Beyaz pant. 39 no Ayakkabı/bulunmuştur..

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.379
248
Arkadaşlar beyaz pantalon (iç göstermeyen ) arıyorum boyum 1.69 bedenim 34-36 (36 bazen bol oluyor) bedenlerınde Düşük bel pantalon arıyorum :) Ve birde 39 no ayakkabı ince topuklu olmayan bot ve çizme harici ayakkabılar arıyorum.Düz kalın topuk olabilir :) Tabiki önceliğim uygun fiyatlı olmasıdır

Son düzenleyen: Moderatör:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694933 BURADA 34-36 BEDENE UYGUN KIYAFETLER VAR

canım bende keten var istersen 34 beden H&M

bir de 36 beden keten kapri var C&A

Son düzenleme:
Bunlara ek olarak renkli pantalonda ıhtıyacımı görucek cok fazla ust gıyım ve elbıse aldım pantalon tayt eksıgım var suan .sıyah taytım fazlasıyla var baska renklerde olabılır.Desenlı olursa sıyahta olabılır tabı

Canim yaklasik 100 cm,cetvel ile olctum de elbise,2 pantolon 13 yapiyor canim

Kapri olanı istemiyorum cnm burdan aldıgım cok pantalonu kaprı kullanmak durumunda kladım cunku fazlasıyla oldular Pantalon ve elbise suan ıstedıgım az daha ıncelıcem topıgını pantalonda göbek cukurundan ustde kalmıyorsa okeydır benım ıcın fıyatlarıda cok makulmuş :))

Canim 2 pantolon dedigim 1 keten 100 cm boyu,kapri degil yani 2. de yesil olan o da ustte kaliyor

Cnm bende bu var :)

canım düşünürsen bu var sadec bir düğüne giydim o kadar yepyeni duruyor. ayak şeklimi bile almadı yani hatta çantası da var
resimde çanta kahve gibi çıkmış tam ayakkabının renginde 3 saat kullandım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…