- Konu Sahibi tweetym1986
-
ilginiz için teş.kızlar aslında bende sizinle aynı şeyleri düşünüyorum fakat beni asıl endişelendiren tamamının beyaz olması yani 2 renk değil sadece mobilyanın çıtaları abanoz kaplama ve hoş görüntüyü sağlayanda bu konsept yani ben beyaı koyu bi renkle kullansam abanoz kaplamaları yaptırmasam bu seferde dümdüz bi görüntü olcak
offffff kızlar anlıycanız benim kafam tamamen karışık ne zor şeymiş mobilya seçmek
birde zamanla beyaz sararırmı buda beni düşündüren 2.sorun ama fikirleriniz sayesinde üstesinden gelicem inş.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
hayır canım eğer sigara içilmezse odada sararmaz. benim bekarken genç odam beyazdı. odada sigara içmediğim için bembeyaz duruyodu. ama abim odaya yerleşti ve sigara içti, sarardı. senin korumana baglı yani. ayrıca dümdüz beyaz bence daha asil duruyo. ben yeni evime beyaz portmanto ile beyaz çekmeceli dolap yaptırıyorum. mutfağımda üst kapaklar beyaz altlar abanoz. bence düz beyaz yaptır..
arkadaşlar yatak odamızı beyaz aldık fakat kullanım açısından tedirginim henüz evimize gelmedi yani hala değiştirme şansımız war sizce beyaz mobilya kullanışlımıdır??
lütfen bana yardımcı olun çünkü değiştirmek için çok çok uzun vaktim yok yardımlarınızı bekliyorum
bencede açık renk mobilyalar her zaman daha kullanışlı oluyo helede çalışan bayanlar için ideal bende mobilyalarımı seçerken açık renklerden yana kullanıcam tercihimi. hem insanın içini ferahlatıyo açık renk mobilyalar ve arkadaşların da dediği gibi asil bi görüntüsü var
cnm ıyıde koyu renk daha cok gosterır benm sıyah beyaz mesela
ıkı renk sıtıyorsan sende sıyah beyaz yada sıyah olmasın coktoz oluyor bambu felan yapabılırsın ama sıyahmı beyazmı dersen beyaz
Canım benim yatak odamında kapak kısımları beyaz lake,yanları venge.Kesinlikle çokkkkkkkk kullanışlı,tozo kiri hiç belli etmiyor.Koyu renk alan arkadaşlarımda çok pişman 1 günde toz oluyor diyorlar.
Bende beyaz almayı planlıyorum ilerde kesinlikle, yatak odasına beyaz cok yakışıyor. Güle gule kullan cnm:dance:
Arkadaşlar beyaz mobilya alırken ahşap kaplama alırsanız sararmaz.. Lake çizilir ve sararabilir ama akrilik cilasıolursa sararma riski azalırmış. Ahşap kaplama yatak odası 3000 tl lake olursa 2500 tl civarı.. özel imalattan sorddum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?