Beyaz halılar için kahve ve çay lekesi çıkartacak deterjan, karışım önerileri?

3772

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
32
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben 9 ay önce aldığım beyaz halılarım yüzünden sorun yaşıyorum. Daha önceden oluşmuş ve silmeme rağmen çıkmayan birkaç damla çay lekesi ve geçen gün elimi de yakan türk kahvesi lekesini çıkarmak için etkili bir çözüm arıyorum. Evimi taşıyacağım için zaten hepsini halı temizlemeye vereceğim fakat lekeler iyice yerleşmeden kendim salondaki halımı yıkamak istiyorum. Zaten çok tüy, toz döküyorlar, yıkamak iyi gelir diye düşünüyorum. Var mı acaba önereceğiniz etkili bir deterjan ya da karışım? Yardımınıza ihtiyacım var kızlar :) Gerçi havalar da kötü ama el mahkum yıkamalıyım. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

canım amway in her cins kumaş beyazlatıcısı die bi ürünü war mükemmeell:) benim de halım çook açık krem renginde renkli ksımları falan da war bi demlik çay boşalttım üstüne mahvoldu halım birsürü başarısızlıktan sonra bu ürünü denedim anında çıkarttı ve ürün çamaşır suyu vs gibi değil renkli kısımlara kesinlikle zarar vermiyo tavsiye ederim ....

benim mutfak halıma yımırta kırıldı üsütünede annem kosla sürüp pembe leke yapmış güzelim krem rengi halım mahvoldu
amway çok pahalı ama yaa

evet diğer ürünlerden pahalı görülüyo ama bence değiyo yani verdiğin paraya koslanın elde halı yıkamasını da denemiştim bn dediğiniz gibi pembe lekeler bırakıyor

bizim beyaz koltuğun iki minderine birden türk kahvesi dökülmüştü.
kosla halıyla çıkardık. hiçbir şey kalmadı.

vanish ise yariyor bir cok seyde, belki bundada yarar :44:

en iyi çözüm kolonyadır ben demlik çayın lekesini kolonya ile çıkardım

halıcı bana :lekeye ışlem yaptıysanız leke cıkmayabılır demıştı..
ıstersenız denemeden once yıkamaya verın...

leke oluştuğu anda bulaşık makinası parlatıcısıyla silerseniz hemen gidecektir.

en iyisi elde yıkamak için bulasık deterjanı ama onuda dıkkatlı kullanmak gerekıyor direkt uygulamayın halıya yoksa rengı yesıle donebilir.. bı kapta kopurtun iyice oyle halıya uygulayın.. benımde o.odası halısına komsunun cocugu elma yedırmeye kalkmıstı krem beyaza yakın halıma..bende ancak bulasık deterjanıyla cıkartabılmstım

Sanırım ben de aynı dersten muzdaribim. Benim de halımın üzerine çay döküldü ve öyle bir yerde de değil neredeyse her yerinde nokta nokta. Üstelik halı yıkamacıya gönderdim lekeler çıkmadı. Yıkamacı bu halı yün halı bundan leke çıkmaz dedi ama ben onun yün olacağını sanmıyorum. Annem bulaşık deterjanıyla çıkar dedi Ankara'ya gidince denemeyi düşünüyorum ama yine başka bir yöntemi varsa lütfen bana da söyleyin.

Benim de beyaz ve krem halılarım var bence tek çözüm a101lerde satılan aspirin diye bir temizleyici. üzerine sık ve sil... Ben evimde mevlüt okutmuştum salonumda o zaman oturuldu. Bir kac ay sonra kucuk kucuk cay lekelerini farkettim. Once tereddüt ettim rengini bozar mı dıye ama hıcbısey olmadı hemen cıkardı lekeyı bende butun evın halılarını onunla sıldım. Hatta bırını de onunla yıkadım hıcbırsey olmadı

Benim de beyaz ve krem halılarım var bence tek çözüm a101lerde satılan aspirin diye bir temizleyici. üzerine sık ve sil... Ben evimde mevlüt okutmuştum salonumda o zaman oturuldu. Bir kac ay sonra kucuk kucuk cay lekelerini farkettim. Once tereddüt ettim rengini bozar mı dıye ama hıcbısey olmadı hemen cıkardı lekeyı bende butun evın halılarını onunla sıldım. Hatta bırını de onunla yıkadım hıcbırsey olmadı

Arkadaslar buradaki süper kadinlara güveniyorum , sorum su...
gecen gün elimdeki cay bardagi patladi tüm caylar haliyaaaa....

Lekeseini cikaramiyorum ,

hali ilacinla sildim, pril ile sildim, sil ile sildim, karbonatli su ile sildim, karbonat üzerine dökdüm bekledim, birde limon kolonyasi ile sildim, birde cam ilacinla sildim bir arkadas önerdi,....

Ama hic biri cikarmadi...ne yapmaliyim bana iyi birsey önerin cok kötü duruyor ya

Arkadaşlar çayı bilmem ama kahve lekesini en güzel soda yani maden suyu çıkarıyor şiddetle tavsiye ederim

halı ve koltuklarım beya değil ama açık renk kahve döküldüğünde üzerine bulaşık makinesi parlatıcısı döküyorum çıkana kadar siliyorum beyaz pantolonda denedik tertemizdi

Level Up Oksil kullanabilirsiniz.Kosladan 3 kat daha konsantredir ve leke diye bir şey bırakmaz.

halı epey işlem gormuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…