Beyaz esyalarımızıda aldıkk =)))))

japon_ozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
62
1
46
İzmir
dugunumuz eylulde ama bız beyaz esylarımız aldık kızlarr sızlerle paylasmak ıstedım hepsını sıemens aldık sadece ocagı almadık mutfagım belkı tadılat olucak cunkuu :) $Bkg57np72ne.webp $FB,24595,19,siemens-kg57np72ne-alttan-donduruculu-buzdolabiinoxno-frostcift-kapili-solo-siem...webp $siemens-sn26m882eu-z.webp

Eklentiler

• $FB,10390,11,electrolux-ewf1486gdw-time-manager-camasir-makinesi-a-30-1400devir-8kg-8-kg-elec...webp
    $FB,10390,11,electrolux-ewf1486gdw-time-manager-camasir-makinesi-a-30-1400devir-8kg-8-kg-elec...webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun dolabın aynısı annemde var kullanışlı bir model
allah huzurla kullanmayı nasip etsin

tesekku rederım canım allahhım hepımıze huzurla kullnmyı nasıp etsın sevdıceklerımızleeeeee bosch dusunuyrdum ama nedense sımense kydı aklım bır andaaa

Öncelikle hayırlı olsun. Daha sonra da hangi marka hangi modelleri ve nereden aldığını sorabilir miyim:)

tesekkur ederım canım ama anlamadım ne demek ıstedıgını medıa marketten aldık hepsını ıns eylulde kullnımla ılgılı memnunıyetımıde yazarım :)

Yani hangi markanın(Bosch mu yazıyor tam göremedim) hangi model ürünlerini aldın diye sormak istemiştim. Bir de ne kadara aldınız desem :)

Sen bıkana kadar bozulmadan kullanırsın inşallah. bende bosch istiyordum hatta sitesinden hesapladık 6.300 tutyordu fırınsız ocaksız, 4.300 e çok uygun ve de simens güle güle kullan, Buzdolabı kaç lt acaba?

kızlar ben evleneli 10 ay oldu ve bütün beyaz eşyayı electrolux aldık allaha şükür hiç bir srun yaşamadım bir bakın electroluxden vazgeçemeyeceksiniz yeni ev kuracaklara ve eşyalarını yenileyeceklere şiddetle tavsiye ediyrum

teşekkür ettimm ... siemens alayım keyfime bakayıımmm..

kızlar ben evleneli 10 ay oldu ve bütün beyaz eşyayı electrolux aldık allaha şükür hiç bir srun yaşamadım bir bakın electroluxden vazgeçemeyeceksiniz yeni ev kuracaklara ve eşyalarını yenileyeceklere şiddetle tavsiye ediyrum

ben o markayı bu forumlarda gördüümm..birde en nevşehrdeyim hiçir yerde görmediimm..bi markanın yan markası filn mı bilgim yok bu konuda da..

Sen bıkana kadar bozulmadan kullanırsın inşallah. bende bosch istiyordum hatta sitesinden hesapladık 6.300 tutyordu fırınsız ocaksız, 4.300 e çok uygun ve de simens güle güle kullan, Buzdolabı kaç lt acaba?

ınsss.. bosch bnde ıstıyordum ama sıems ıle aynı fabrıka herseyı aynı bıraz daha hesaplı geldııgı ıcın sıemsde karar kıldık buzdolabı 2.500 aldıkk

şimdiden güle güle kullanın bende siemens almayı düşünüyorum bozdolabında çok kararsız kaldım cam kapaklı olanalar cok sık sen nıye ınox olanı tercıh ettın merak ettım.ayrıca fıyat olarak cok uygun benım baktıklaırm sanırım bıraz pahalı:(8-9 arası birşey tutuyor.ama satıcı adam en az 20 sene kullanırsın ona göre al eşyanı dedi siemens 10 yıl motor garantısı verıyor.10 senede sen onun üzerine ekle dedı

Bizde mobilyamızı aldık beyaz eşya alıcaz ama karar veremedim arçelik diye karar verdim ama emin değilim tam olarak bu arada güle güle kullan çok güzelmiş beyaz eşyan :))

şimdiden güle güle kullanın bende siemens almayı düşünüyorum bozdolabında çok kararsız kaldım cam kapaklı olanalar cok sık sen nıye ınox olanı tercıh ettın merak ettım.ayrıca fıyat olarak cok uygun benım baktıklaırm sanırım bıraz pahalı:(8-9 arası birşey tutuyor.ama satıcı adam en az 20 sene kullanırsın ona göre al eşyanı dedi siemens 10 yıl motor garantısı verıyor.10 senede sen onun üzerine ekle dedı

cam kapak hasar oranı cok daha yuksek bence ınox ıstıyordum hep onun ıcın oyle sectım we bız enerjı tasarufu haftasında yararlandıkda aldık sıkı bır pazarlıkda war tabı :D eger enerjı tasarufu olmasaydı bızde daha pahalıya alırdık 10 sene benımkılerede motor garantısı werdı

Back
X