- Konu Sahibi Astronomer
-
arkadaşlar benim yıllar yılı ağız çevremde beyaz noktalar var hani şu kapalı komedon diye tarbir ettiğimiz şeyler, içinden sıkınca krem gibi yağ çıkıyor ama sıktıktan birkaç gün sonra yine eskisi gibi doluyor. bunlar için çözümü olan var mı?
ben denemedim ama burda bi arkadaş yazmış.elma sirkesini kulak çubuğuna batırıp sorunlu bölgede bekletmiş.inanamadım geçti falan yazıyodu.istersen bi dene
yaaa aynı dert bendede var kaç dafa dr. gittim ve ne tedaviler yaprıtdım yok gene çıkıyor çenemde hemde inan belki 100 tane beyaz yağ bezeleri en son 3 ay önce gittim cilt bakımı yaptırman gerek dedi onuda 2 kez gittim yaptırdım ve bana avene markalı ürünler verdi kullandım geçmedi hala sıkma işlemi yapıldığı içinde daha çok arttı yanaklarıma doğru yayılıyor ne denediysem olmuyor 6 senedir komedon tedavisi ile yapılabilecek herşeyi yapmışımdır ama yok sonuç dahada kötü şimdi gene gidicem dr.3 ay öncede gittiğimde bioderma markalı ürünler vermişti başka dr. oda fayda etmedi testler yapıldı herşey normal gözüküyor sen biyolunu bulursan lütfen bana dönbilmiyorumkismile
arkadaşlar benim yıllar yılı ağız çevremde beyaz noktalar var hani şu kapalı komedon diye tarbir ettiğimiz şeyler, içinden sıkınca krem gibi yağ çıkıyor ama sıktıktan birkaç gün sonra yine eskisi gibi doluyor. bunlar için çözümü olan var mı?
lavanta suyu iyi geliyo bende yapıyorum kısa süredir biraz gecirdi gibi. ben bide lavantayı suda kaynatıp gece yatmadan önce içiyorum hem sivilceler iyi geliyomus hemde saçlara bende 10 gunur yapıyorum simdilik memnunum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?