Beyaz eşyalarımı seçtim, sizce nasıllar ?

yaklaşık 1 sene var benim gibi canım hayırl olsun şimdiden kocaman mutluluklar diliyorumm

sagol cnm amin inşallah çok mutlu oluruz beyaz eşyaları alırken herkes bu ne acele dedı ama bızde alıp yavaş yavaş odemek ıstedık sızınde ole sanırsam kımseyı karıştırmayacagım asla herşeyı nişanlımla beraber alacagız inşallah

İyi günlerde kullanın, biz de İstanbul'dan tanıdık indirim yapabilecek, ev kurulana kadar deposunda tutabilecek bir bayi arıyoruz. Avrupa yakasında olması tercih sebebi tabi. Bosch veya Siemens olacak bu gidişle. Önerisi olan var mıdır?

merhaba arkadaşlar bi konuda yardım istiyorum. dün siemensten beyaz eşyalarımızı beğendik hala model değiştirme sansım var. sizce ankastre ocagım elektriklimi yoksa gazlımı olsun evimizde doğalgaz yok merkezi sistem var tüp kullanıcaz sizce hangisi her acıdan daha iyi olucak tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler

Canım bu konuda pek fikir veremicem ama doğalgaz olmaması kötü olmuş
Şu zamanda tüp fiyatlarıda oldukca pahalı, bana elektirikli olması daha mantıklı geldi canım..

ocağını elektrikli seç canım merkezi sistemse oturdugunuz yer hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doğalgaza gecmesi zaten 3 yılı alır..

ocağını elektrikli seç canım merkezi sistemse oturdugunuz yer hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doğalgaza gecmesi zaten 3 yılı alır..

3 yıla kadarda belki yeni ocak alırım kimbilir neler olur neler biter. aaay cok kararsızım temizliği falanda zor diyolar. ben bide görümcemle oturuyorum. ben düzgün kullanırım ama başkasının peşinden nasıl kosucam sürekli. tel falan sürer şimdi anlatamazsın durumu bilmiyorum yaa. ama cok şık duruyolar

Canım bu konuda pek fikir veremicem ama doğalgaz olmaması kötü olmuş
Şu zamanda tüp fiyatlarıda oldukca pahalı, bana elektirikli olması daha mantıklı geldi canım..

evet satıs elemanı aynen öyle dedi. tüpe verdiğinizden daha az ödiceksiniz falan dedi. zaten hergünde yemek yapmıyorum cok kararsızım ama her acıdan düşünüyorum işte temizliği kullanımı bakımı cok önemliymiş. bide her tencere uymuyo falan diyolar tencere takımımı kullanabiliyorum gerçi bilmiyorum gene araştırim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…