Merhaba arkadaşlar,
Ben 9 ay önce aldığım beyaz halılarım yüzünden sorun yaşıyorum. Daha önceden oluşmuş ve silmeme rağmen çıkmayan birkaç damla çay lekesi ve geçen gün elimi de yakan türk kahvesi lekesini çıkarmak için etkili bir çözüm arıyorum. Evimi taşıyacağım için zaten hepsini halı temizlemeye vereceğim fakat lekeler iyice yerleşmeden kendim salondaki halımı yıkamak istiyorum. Zaten çok tüy, toz döküyorlar, yıkamak iyi gelir diye düşünüyorum. Var mı acaba önereceğiniz etkili bir deterjan ya da karışım? Yardımınıza ihtiyacım var kızlar :) Gerçi havalar da kötü ama el mahkum yıkamalıyım. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar,
Ben 9 ay önce aldığım beyaz halılarım yüzünden sorun yaşıyorum. Daha önceden oluşmuş ve silmeme rağmen çıkmayan birkaç damla çay lekesi ve geçen gün elimi de yakan türk kahvesi lekesini çıkarmak için etkili bir çözüm arıyorum. Evimi taşıyacağım için zaten hepsini halı temizlemeye vereceğim fakat lekeler iyice yerleşmeden kendim salondaki halımı yıkamak istiyorum. Zaten çok tüy, toz döküyorlar, yıkamak iyi gelir diye düşünüyorum. Var mı acaba önereceğiniz etkili bir deterjan ya da karışım? Yardımınıza ihtiyacım var kızlar :) Gerçi havalar da kötü ama el mahkum yıkamalıyım. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
Sanırım ben de aynı dersten muzdaribim.Benim de halımın üzerine çay döküldü ve öyle bir yerde de değil neredeyse her yerinde nokta nokta. Üstelik halı yıkamacıya gönderdim lekeler çıkmadı. Yıkamacı bu halı yün halı bundan leke çıkmaz dedi ama ben onun yün olacağını sanmıyorum. Annem bulaşık deterjanıyla çıkar dedi Ankara'ya gidince denemeyi düşünüyorum ama yine başka bir yöntemi varsa lütfen bana da söyleyin.
Arkadaslar buradaki süper kadinlara güveniyorum , sorum su...
gecen gün elimdeki cay bardagi patladi tüm caylar haliyaaaa....
Lekeseini cikaramiyorum ,
hali ilacinla sildim, pril ile sildim, sil ile sildim, karbonatli su ile sildim, karbonat üzerine dökdüm bekledim, birde limon kolonyasi ile sildim, birde cam ilacinla sildim bir arkadas önerdi,....
Ama hic biri cikarmadi...ne yapmaliyim bana iyi birsey önerin cok kötü duruyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?