Bulaşık Makineleri beyaz eşyamı hangi marka almalıyım sizce

ben 6 yıllık evliyim tüm beyazeşyam bosh eğer bütçen yeterse tavsiye ederim daha tık yok hiçbirinde arçeliği tavsiye etmem servisi çok kötüüü allah düşürmesin

benim de ailemin de beyaz eşyamız arçelik. yıllarca kullandık, kullanıyoruz. servis ağı da en geniş olan marka arçeliktir. bosch ile arasında fiyat farkı yok denecek kadar azdır. ama bosch yabancı marka olduğu için daha kaliteliymiş gibi geliyor insanlara. oysa aynı kalitedeki bir türk markası öncelikli tercih olmalı.

vesteli asla tavsiye etmem hele beyaz esyada. bende bulaşık makinası simens gerisi arcelik ama şimdi evlensem kesinlikle lg derim. hem fiyatlar uygun hem teknolojileri iyi hemde tasarımları harika. klasik düz değil

Bizim evdeki bütün beyaz eşyalar, elektirk süpürgesi, şarjlı el süpürgesi, mikser, ütü filan hepsi Bosch. Beyaz eşyaları alalı 11 yıl oldu bir kere bile servis çağırmadık diyebilrim.

Bende kesinlikle bosh'u tek geçerim. Kahverengi eşyada samsung beyaz eşyada bosh.
Birtek buzdolabım arçelik onuda tek başıma yaşarken almıştım. Evlenirken almak kısmet olmadı daha.
Onuda değiştirdiğim zaman bosh tan şaşmam

evlenirken tüm beyaz eşyalarımızı siemens aldık bosh ile arasında kalmıştık ama satıcıların söyledikleri söz hep ikisinin de kardeş marka olduğu sadece isimlerinin farklı olduğuydu biz de araştırma yaparken daha uygun bulduğumuz bir yerde siemens almaya karar verdik. çamaşır makinamdan çok çok çok memnunum renkli bir kez giyilmişleri 15 dk lık seçeneğinde yıkıyorum pürüm pürüm yumuşatıcı kokuyor canavar:) bulaşık makinam biraz sorun yarattı ne yalan söyleyim en üst rafı kaşıklık olan modellerden biz onu iptal ettik alt seleye kaşıklık koyduk daha iyi temizliyor teknik servis elemanı tersini iddia etse de... çok uzun süre yıkıyor diye yakınıyordum ama o tasarruf etmiyor anlamında değilmiş sadece bir türlü bitmemesi benim gibi hızlı bir insan için hiç çekilmiyor... faturalarımız gayet normal geliyor. fırınım, ocağım çok iyi ocak kısmında turbo göz var daha hızlı yemek yapabiliyorum sonuç olarak siemensten memnunum öneririm.

Ben 4 ay önce evlendim ve bütün beyaz eşyalırımı bosh'dan aldım çok çok memnunum özellekler bulaşım maninası ve çamaşır makinası mükemmel ısrarla tavsiye ediyorum :)

bulaşık makinesinin modelini söyleyebilir misin? ben de bosh almayı düşünüyorum ama karar veremedim.

kızlar şehir fırsatında bugün lg markalı ürünlerde indirim sağlayan kupon vardı. bir bakın isterseniz....

vesteli asla tavsiye etmem hele beyaz esyada. bende bulaşık makinası simens gerisi arcelik ama şimdi evlensem kesinlikle lg derim. hem fiyatlar uygun hem teknolojileri iyi hemde tasarımları harika. klasik düz değil

vestel sanırım sadece reklam konusunda iyi... dikkat çekici ve orijinal reklamlar yapıyorlar ama ürünlerinin kaliteli olduğu söylenemez

kesinlikle ama en kötüsü hangisi biliyor musun? televizyonları bize hediye gelmişti vestelden kocaman ekran,standı falan tam takım ama hiç iyi olmadığını kısa sürede anladık. Allahtan hediyeydi.

aynen bizdede öyle oldu 5 kere servis gördü tv.

Samsung alınca rahatladık beyazlarıda ek garanti yaptılar kafamız rahat....

bende aynı soruyla bir konu acacaktm gördüğüm iyi oldu gri den sikayetçi olanlar war acaba sebep nedir arkadaşlar

bende siemens düşünüyorum arkadaşlar bir tanıdık bayi A performanslı kombi tipi antibakteriyel buzdolabı, cam gazlı ocak, ecoclean fırın, davlumbaz, bulaşık mak,7 kg çamaşır mak. yani komple bi ev için gerekli olan beyaz eşyaya 7.5oo fiyat verdi sizce iyimi:44:

7.500 tüm beyaz eşyalar için bence çok değil... nakit verirsen fiyatı daha da düşürebilir bence...

bende aynı soruyla bir konu acacaktm gördüğüm iyi oldu gri den sikayetçi olanlar war acaba sebep nedir arkadaşlar

bende gri lg d1420mf bulaşık makinesi var... hiç şikayetçi değilim...
bazı griler iz bıraktığı için memnun değillerdir bayanlar... ama benimkinde öyle bir sorun yok...

Son düzenleme:
bende dün boshtan aldım kızlar çamaşır mak. bulaşık mak. elektrikli süpürge ve el brendırı. umarım iyi yapmışımdır busdolabınıda bu hafta sonu boshtan alıcak büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…