beyaz eşyaların renginin beyaz olması şart mı acaba?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
kızlar bulaşıkmakinesi ve buzdolabı gri...çamaşır makinem banyoya gireceği için beyaz olsa da olur dedim,beyaz aldım ama şimdi evi tutunca baktık ki,çamaşır makinesi yeri de mutfakta :S diğer eşyalar gri,çamaşır makinesi beyaz çok kötü dururmu acep??mutfak dolaplarıda krem buarada... mağazadan henüz eşyaları almadık gerçi,değiştirebilirm ama arada çok fiyat farkediyo...:S

nasıl durur sizce kızlar??

Canım maddi duruma bağlı biraz. Uzun zaman kullanacaksın. İçine sinmesi çok çok önemli. Eğer sizi çok çok sıkıntıya sokmayacaksa hazır eve getirilmemişken beyazıyla değiştir derim ben.

aslnda maddiyat kötü olmasa bile sırf gri olsun diye 1000 lira gibi bi fark verdirtmek vicdanıma sığmıyo... 8 kg lık makinemi 7 kg a dönüştürürsem aynı fiyata alabilirm fekat 1 kg dan feragat etmem gerekiyo bu seferde :S

1 kilogrammı,1000 tl mi:))))

bence gri daha estetik durur bende aynı dertle karşı karşıya kalmıştım... beğendiğim bir makine vardı ama buzdolabım falan gri olacağı için değiştirdim ve lg f144kds7 aldım iyiki de almışım çok memnunum hem tasarım olarak hem de cihaz olarak

Canım çamaşır makinelerinin üzerine yapıştırmalar var. Burda fuarda görmüştüm ben. Sen onları araştırsana. Gri birtane alıp kaplarsın :)

kızlar bizde baktıkta beyaz eşyalara bn gri olsun istedim hepsi.ama satıcı adam çamaşır makinası beyaz olsun aynı yerde durmayacak nasılsa fazla para vermenize gerek yok dedi.ama demekki aynı yerdede olabilyormuş ben en iisi onuda gri alayım:)

ben de hepsini gri aldım. önce,evde 2. wc var nasılsa orayı çamaşır odası yapcam görünmez diyerek çamaşır makinemi beyaz almıştım. sonra içime sinmedi griye çevirmek için 8 kg kapasiteli makineyi 6 kgma çevirdik. ama pişman değilim. 8 kg luk hiçbişi yıkama ihityacı duymadım. bir bebeğim var. onun eşyaları zaten ayrı yıkanıyor. haftada 1 ya da 2 kere bizim kıyafetler ve nevresimler için açılıyor. bize yetiyor yani :)

yaa bu hafta sonu yine baktık eşyalara,fırın da almam gerekiyo şimdi,çünkü dolapların altında 3 tane boşluk var,ama sorun şu ki,fırınların da beyazını öneriyorlar...kullananlar siyah ve griden hiç memnun değillermiş...şimdi 2 şey gri 2 şey beya olacak oldu...yani hiçbirisini almadım da daha,buzdolabı ve bulaşık makinemi ben gri sevmiştim yaaaaaaaa:,((((((

kızcam hepsini beyaz alcam yaaa://

Back
X