Beyaz eşyada marka önerisi...

Hangi marka beyaz eşya almalıyım

• Bosh

OY: 47 61,8%
  • Arçelik

OY: 17 22,4%
  • Beko

OY: 9 11,8%
  • Vestel

OY: 3 3,9%

• Ankete Katılan
    76
  • Anket Kapalı .
Hmm simens de şimdi sizin sayenizde düşünmeye başladım kızlar.Bosh bakmış beğenmiştim ama almamıştım..Alırken nasıl kıyaslamalıyım markalar arasında...

Ben Arçelik'ten şaşmam :) Yerli malı yurdun malı
Küçüklüğümden beri bizim eşyalar hep Arçelik'ti, kendi evime de Arçelik almayı düşünüyorum. Servis konusunda çok hızlı çözüm alınabiliyor.

hani siemens .... benimkiler siemens ama bu 4ü arasından bosh....ayrıca arçalik iwenççççç

canım diğer markaları unutmuşum..Acemiliğime geldi siz ekleyin yorumları okuyorum ben

kızlar bende bosh tercih edenlerdenim ama 2 ci sırada arçelik geliyor annem arcelik beko servisinde calışıyor arçelik fiyatıda uygun oluyor birde parçaları kolay temin edilebiliyor vestel sakın almayın 2,seneden sonra hep arıza veriyor servis fiyatına yeni makina alınır 1,tercih bosh 2, tercih ya arcelik ya beko öptümmmzemuszemus

Beko aldık bir kısmını daha kullanmadım ama arcelıkten sonraki en iyi marka diye dusunuyorum..

beyaz eşyalarımın 2'si bosch 2'si profilo hepsinden memnunum :hulya: tavsiye ederim

arkadaşlar siemens iyi markadır ama bozulursa parcaları cok maliyetli gelir.
arcelik yerli malı ic uretim yaptıgı icin fazla kaliteli degil
bosch ta güzel ama pahalıdır.

Kızlaaar sonunda aldım beyaz eşyalarımı Hepsi de bosch..Çamaşır makinesi WASV24762TR ..Bulaşık makinesi SGS 55M82TR..Fırın HSV 74W220T ve Buzdolabı KGN 57A00NE :)) Yardımlarınız için .çok sağolun

eşyalarınız hayırlı olsunn.bu anket benm de işime çok yaradı gerçekten.arçelikle bosch arasında kalmıştım ve tercihim bosch olacak benim de

SİEMENS-BOSCH-PROFİLO AYNI FİRMADIR.HEPSİNİN HİTAP ETTİĞİ KESİM VE FİYATLAR FARKLI SADECE.ÇEYİZİMİN HEPSİ BOSCH MARKAYDI.ÇOK MEMNUNDUM.ŞİMDİ YENİ EVİME SİEMENS ALDI.YİNE ÇOK MEMNUNUM.SERVİSİ ÇOK İLGİLİ AYRICA.TAVSİYE EDERİM.ARÇELİK TV VE BUZDOLABIM VAR.EŞİM ALMIŞTI.TV NİN RENGİ GİTTİ.BUZDOLABI AŞIRI SES YAPIYOR.HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.BEKO- ARÇELİK AYNI FİRMA.HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM:sinifsinif:

anket kapanmış gerçi ama ben arçelik diyorum...biz arçelik alıcaz....kendi evimimizdede hep onu kullanıyoruz çoook sağlam ve şık....

kesinlikle bosch diyorumm çok memnunum ama buzdolabımm arçelik hiç hemde hiç memnun değilim 2 senede 2 defa bozuldu...

kendi ve yakınlarımın tecrübelerine dayanarak söylüyorum buzdolabında arçelik-beko, bulaşık makinesinde bosch-siemens, fırında bosch-siemens , çamaşır makinesinde arçelik biraz daha ayrıntıya girecek olursam boschun ithal buzdolaparı hariç yerli üretim buzdolapları kalite olarak iyi değiller arçelik buzdolabı konusunda daha başarılı 5 senedir orbital kullanıyoruz aldığımız ilk günkü gibi çalışıyor harika bir buzdolabı A plus olmasıda büyük bir avantaj ancak fiyat olarak oldukça pahalı biz alırken 2000 e almıştık şimdilerde 3000 olmuş duyduğuma göre, teyzemin 3 sene önce almış olduğu çelik siemens buzdolabının motoru oldukça gürültülü çalışmakta ve üstelik buz kırma sesi yapmakta, bulaşık makinesinde bosch un eline kimse su dökemez üstünlüğü tartışılamaz ancak alt seviye boschlara baktığımızda çalışma gürültü seviyelerinin,elektrik ve su tüketim değerlerinin aynı kategorideki arçeliklerden daha yüksek olduğunu görüyoruz , arçelik fırından kesinlikle uzak durun bizde turbo fırını var böreği eşit pişirmesi gerektiği halde böreğin ön kısımları daha pişmeden tepsinin arkada kalan kısmındaki bölümü yanmış oluyor teyzemde siemensin turbo fırını böyle güzel pişiren bir fırın görmedim şimdiye kadar, bosch marka 6 kg çamaşır makinemiz var şu ana kadar bir kez arızalandı onda da iç kazan değişti ama asıl şikayetim çamaşırları çok temiz yıkamıyor ve makine bitip çamaşırları boşalttıktan sonra makinenin içinin deterjan vernel kokması gerekirken küf kokuyor resmen anneannemde 5 kg beko yazlık evimizde ise 7 kg arçelik var kesinlikle çamaşır temizliği konusunda arçelikler daha başarılı halamın 10 senelik arçelik çamaşır makinesi geçen sene bozuldu ben arçelik tavsiye ettim ancak gidip 8 kg siemens aldı arada sırada iyi durulamıyor diye şikayet ediyor bazen çok iyi yıkadı salondaki büyük perdeleri koydum harika yıkadı diyor gittiğimde çalışmasını birlikte izledik yıkama bitti çamaşırları sıktı azıcık su aldı duruladı tekrar sıktı sonra bir kez daha su aldı azcık onuda boşaltıp uzun bir sıkma yaptı ardından açtık gördük bazı çamaşırların üzerinde deterjan kalıntıları kalmış ve buram buram deterjan kokuyor sonra duralama programına getirip bir kez daha durulatıp sıktırmak zorunda kaldık kısaca bir evin tüm beyaz eşyalarını bir markadan almak doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…