Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kıss Miss.BonJovi kıss sen ne olasın ne olmayasın sen henüz bizi aydınlatmadın ya sana en büyük beduam öyle bi güzelleşesin ki güzelliğinden kimse bakmaya kıyamasın :)

7 tl sanırsam öle buldum bende..

banada beddua edermisin :)

Sabunn cildini kurutmadımı peki.... Kaç aydır kullandın bide o lazım bize...çünkü bazı sabunlar 2-3 haftayı geçince sivilce yapıyor...cildin ph dengesini bozuyor çünkü...

bnde bu konuya hemencecik bişeler yaziim dedim.. cunku bu sabunu bnde 2 haftadır falan kullanıorum.. aslında bn aktarlardan almıştım oraya gitiğimde tesadüfen gordumm kutusunda bi kızın resmi vardı lekeleri giderıo öncesı sorası die bişedi ve baya hosuma gttii fiyatı 4bucuk lira hatta bide ballı sabun var oda bööle bal petegı şeklinde onuda aldım oda cildi pürüssüsleştirıoomuşş onu pek kullanmadımmm ama yılan yağı sabununu kullandım ve hala kullanıorum bnde siwilce felan yoktuu sıyah noktalar ıcın bidee cildim daa küselleşsin die kullnmaya başladım (buarada bn hep dove kullanıodum) ve hemencecık etkisini goruosunuz yanii bn kullandmm sahıden lekeler sıyah noktalar falan gecıoo.. ve bn o sabunun ardından akşamları expıgment kremde kullanıorum.. ama biri bunları bööle kullan dedı dıe yapmadım sabunu tamamen tesadufen aldım kullandm.. expıgmentıde burda kullananlar varmış cıldı beyaslatıo die kullanıorum suan cok fasla etkisini görmesemde umarım görürüm.. sorularınısıda zewkle cwplarım...=)

Arkadaşlar çok özür dilerim ancak şimdi girebildim internete kusura bakmayın :kedi:

Cildin karma olması farketmiyor sivilce siyah noktaları ve yağlanmayı gideriyor birkaç kullanımda.Evet fiyatı 7-7.5 ytl civarında.Çok hafif bir kokusu var ama yüzde kalmıyor yani sabunu kokladığınızda geliyor o kadar ^_____^Ben aktardan almıştım ama nettende sipariş verebiliyorsunuz.Valensey yılan yağı sabunu adı =))
Kutusunda valensey yazıyor üstündeki o yazı parlak olucak birde kutusuun iç kısmındada valensey yazıyor birsürü.Zaten sahtesi çok daha ucuz oluyor dediğim gibi fiyat ortalama 7 yada 7.5 ytl daha ucuz derse almayın :dance:

bnde bu konuya hemencecik bişeler yaziim dedim.. cunku bu sabunu bnde 2 haftadır falan kullanıorum.. aslında bn aktarlardan almıştım oraya gitiğimde tesadüfen gordumm kutusunda bi kızın resmi vardı lekeleri giderıo öncesı sorası die bişedi ve baya hosuma gttii fiyatı 4bucuk lira hatta bide ballı sabun var oda bööle bal petegı şeklinde onuda aldım oda cildi pürüssüsleştirıoomuşş onu pek kullanmadımmm ama yılan yağı sabununu kullandım ve hala kullanıorum bnde siwilce felan yoktuu sıyah noktalar ıcın bidee cildim daa küselleşsin die kullnmaya başladım (buarada bn hep dove kullanıodum) ve hemencecık etkisini goruosunuz yanii bn kullandmm sahıden lekeler sıyah noktalar falan gecıoo.. ve bn o sabunun ardından akşamları expıgment kremde kullanıorum.. ama biri bunları bööle kullan dedı dıe yapmadım sabunu tamamen tesadufen aldım kullandm.. expıgmentıde burda kullananlar varmış cıldı beyaslatıo die kullanıorum suan cok fasla etkisini görmesemde umarım görürüm.. sorularınısıda zewkle cwplarım...=)

evet etksini hemen gösteriyor fikrini paylaştığın için teşekkürler :1hug:

Sabunn cildini kurutmadımı peki.... Kaç aydır kullandın bide o lazım bize...çünkü bazı sabunlar 2-3 haftayı geçince sivilce yapıyor...cildin ph dengesini bozuyor çünkü...

ben iki hafta çok düzenli kullandım test etmek için ve sonuç dediğim gibi olumlu oldu.hihoyyyt şimdi iki günde bir kullanıyorum.o da benim üşengeçliğimden sırnaşık şey
ama sonuç yine aynı =))

benimde cildim karma acaba yararmı işe?
cildin karma olması farketmiyor zaten aktardan alırsanız sorarsınız yine daha fazla bilgi verirler cildinize de bakar =) Denemenizde fayda var hiçbir yan etkisi yok :1rolleyes: Umarım hepinizde işe yarar ve sonuçları paylaşırsınız ^___________^

AYYYYYYY çoook heycanlıyım ilk işim hemen en yakın aktardan soracam varsa hemen alıp başlayacam kimseye bişey söylemiyecem bakalım çevremdekiler farkedecekmi eğer ederlerse onlarada önerecem.çok saol miss.bonjovi ve sedans :)

Benzersiz bir yılan yağı sabunu, kepeği ve saç dökülmelerini önlemekle birlikte dökülmüş saç diplerindeki çok zayıf hücrelere canlılık verme özelliğine sahiptir. Ayrıca ciltteki kırışıklıkları giderir, cilde canlılık verir ve ciltteki zayıf hücrelere hayat verir. Ciltteki çillerin, siyah lekelerin ve yüzde oluşan kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Cilde parlaklık verir E vitamini içerir. Güzel ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olurnette buldum du yaziyi sac dokulmelerini onlemekle birlikte sac diplerindeki cok zayıf hucerelere canlılık verir diyo acaba yuzumuzdeki cansiz tuyleride canlandırır mı

tüyleri beslemez bence zanetmiyorum yani çünkü üreten mutlaka bizim düşündüğümüz kadar düşünmüştür hem bu yüz için olduğu için gereken yapılmıştır bence

Hem saça iyi gelip hem de yüze iyi geliyorsa yüzdeki tüyleri arttırabilir diye düşünüyorum. Umarım öyle değildir.

evet yazmıştım.öyle birşey olsa şuanda mağara kadını olurdum herhalde :1shok:( 2 aydır kullanıyorum devamlı yerimseniben)
Bazılarında saç köklerini besler yüzü tazeler diyor yazıyor.ıki işide yapanıda var yani =)Zaten yüzümüzde saç değil tüy çıkıyor o yüzden öyle birşey olması imkansız gibi birşey :umursamaz: merak etmeyin ^_____^

AYYYYYYY çoook heycanlıyım ilk işim hemen en yakın aktardan soracam varsa hemen alıp başlayacam kimseye bişey söylemiyecem bakalım çevremdekiler farkedecekmi eğer ederlerse onlarada önerecem.çok saol miss.bonjovi ve sedans :)
Rica ederim umarım sende olumlu sonuç alıp mutlu olursun hihoyyyt

daha beyaz bi yüz isteyenler için avon mu oriflame mi bi set çıkarmış sabun krem falan :D ben ondan deniycem.çillere de iyi gelir sivilceye de umarım

Back
X