esmersen beyaz,beyaz tenliysen siyah tercih et.. cok yakistiriyorum oyle..
kizlar haftaya ilk bulusmamiz olucak inssama ben hala nasil bi kombin yapicagima karar veremedimm
bi tane beyaz bi tane siyah bilekte biten pantolonum var ikisini de yeni aldim ama hangisini giysem bilemedim ona gore ust ayakkabi canta falan tamamlicam ama karar veremedimm :44::44:
beyazi giyiyim diyorum 170 e 65 kiloyum kilolu gosterir diye giymek istemiyorum
siyah da ne biliyim siradan adamin icini karartmiyim bilmiyorum ya elbise etek giymicem bu kesin ama nasil giyinsem bilemedimmm
tek derdim bu olsunnn kusursuz olmak istiyorum o gun yaa
kizlar haftaya ilk bulusmamiz olucak inssama ben hala nasil bi kombin yapicagima karar veremedimm
bi tane beyaz bi tane siyah bilekte biten pantolonum var ikisini de yeni aldim ama hangisini giysem bilemedim ona gore ust ayakkabi canta falan tamamlicam ama karar veremedimm :44::44:
siyah da ne biliyim siradan adamin icini karartmiyim bilmiyorum ya elbise etek giymicem bu kesin ama nasil giyinsem bilemedimmm
tarzına hangisi uyar bilmiyorum ama
şu şekil bir kombinler gayet güzel olur bence. sade bir çanta ve ayakkabı uydurursun
hafifte makyaj
fazla abartıya gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?