ben 6 yıllık evliyim tüm beyazeşyam bosh eğer bütçen yeterse tavsiye ederim daha tık yok hiçbirinde arçeliği tavsiye etmem servisi çok kötüüü allah düşürmesin
Ben 4 ay önce evlendim ve bütün beyaz eşyalırımı bosh'dan aldım çok çok memnunum özellekler bulaşım maninası ve çamaşır makinası mükemmel ısrarla tavsiye ediyorum :)
vesteli asla tavsiye etmem hele beyaz esyada. bende bulaşık makinası simens gerisi arcelik ama şimdi evlensem kesinlikle lg derim. hem fiyatlar uygun hem teknolojileri iyi hemde tasarımları harika. klasik düz değil
hele beyaz esyaları tam bir fiyasko
kesinlikle ama en kötüsü hangisi biliyor musun? televizyonları bize hediye gelmişti vestelden kocaman ekran,standı falan tam takım ama hiç iyi olmadığını kısa sürede anladık. Allahtan hediyeydi.
bende siemens düşünüyorum arkadaşlar bir tanıdık bayi A performanslı kombi tipi antibakteriyel buzdolabı, cam gazlı ocak, ecoclean fırın, davlumbaz, bulaşık mak,7 kg çamaşır mak. yani komple bi ev için gerekli olan beyaz eşyaya 7.5oo fiyat verdi sizce iyimi:44:
bende aynı soruyla bir konu acacaktm gördüğüm iyi oldugri den sikayetçi olanlar war acaba sebep nedir arkadaşlar
bende dün boshtan aldım kızlar çamaşır mak. bulaşık mak. elektrikli süpürge ve el brendırı. umarım iyi yapmışımdır busdolabınıda bu hafta sonu boshtan alıcak büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?