Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz sac problemime bir yudum onerisi olan??

Zabbix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
18
7
86
Diğer
Saclarimda cok beyaz var. Ozellikle on kisim sac bandi takiyormuscasina bembeyaz. Isim geregi de cok yogun oldugum icin, cok sik boyamaya vaktim olmuyor. Su an saclarim kahverengi ve omuz hizasinda. Perma mi yaptirsam? Sariya mi boyatsam? Kina mi yaksam? ... gibi seylerden kafam artik dondu. Beyin hucrelerimi yakmaya basladim. Onerilere acigim.

Bence kınayı bu seçeneklerden çıkarın. Çünkü kınadan geri dönüş çok zor diye biliyorum. Bu beyazlara da boyadan başka çözüm yok maalesef aynı durum bende de mevcut. Ben koyu renkte daha çok belli olduğu için tercihimi sarı tonlarında kullandım hep. Siz de eğer düzenli dip boyayla uğraşacağınıza inanıyorsanız sarı yapabilirsiniz. Eğer koyu tonlar isterseniz de dip boyasını ertelemek için arada bir renkli saç spreyi veya o tarz ürünler kullanabilirsiniz.

Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.
Peki surekli sari tonlarindan gidince, saclariniz yipranmiyor mu? Yaptiginiz belli bir bakim var mi?

Tabiki yıpranıyor sonuçta açıcı kimyasal bir işlem ama ben bunu pek önemsemiyorum. Çünkü beyazlarım yaşıma göre fazla ve her yerde olduğu için koyu renklerde çok belli oluyor. Bakım da pek yapmıyordum bu yüzden saçım hep kopuyor ve kestiriyorum ama yeni yeni mayonez maskesi ve maya maskesi yapmaya başladım. Yalnız maya için pişman oldum çünkü saçımı acicidan beter kuruttu ve sertlestirdi. Şimdilik mayoneze evde hangi yaglar varsa onu karıştırarak uyguluyorum. Mesela zeytinyağı, badem yağı, menekşe yağı, üzüm çekirdeği yağı göz kararı mayoneze ekleyip saçımda bekletiyorum. Umarım faydalarını görürüm. Bu arada benim saçım bir kez uygulanan aciciyla istedigim renk olmadığı için bende iki kez açıcı uygulandi bu yüzden daha çok yıprandı aslında fakat ona rağmen gene de homojen bir renk yerine dalgalı oldu. Gene kuaför değişmem gerekiyor. Eğer açık renk düşünüyorsan her kuaföre güvenmemek gerekiyor. Bunun için de maddiyat gerekiyor.

Onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Mayonez maskesini deneyecegim. Sizden de ilerleyen donemlerde update alabilirsem superrrr olur
Bulundugum yerde uzmanlikliklarina gore ayrilan kuaforler var. Sanirim bleach konusunda uzman bir yere gitmek en dogrusu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…