beyaz mi siyah mi

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kizlar haftaya ilk bulusmamiz olucak inss ama ben hala nasil bi kombin yapicagima karar veremedimm

bi tane beyaz bi tane siyah bilekte biten pantolonum var ikisini de yeni aldim ama hangisini giysem bilemedim ona gore ust ayakkabi canta falan tamamlicam ama karar veremedimm :44::44:

beyazi giyiyim diyorum 170 e 65 kiloyum kilolu gosterir diye giymek istemiyorum

siyah da ne biliyim siradan adamin icini karartmiyim bilmiyorum ya elbise etek giymicem bu kesin ama nasil giyinsem bilemedimmm

tek derdim bu olsunnn kusursuz olmak istiyorum o gun yaa

Siyah ve beyaz ile her sey olur. Beyaz tenliyseniz pembe, elektrik mavisi veya nar cicegi olabilir.
Mutluluklar ♥

İlk buluşmaya beyaz iddialı olur bence. Siyah daha iyi :)

Ayy kendi ilk buluşmam geldi aklıma. Ne heyecanlanmıştım. Planladığımızdan önce apar topar hadi çıkalım deyince planladığımın hiçbirini giyememiştim. :)

Bence siyah ama hangisinde kendini rahat hissedeceksen onu giy. Rahat olursan karşıya da güzel enerji verirsin :)

bence beyaz daha iyi olur hem yaz geldi üstüne de cıvıl cıvıl renkler atarsın miss

bence siyah...
ben ilk buluşmam da açık renk kot giymiştim.

bencede sıyah hem daha asil hem herseyle gıden renk hemde kusurları kapatan bı renk :)))

bence siyah...ince gösterir kendine güvenir rahat olursun rahat olursan iyi hissedersin :)

Siyah daha iyi olur.

Bu sene beyaz modaymış
Üzerine koyu renk bir bluz ya da gömlekle tamamlayabilirsin
Kilolu görünmekten çekiniyorsan dolgu topuk bir ayakkabı ile tamamlayabilirsin

Ya ben sana milyon tane kombin önerisi sunarım ama üstüne ne giyeceğini bilmiyorum ki..

Eğer vaktin olursa alt ve üst olarak giymeyi düşündüğün parçaları ekle ve beraber kombin oluşturalım

Ben ilk buluşmamızda, koyu renk kot üstüne de beyaz gömlek, gömleğin üzerine siyah kazak giymiştim Çok resmiydim çok
Bence beyaz giy, üstüne su yeşili bişeyler al, içi açılır baktıkça

O farketmeyecek bile, hangisinin icinde rahat hissediyorsan onu giy

Kesinlikle siyah giy hele bi de renkli gozluysen siyah ortaya cikarir gozlerini

açık fikrimi söyliyim 170 e 65 kilo zayıf değilsin gibi duruyor. dolayısıyla beyaz pantolon bence olmaz.

beyaz pantolon kusurları çok belli edip daha kilolu gösterdiği daha zayıf insanlarda daha hoş duruyor.

ayrıca beyaz fazla iddialı. ama siyah da olmaz bence.

daha ortalarda bir renk seçmelisin.

mesela buz mavisi bir kot, cıvıl cıvıl renklerde şık bir bluz ve topuklu ayakkabı daha uygun olurdu.

tarzına hangisi uyar bilmiyorum ama
şu şekil bir kombinler gayet güzel olur bence. sade bir çanta ve ayakkabı uydurursun
hafifte makyaj
fazla abartıya gerek yok bence

Son düzenleme:

tarzına hangisi uyar bilmiyorum ama
şu şekil bir kombinler gayet güzel olur bence. sade bir çanta ve ayakkabı uydurursun
hafifte makyaj
fazla abartıya gerek yok bence

guzellermis canim tesekkurler onerilerin icin birinci kombin tarzima uygun aslinda ama ben o kadar ince olmadigimdan o manken gibi tasirmiyim o ayrii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…