Beyaz eşyaları aldık hepsi Bosch'tan,

Hepsi çok güzel. Güle güle kullanın Bu ara buzdolabı ve çamaşır makinamız aynı:)

güle güle eskit hepsini çok güzeller bende boschcuyum :lepi:
buzdolaplarımız aynı
önceden insan bu kadar detayı da neden ekler derdim ama benimkiler de alınınca anladım ki insan heyecanını paylaşmak istiyormuş kaydirigubbakcemile3

Hepsi çok güzel. Güle güle kullanın Bu ara buzdolabı ve çamaşır makinamız aynı:)

senle de pişti olmuşuz canımcım o zaman
kombiyle çok kararsız kalsam da bu buzdolabından aldım bende:lepi:

ereğli, meltememre kızlar çok teşekkür ederim:)

çok sevindim beraber kullanalım güzel günlerde inşallah
sizlerde hayırlı olsun canlarım

Güle güle kullan canım, bende Bosch'tan aldım buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini. :)

pinky hayırlı olsun canım hepsi çok güzel,güle güle kullan..

geçenlerde bende baktım bu aldıklarına hatta kafamda alacaklarım diye ayırt etmiştim..
rica etsem model numaralarını yazar mısın?

buzdolabımız var nişanlım almıştı 5-6 ay önce.. Bosch'un bu modeli..
http://www.burakticaret.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_17_max.jpg

ben çamaşır makinesini de mutfağa koyacağım için onu da ankastre alıcam.. ama Bosch'un sitesine baktığımda ankastre çamaşır makinesi 3700 TL. gibi bir fiyat gösteriyor.. Sadece çamaşır makinesi için bu fiyat çok...
umarım daha uygun fiyatta ankastreleri vardır. Daha mikrodalga fırın,davlumbaz,bulaşık makinesi,ocak,fırın alınacak.. ve ankastre olunca fiyatları daha yüksek oluyor..
. boshayallersmile

todisch cnm tşk ederim. Sende aldıklarını güle güle kullan.
Tabi yazarım cnm modellerini, beğenmene çok sevindim. Mikrodalga almadım cnm bi tek, karşıyım mikrodalgaya o yüzden.Yazayım modelelrini.

ankastre ocak:NGU4155
ankastre fırın:HBN331E2
davlumbazKE615
ankastre bulaşık mak: SGI55E55
çamaşır mak 8 kg: WAS20460

sağol canım.. zahmetin için de ayrıca çok teşekkür ederim..
araştırıyorum ama öncelikli olarak bunları almak istiyorum.. bakalım nasip :)

Rica ederim canım ne zahmeti. ınşallah istediklerini alırsın, hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan

iyi günlerde kullan canım,çok uyguna gelmiş bosch güzel marka bende bosch düşünüyorum ama arçeliğin servis imkanı kafamı karıştırıyor boshayallersmile

çok teşekkür ederim canım. Arçeliğe göre Boschun tasarımını ve şıklığını daha çok beğeniyorum ben canım.Kullananlardan da bir sıkıntı duymadım.

sende güzel günlerde kullanırsın inşallah.

aynen valla ne varsa boshta var çok şıklar,arçelik anne-baba eşyası gibi duruyor bir az kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan canım,çok uyguna gelmiş bosch güzel marka bende bosch düşünüyorum ama arçeliğin servis imkanı kafamı karıştırıyor boshayallersmile
arçelik'in servisi mi iyi ?
walla geçenlerde bosch kombimiz için geldi servis eve.. inanın ağzım açık kaldı..
süper süper süper..
servis elemanları çok bilmiş oluyorlar genel de birşey sorduğunuzda ukalaca davranıyorlar ama boschun gelen servisinden çok memnun kaldık biz..
eleman galoş giydi,tezgaha bir bez serdi üzerine alet edavatlarını koydu,sorular sordu gayet güzel bir üslupla,cihazın bakımını yaptı,sonra güzelce kirlettiği yerleri temizledi,topladı eşyalarını,serviş fişini yazdı gitti..
1 saat sonra servis merkezinden arandık,3 soruyla memnuniyetimiz soruldu.. hepsine "kesinlikle memnun kaldım" diye cevap verdim..

arçelik'ten nefret eder oldum artık.. evimizde herşey arçelik,eski ürünleri daha sağlamdı ama son üretilenler hiç bir işe yaramaz..
buzdolabımız için servis çağırdık son 2-3 aydır doğru düzgün soğutmuyor diye,geldiler baktılar.. gaz yüklemesi yaptılar.. olmadı.. tekrar geldiler bu kez gazı fazla vermişler gazını alalım dediler gittiler..
yine olmayınca bu kez suçu bize attılar,(-ki yaklaşık 3 yıldır var) raflarında ki şeffaf naylon örtüler yüzünden soğutmuyormuş.. muş.. muş..
3 yıldır var onlar diyoruz abuk sabuk cevaplar.. anlayacağınız beş para etmez..
lafı çok uzattım ama bu beyaz eşyalarda servis çok önemli..
ve bu yüzden servisini tek geçiyorum boschun..

Son düzenleme:
todisch tatlım, arçelikle ilgili bazı şeyler duyuyorum bende, çinde üretiliyor artık gibi, eski kalitesi yok diyorlar senin dediğin gibi, o yuzden çekindim bende, küçük aletleri bile eskiden hep arçelik alırdık, şimdi onları bile korktum bende almaya.

bochun servisinin bu kadar iyi olmasına çok sevindim, paylaştığın bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim,

önceden bizim de aldığımız her beyaz eşya ve küçük ev aletleri arçelikti..
en son 4-5 yıl önce annemin aldığı arçelik çamaşır makinesiydi onu da aldığına bin pişman ama artık almıyoruz..
kaç kez beyni bozuldu,hala çok iyi randımanlı çalıştığı söylenemez,makine çamaşır yıkamak için yıkıyor öyle sallana sallana sırnaşık şey

rica ederim canım ne demek...yerimseniben

dun arkadasimla konustum bosch dan aldi butun beyaz esyalarini buzdolabini sakin alma dedi..Kodu da KGN57P71NE..Cok ses cikariyor diyordu zaten daha once simdi de yiyecekleri donduruyormus, bozdolabina koydugum cilek bile donmus olarak cikti dedi ayarini dusurmeme ragmen..
Sanirim bosch alacaksan diger urunlerini alicaksin buzdolabi ile ilgili cok fazla olumsuz yorum duyuyorum cevremden..

todish iyi ki anlattın canım bizim evde de arçelik var çağırıyoruz hemen geliyorlar galoş giyiyorlar ama etfarı toplamıyorlar ben şey diye okumuştum bosch çok bekletiyormuş servis için gelmeye birde yedek parçaları çok pahalı oluyormuş onu duymuştum aynı şekilde bende buzdolaplarının kötü olduğunu okudum nedense . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…