Beyaz eşyaları aldık hepsi Bosch'tan,

Kızlar ben Arçelik yetkili serviste çalıştım. Bir ay çalıştım gerçi, oraya dayanılmazdı çünkü. Yani çalışan biri olarak asla Arçelik'i önermiyorum. Hem kazıklanırsınız, hemde memnun kalmazsınız kesinlikle. Çünkü Arçelikte tamire giden ürün, sürekli arıza vermeye devam eder. En iyisi ve kalitelisi Bosch bence.

miss_curius, canım biz senin bahsettiğin buzdolabından aldık. Ama aylarca araştırdık, en son Bosch'ta çalışan tanıdık birine sorduk. Çamaşır ve bulaşık makineleri Almanya'da üretiliyormuş, sadece buzdolabı Türkiye'de üretiliyormuş. Ama arıza oranı çok çok azmış, şikayet oranı %3'müş o buzdolabında. Arkadaşın sanırım o %3'lük bölüme giriyor. :)

turkiyede uretildigi icin mi sorun cikiyo..:umursamaz: valla cnm ben de anlamadim buzdolabi konusunda cevremde tavsiye etmeyen cok kisi var..Sirf buzdolabi yuzunden bosch alamiyorum bi tek onu farkli bi model aliyim diyorum digerlerini bosch..Bu defa da Nisanlim istemiyo oyle de..Kararsizim su anda..fisfisfis
samsung mu almali bilemedim acikcasi..

Son düzenleme:
missbuzdolabı için hotpoint ariston öneriyorlar canım birde bi marka daha ama aklıma gelmedi

Evet canım, maalesef ki öyle. Alman malları daha sağlam oluyormuş.

missbuzdolabı için hotpoint ariston öneriyorlar canım birde bi marka daha ama aklıma gelmedi

sagol cnm, digeri de samsung die hatirliyorum ben ama sanirim bizimkilere birakirsam onlar arcelik alirlar..Yillardir onu kullaniyolar, nisanlim da sicak bakiyo..Zor isler bunlar ya..boshayallersmile

Neyse sonuç olarak kızlar biz boschta karar kıldık. ınşallah hepimiz dilediğimizce memnun oluruz beyaz eşyalarımızdan.

Bekar evime 10 sene önce çamaşır bulaşık makinamı Bosh dan almıştık.Annemde Bosh marka çamaşır ve bulaşık makinesi aldı..Benim çamaşır makinam alındığı günden beri bir kez bile çamaşırları güzel yıkamadı. Hep gri çıkartı. Her türlü deterjanı denemiştim. Bulaşık makinası ilk zamanlar fena sayılmazdı. Daha sonra annemlerin yanına gecince kaldırıp koyduk bir kenara.. Annemim ç.makinesi bozuldu.(Bosh)kısa bir sürede.. Benimkini açtı. onu kullanmaya başladı. Geçen sene makina pat diye gitti her yer su içinde kaldı. zaten bir kaç kez kapak lastiği değişti. ve sürekli su akıtıyoru. etrafına mutlaka bezler yayıyorduk.. sonunda babam spotcudan gidip profilo marka 400 ytl bir makina aldı geldi.. inanamadım süper yıkıyor. ne benim boshda ne annemin makinada böyle yıkanmamıştı çamaşırlar.:)

Bulaşık makinalarına gelince evdekini 2 yıldır kulanmıyorum. Yıkamaktan beter yapıyor. tuzu parlatıcısı her şeyine kadar ayrıntısı ile dikkat ettiğimiz halde. su an evdeki butun bardak tabak cizik. bende kulanmıyorum duruyor.

benimkide yazlığa koyduk bu yaz onada baktım berbat yıkıyordu onuda kapattım:)
Yani bosh mu Gerçekten boş:) benim evime giremezler en azından üstünde bosh yazan hiçbirşey.
şans işi diyorlar bende şans yok ozman 4 bosh ile lanetlendim:)

kullandığınız profilo çamaşır makinesinin motoru kazanı elektronik kartı dahil bosch üretimidir , profilonun boscha göre en büyük eksiği tasarımının kötü olmasıdır , yoksa kalite olarak asla bir sorun yok, eskiden kullanmakta olduğunuz bosch makinenizin yaşattığı sorunlar gerçekten üzücü sorunlu bir model veya hatalı üretim bir ürün size denk gelmiş ve zamanında bunu farketmemiş olabilirsiniz, böyle sorunlar ilk başlarda kendini belli ettiğinde makine daha bir senelikken üretici firmadan talep ettiğinizde makineyi yenisiyle değiştiriyorlar, bu konuda tüketicinin en çok yanında olan kuruluş arçelik/beko dur ardından bosch/siemens gelir

benim de beyaz eşyalarım bosch ve çok memnunum. 4 seneye yakın bir zamandır kullanıyorum. sadece 1 kere servis çağırdım o da benim kullanımımdan kaynaklanan bir sorundu ve çok ilgilendiler. hatta servis elemanları gittikten 1-2 saat sonra ana merkezden sizi arayıp memnuniyetinizle ilgili sorular soruyolar. eve galoşlarla mı girdilerden tutun, söyledikleri saatte mi geldiler, para aldılar mı, sorununuzu eksiksiz hallettiler mi diye bir çok soru soruyorlar. ben çok beğenmiştim.
arçelik'in blenderı ve fırını var. araya onu nasıl karıştırmışım bilmem. blenderı hele gidip kafalarına atmak istiyorum. ilk sene 6 kere bozuldu. fırına da 2 kere servis çağırdım. en sonunda blenderı kaldırdım kenara koydum. fırını ne zaman atacam bilmem.. gerçekten servis konusunda berbatlar. çok fazla ilgilenmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…