Beyaz Gelincik

:Roflol: :Roflol: Aynen canım aynen

MERYEMCE ÇAREYİ ÖLÜMDE ARIYOR!

Halil’in adamı Hasan, Feyyaz’ın defterini çalmak için Ceren’in evine girmiştir…
O sırada eve gelen Ömer ve Ceren içerideki adamlarla karşılaşır ve ortalık fazlasıyla karışır! Şirkette ise Ceren, üzerinde çalıştığı yeni projesini Ömer’e anlatır. Ömer ilk başta olumlu yaklaşsa da daha sonra ortaya çıkan nedenler onun fikrinin değişmesine neden olur… Küçük bir kız çocuğuyla tanışan Ceren’in aklına yeni bir fikir gelir. Bunu Ömer’e söylediğinde alacağı tepki gayet sert olur!

Aziz yeni arkadaşlarının yardımıyla Meryemce’ye ulaşıp en sonunda onun sesini duymayı başarır. Beklenmedik bu gelişme, Meryemce’yi çileden çıkarmaya yeter. Artık Aziz’in kendisine hiçbir şekilde ulaşamayacağı bir yere gitmek ister. Evdeki kimse onu bırakmak istemeyince Meryemce işi intihara kadar götürür!

Feyyaz’ın defterine geçmişteki cinayetle ilgili bazı hatıralarını yazdığını düşünen Halil, bu defteri ele geçirmek için her şeyi dener… Öte yandan Aziz de kendisine yaptığı teklifi hatırlatmak için tekrar karşısına çıkar. Bu sefer şaşıran Aziz olur! Aliş ve Zeliha aralarındaki soğukluğu çözerler. Şimdi Aliş’in yeni bir fikri vardır!

alıntıdır

yazık meryemceye ya.mutlu olmak onunda hakkı.senaristler durmadan kızı üzüyor.

Halil’in adamı Hasan, Feyyaz’ın defterini çalmak için Ceren’in evine girmiştir…O sırada eve gelen Ömer ve Ceren içerideki adamlarla karşılaşır ve ortalık fazlasıyla karışır! Şirkette ise Ceren, üzerinde çalıştığı yeni projesini Ömer’e anlatır. Ömer ilk başta olumlu yaklaşsa da daha sonra ortaya çıkan nedenler onun fikrinin değişmesine neden olur… Küçük bir kız çocuğuyla tanışan Ceren’in aklına yeni bir fikir gelir. Bunu Ömer’e söylediğinde alacağı tepki gayet sert olur! Aziz yeni arkadaşlarının yardımıyla Meryemce’ye ulaşıp en sonunda onun sesini duymayı başarır. Beklenmedik bu gelişme, Meryemce’yi çileden çıkarmaya yeter. Artık Aziz’in kendisine hiçbir şekilde ulaşamayacağı bir yere gitmek ister. Evdeki kimse onu bırakmak istemeyince Meryemce işi intihara kadar götürür! Feyyaz’ın defterine geçmişteki cinayetle ilgili bazı hatıralarını yazdığını düşünen Halil, bu defteri ele geçirmek için her şeyi dener… Öte yandan Aziz de kendisine yaptığı teklifi hatırlatmak için tekrar karşısına çıkar. Bu sefer şaşıran Aziz olur! Aliş ve Zeliha aralarındaki soğukluğu çözerler. Şimdi Aliş’in yeni bir fikri vardır!

şu ceren karnındakininin haltını yedi evlatlığa geldi sıra, yaw bi doğur bakalım anne ol alt bezle mama yedir, hem kolaymı kocada olsa el oğluna başkasının cocunu alalım demek durduk yere atan sigorta gibi şu kız ya, buna aziz gibi koca lazım het hut şımarmıycak o zaman ömer gibilere de hep bu yazılmaz ki yarabii

Ara sıra da olsa izlerim Gelinciği. Ben Ömerin yerinde olsam valla anında boşarım Şu Ceren'i. Ne sinir bir kız yaaa. Ömürmü geçermiş böyle biriyle:mymeka:

niye;
halihazırda 8 senedir ömrünü böyle biriyle geçiren birini yakînen tanıyorum...
bilmem anlatabildim mi?
ama adam garip ne yapsın idare ediyor di mi kuzum anım...:Roflol:

niye;
halihazırda 8 senedir ömrünü böyle biriyle geçiren birini yakînen tanıyorum...
bilmem anlatabildim mi?
ama adam garip ne yapsın idare ediyor di mi kuzum anım...:Roflol:

Allahın cezası kimden bahsettiğini anlayamadım:1rolleyes: :Roflol:

anladın sen onu
gülizara ne dionus, yalnız kadının gözleri muhteşem bi yeşil, evet makyajla falan cıyan gibi yapıolar ama yinede güzel, noolur mustafa çıkıp gelisin bi yerden, ya komada olsun ya bi köyde bakılmış ama gelsin deli mustafa meryemce için yusuf için

Ömer ve Ceren aşkında zor dönemeç!

Ceren evlat edinme isteğinden vazgeçecek mi? Ömer’in bu konudaki fikirleri değişecek mi? Aziz ve Halil arasındaki silahlı buluşma nasıl sona erecek? Karakucak arazilerinin sırrı ne? Aziz Ceyhan’a nasıl ulaşacak, ne diyecek? Ömer ve Ceren arasındaki tartışma nasıl sona erecek? Aziz Meryemce’ye ulaşmayı başarabilecek mi?

Ceren’in evlat edinme fikri Ömer’i sinirlendirmiş ve başvuru kağıtlarını yırtmasına neden olmuştur… Ceren, sevdiği adamın hayata bakış açısını artık daha net görür. Onun fikrini değiştirmek için her şeyi yapar. Ancak Ömer’in bu konudaki tutumu çok nettir. Zaman zaman şiddet dozunun yükseldiği tartışmaların sonunda iki taraf da çok kırılır! Öte yandan; Feyyaz’ın, Hacı Sefer’le ve olay gecesiyle ilgili hatıraları canlanır. Bunu bir an önce Ceren’e söylemek ister!

Aziz’in artık kendisine ulaşmasını istemeyen Meryemce çareyi hastaneye kapanmakta bulmuştur… Aliş’in ve Ceren’in onu eve geri getirme çabaları sonuçsuz kalır… Aziz ise Meryemce’nin hastanede olduğunu öğrenir ve içeri sızmanın bir yolunu arar… İçeri girmek zor olsa da Aziz’in iyi bir planı vardır!

Sulhi’nin, Karakucak arazilerinin sırrını bildiği ortaya çıkar. Ayrıca Resul de artık bildiklerini anlatmak için yeni yollar dener… Tüm bunlar Halil’i tedirgin eder. Ancak Hasan’ın bir çözüm planı vardır!

alıntıdır

hic kacirmadan izeldigim dizilerin en basinda yer aliyor bayiliyorum ama mehmet gunsur gittiginden beri pek zevkle izledigimi soyleyemem ama kacirmamda :)

diziyi sakız gibi uzattıkça uzattılar..artık miyadı dolan dizilerden bence..kim kaçıyorsa,öteki kovalıyor..sezon finali değil,gerçek final yapsınlar artık..

bencede fena bayılttı.Ülkenin kaderi zaten tutulan bi dizinin tadını kaçırmak.bitsin artık....

ben fazla dizi izleyen biri degilim sadece ilk bölümünden itibaren beyaz gelincigi ve yaprak dökümünü izliyorum ve çok kaliteli buluyorum ama neyazıkkı beyaz gelincik busezon bitiyo :a015:

hadi ya,finali var yani doğrumu...aman ne iyi,gereksiz yere uzatmaya başlamışlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…