Beyaz Gelincik

beyaz gelinciği çok seviyorum ama herşey tadında güzel bazı dizileride uzatıyolar sevdiğimiz bi dizi olsa bile sıkıyo artık saçma oluyo sonra konuları en iyisi unutulmamak bence beyaz gelinciğide unutmayız.

ben de çok seviyorum ama son 2-3 bölümdür izleyemiyorum bencede fazla uzatmasınlar kaç bölüm kaldıki bitmesine ??

Ceren için hayatî tehlike…

Ceren evden gidebilecek mi? Ömer’le arasında nasıl bir tartışma geçecek? Ceren, Resul’ün mektubunu bulduğunda nasıl bir tehlikenin içine girecek? Aziz ve Meryemce arasındaki gerilim nasıl yükselecek? Halil ve Gülizar’ın arası neden bozulacak?

Ceren çiftlikevini terk etmeye niyetlenmiş, ancak Ömer onu durdurmuştur. Ama canına tak ettiği bir anda kızıyla birlikte soluğu, deniz kenarındaki evde alır; içinde yaşamak istediği ev, budur. Ömer onları geri götürmek için geldiğinde kendilerine o evde bir şans tanımaya karar verir… Öte yandan İstanbul’dan Gülizar hakkında edindiği bilgilerle dönen Ceyhan, herkesi etrafına toplamıştır. Söyleyecekleri Ömer’i de yakından ilgilendirmektedir… Halil Hasan’dan gelecek haberi dört gözle beklemektedir; isteği Resul’ün mektubunun bir an önce bulunup yok edilmesidir… Ceren, Ömer’e kendini anlatmayı başardığını düşündüğü sırada, şok edici bir belgeyle karşılaşır. Ama nasıl bir tehlikenin ortasında olduğunun farkında değildir.

Aziz barda başbaşa kaldığı Meryemce’yi, ilişkiye girmek için zorlar. Meryemce düştüğü bu zor durumdan hiç beklemediği bir şekilde kurtulur… Meryemce’nin para vermek için çağırdığı garajda Aziz, hiç hoşlanmayacağı bir sürprizle karşılaşır. Aziz ve Meryemce arasındaki gerilim her saniye giderek yükselir.

ALINTIDIR

ÖMER VE CEREN’İ NASIL BİR SON BEKLİYOR?

Resul’ün mektubunu bulan Ceren her şeyi Ömer’e anlatmak üzere yoldayken kaza yapmıştır… Ceren büyük bir ölüm-kalım mücadelesi vermektedir. Ömer çaresiz bir halde karısının başında gözlerini açmasını beklerken, zihninden birlikte yaşadıkları mutlu anlar geçmektedir… Ceren’in arabasının frenleriyle oynanmış olması haberi, Ömer’i şoka uğratır. Bunu, kimin ve ne için yaptığını bulmak, en acil amacıdır… Başlangıçta elde ettiği veriler Sulhi’nin oğullarını hedef gösterirken, olaylar hiç de tahmin ettiği gibi değildir.

Aziz Meryemce’nin tekne aldığını bilmektedir. Onu hazırlıksız olduğu anda, teknesinde yakalar. Aziz ve Meryemce arasındaki savaş, artık denizin ortasındadır…

alıntıdır

Tesekkürler emezcigim, aslinda sevdigim bir diziydi ama uzun bir süredir izleyemiyordum. Sayende bir yerlerden yakaladim diyordum ki son bölümmüs :bbo:

ayyyyyy ben cooook sevıyorum budızıyı ve bıtecegı ıcınde cok uzuluyorum ınsallah mutlu son olurrrrrrr

ah ah sen hepsini tüm bölümlerini izle ama son bölümü fianl bölümünü kaçır olacak şey mi ya

adanada çekim yapmadık mekan bırakmadılar bir bizim ev eksik kalmıştı.bir yıl daha sürseydi kesin bizim evıde istila ederlerdi:)))))nereye gitsem orda bi çekimleri vardı. güzel diziydi gerçekten.

meryemce-mustafa aşkı için izlemeye başladıgım ama tiryakisi oldugum diziydi bitti

bır ben goremedım sunları adanada cok sevdım merakla ızledım bır cok tanıdıgım da oynadı fıguran olarak mustafanın ayrılmasına cok uzulsemde yıne de guzeldı

Ah ah kanayan yaram benim senağlama elimde olsa gözlerimi kırpmadan seyredecektim ama ne mümkün :bbo: çok güzel bir yapımdı hiç bir bölümünü kaçırmadım. Ceren ve Ömer çok yakışıyorlardı birbirlerine :asigim:

hayatım boyunca izlediğim hiç kaçırmadıgım bir diziydi ki ben gene izliyom tüm bölümleri cdye cektim normaldede zaten dizi izlemem ama böle bi dizi bulmuskende kabetmemek lazımsırnaşık şey ömerimm ah ahh cerenide unutmayak demi cok güzeldi yaa:sm_cool:

kızlar final bölümünü hatırlayan var mı

ben hatırlıyorum
gerçekler ortaya çıkmıştı
büyük abi dedeleri gibi hastalanmış yapayalnız kalmıştı
cerenle ömer bi çocuk evlat edinmiş mutlu mesut yaşıyordu
meryemce de azizi yatta öldürmüştü
mutlu son yani
bi tek mustafa yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…