Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar ben kullanalı bir haftayı nerdeyse geçti gerçekten beyazlatıyo her zaman anneme ben sorardım yüzüme birşeyler uyguladığım da bu sefer kendisi dedi yüzün beyazlamış açılmış ne oldu ne yaptın diye pürüzler de gitmiş dedi ve kuzenim de yüzün açılmış kaşın gözün ortaya çıkmış sen gene ne kullanıyorsun dedi ama benim yüzümü çok kurutuyo ve tam yanağımda birtane siyah nokta gibi bişey vardı onu büyülttü benden bu kadar başka kullanan arkadaşlarda sonuçları yazarsa daha iyj ol<r

camım bende alcam da sahteden korkuyorm sen nerden aldın sabunun rengi neydi kutusu nasıldı

ben demetevler den aldım canım sordum ama sahtemi diye değil dedi güvendim aldım ama bendede işte o siyah ben gibi bişey çıktı kullansam mı kulanmasam mı kararsıızım

benim aldığm byaz dı sabunun rengi sahte çıktı. orjinali sarıymış

ben urfadayım valla yoko yu aktatrdan 5 ytl ye aldm aslında fair lovely almaya gitmştm 5 ytl di oda güvenemedm başka renk açıcı ne var dedim bunu verdi aktar sürdüün anda beyazlık verio kalıcı olrk da 3 ayda açıomş

aktarlara bi sor cnm ben esmerim fotoya bakmam makyaj var

Doktorlar sürekli "Yüzünüze sabun kullanmayın" derler kızlar bitkisel sabun falan ama sabun sonuçta.

valla bi beyazlayyayımda gerisini boşver:sm_cool:

mrb valensey kullananlar nerde hiç ses yok

ben bulsam kullancam ama aktarlar benden duyuyo ilk defa
bir sürü aktara sordum siz nasıl temin ettiniz?

ben nette zencefil aktar var tel numarası yazıyo parayı yatırdım amam daha aramadılar bugün araycam

çok merak ettim bu sabunu ya
yüzümdeki sivilcelerimden dolayı bir aylık bir tedavi uyguladı doktorum
haftaya kontrole gittiğimde hala sivilcelerimin ve izlerinin durduğunu söyleyip bu sabun hakkında bilgisi olup olmadığını da sorarım

kızlar nette aktar zencefil var 7 ytl +kargo ücreti numarası yazıo bende bekliorm gelmesini umarım kandırmıolar çünkü parayı yatırdım bu arada yoko yu da kullandım başlık açmıştım orayıda okuyun şimdi fairlovely ve bu sabunu kullancam olmadı enson leayı deneycm

selam arkadaşlar
benim karma bir cildim var.yıllarca en büyük sorunum sivilceler,siyah noktlar oldu.sivilce lekelerimi geçireyim diye kimyasal peeling yaptırdım,bitkiselinide yaptırdım.üstüne birde güneş lekelerim eklendi.bir sürü pahalı ürün kullandım.çok az fayda gördüm..
garnierin üçü bir aradası var.şu an onu kullanıyorum.şiddetle tavsiye ederim.gözeneklerim temizlendi.gözenekler temizlenince kapanmaya başladı.özellikle banyoda kullanıyorum.şampuan kullanır gibi.hatta güneş lekelerim göz çevresinde onlar bile azalmaya başladı.10 ay filan oldu kullanmaya başlayalı.arada sivilcelerim çıkarda artık ondan eser yok.pullanma yok.ve fiyatı 10tl.en az 6 ay gidiyor.ben ikincisine yeni başladım.başta biraz hassasiyet yaptı.ama şimdicildim daha önce olmadığı kadar pürüssüz.

selam arkadaşlar
benim karma bir cildim var.yıllarca en büyük sorunum sivilceler,siyah noktlar oldu.sivilce lekelerimi geçireyim diye kimyasal peeling yaptırdım,bitkiselinide yaptırdım.üstüne birde güneş lekelerim eklendi.bir sürü pahalı ürün kullandım.çok az fayda gördüm..
garnierin üçü bir aradası var.şu an onu kullanıyorum.şiddetle tavsiye ederim.gözeneklerim temizlendi.gözenekler temizlenince kapanmaya başladı.özellikle banyoda kullanıyorum.şampuan kullanır gibi.hatta güneş lekelerim göz çevresinde onlar bile azalmaya başladı.10 ay filan oldu kullanmaya başlayalı.arada sivilcelerim çıkarda artık ondan eser yok.pullanma yok.ve fiyatı 10tl.en az 6 ay gidiyor.ben ikincisine yeni başladım.başta biraz hassasiyet yaptı.ama şimdicildim daha önce olmadığı kadar pürüssüz.
peki yuzundeki sivilce izleride kayboldu mu? benimde alnimda sivilce izleri var onlardan kurtulmak istiyorum

Back
X