bnde bu konuya hemencecik bişeler yaziim dedim.. cunku bu sabunu bnde 2 haftadır falan kullanıorum.. aslında bn aktarlardan almıştım oraya gitiğimde tesadüfen gordumm kutusunda bi kızın resmi vardı lekeleri giderıo öncesı sorası die bişedi ve baya hosuma gttii fiyatı 4bucuk lira hatta bide ballı sabun var oda bööle bal petegı şeklinde onuda aldım oda cildi pürüssüsleştirıoomuşş onu pek kullanmadımmm ama yılan yağı sabununu kullandım ve hala kullanıorum bnde siwilce felan yoktuu sıyah noktalar ıcın bidee cildim daa küselleşsin die kullnmaya başladım (buarada bn hep dove kullanıodum) ve hemencecık etkisini goruosunuz yanii bn kullandmm sahıden lekeler sıyah noktalar falan gecıoo.. ve bn o sabunun ardından akşamları expıgment kremde kullanıorum.. ama biri bunları bööle kullan dedı dıe yapmadım sabunu tamamen tesadufen aldım kullandm.. expıgmentıde burda kullananlar varmış cıldı beyaslatıo die kullanıorum suan cok fasla etkisini görmesemde umarım görürüm.. sorularınısıda zewkle cwplarım...=)