- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi blackanqel90
-
Arkadaşlar beyaz pantalon (iç göstermeyen ) arıyorum boyum 1.69 bedenim 34-36 (36 bazen bol oluyor) bedenlerınde pantalon arıyorum :) Ve birde 39 no ayakkabı ince topuklu olmayan bot ve çizme harici ayakkabılar arıyorum.Düz kalın topuk olabilir :) Tabiki önceliğim uygun fiyatlı olmasıdır
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694933 BURADA 34-36 BEDENE UYGUN KIYAFETLER VAR
canım bende keten var istersen 34 beden H&M
Eki Görüntüle 1039182
bir de 36 beden keten kapri var C&A
Eki Görüntüle 1039185
cnm bunun beli lastıklı sanırım yada yanlış göruyorum daha klasık bişey arıyorum ben
kapri olan lastikli diğeri değil
Bunlara ek olarak renkli pantalonda ıhtıyacımı görucek cok fazla ust gıyım ve elbıse aldım pantalon tayt eksıgım var suan .sıyah taytım fazlasıyla var baska renklerde olabılır.Desenlı olursa sıyahta olabılır tabı
Bunlara ek olarak renkli pantalonda ıhtıyacımı görucek cok fazla ust gıyım ve elbıse aldım pantalon tayt eksıgım var suan .sıyah taytım fazlasıyla var baska renklerde olabılır.Desenlı olursa sıyahta olabılır tabı
Bende bunlar var cnmEki Görüntüle 1039215 Eki Görüntüle 1039216
Belden paçaya byu nedir canım birde konuna 2 resım ekledım hepsının fıyatı nasıl olur :)
Canim yaklasik 100 cm,cetvel ile olctum deelbise,2 pantolon 13 yapiyor canim
Kapri olanı istemiyorum cnm burdan aldıgım cok pantalonu kaprı kullanmak durumunda kladım cunku fazlasıyla oldularPantalon ve elbise suan ıstedıgım az daha ıncelıcem topıgını pantalonda göbek cukurundan ustde kalmıyorsa okeydır benım ıcın fıyatlarıda cok makulmuş :))
Bende bunlar var cnmEki Görüntüle 1039215 Eki Görüntüle 1039216
Bu pantklinlari begendim likralimi acaba birde boylari nasil
Bu pantklinlari begendim likralimi acaba birde boylari nasil
Kotun boyu olctum 95.5
Siyyah pantolonun 90 cnm
Bide istersn syah tayt pantolonla lacivert de facto pantln var
Arkadaşlar beyaz pantalon (iç göstermeyen ) arıyorum boyum 1.69 bedenim 34-36 (36 bazen bol oluyor) bedenlerınde Düşük bel pantalon arıyorum :) Ve birde 39 no ayakkabı ince topuklu olmayan bot ve çizme harici ayakkabılar arıyorum.Düz kalın topuk olabilir :) Tabiki önceliğim uygun fiyatlı olmasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?