Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
valensey yılan yağı sabununu izmir kemeraltında sormadığım aktar kalmadı arkadaşlar bu sabun dışarıdan geliyormuş aktarların sölediğine göre şimdi ise bu sabunu göndermiyorlarmış. bende nete pek güvenemedim ve bir aktarın tavsiyesiyle ardıç katranı sabunu aldım şimdilik güzel gidiyor ama bunun yanında arap kızı die bi krem aldım onuda kullanıyroum benimde cildim hassas, siyah nokta sivilce kızarıklık ve üstüne sivilce izlerimde var benim şimdilk bu sabun ii gibi deneyin derim opuyorumnanaktan

arkdşlar tvdeki ünlü doktorn biri sarı kanteronu önerdi svlce lekesi ve syh nktaları olanlara daha önce deneyn var mı varsa paylaşablr mısnz bn 3 gndr kullnıyorum ii sonuç verdi gbi

bende sordum yılan yağı sabunu ama bulamadım . başka bi topikte beyaz kil ve limon maskesi okumuştum. onu yaptım inanması zor ama öyle çok yaktı ki yüzümü kaşıma değmiiş maske. ve 5 dk sonra yıkadığımda sol kaşımın nerdeyse tamamı yoktu. napıcamı şaşırdım. bu arada pirinç suyu beyazlamaya iyi geliyo 1 haftanın sonunda oldukça açıldı cilt rengim.üzüm yağı ilede kırışıklıklarım azaldı.
karbonatlı yoğurt ve sirke su karışımıylada bolca olan siyah noktalarımdan kurtuldum. bide sol kaşımı kurban vermeseydim herşey çok iyiydi ama :(

İsteyenler nette araştırabilir Valensey Yılan Yağı Sabunu:hihoyyyt
"%100 Doğal ve Fransız malı olan bu sabun ile pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız. Snake Soap içerdiği bitkisel yağlar ve vitaminler sayesinde cildinizi temizler, kırışık oluşumunu engeller ve cildinizi besler. Snake soap leke, kırışıklık, çil ve sivilce gibi cilt sorunlarına iyi gelir. İçinde bulunan AHA fo_rmülü ile Cildi içeriden beyazlatırken E vitamini ile cildinizi besler."

Snake soap bilimsel olarak analiz edilmiş olup cilt uzmanları tarafından da onaylanmıştır.
Yılan Yağı Sabunu;
CİLDİ TEMİZLER
CİLDİ BESLER
ÇİL SİVİLCE GİBİ CİLT SORUNLARINI İYİLEŞTİRİR
PÜRÜZSÜZ SAĞLIKLI PARLAK BİR CİLT SUNAR
YAŞLANMAYI GECİKTİRİR KIRIŞIKLARI ÖNLER
CİLDİ BEYAZLATIR

Yılan Yağı Sabunu Kullanımı:

Banyo, duş esnasında veya günlük kullanımda ıslak yüzeye uygulayınız. Sabah akşam düzenli olarak kullanılmaya uygundur.

Kısa süre sonra cildinizdeki değişime inanamayacaksınız.

alıntıdır =))

biz bu sabunu nerde bulcaz peki aktardan falanmı

denemek lazım güzele benziyo ben arap kızı kremi kullanıyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benim cildimde yağlıydı önceden hemde baya göz kapaklarıma kadar böle ama sonra tretin kullandım bi ara yuzum cok kızardı soyuldu felan bıraktım hemen kalan tek etkisi cildimin yağlanmasının geçmesi ama sivilcelerim bi türlü geçmiyo aslında fazlada yok öle ama ben rahatsız oluyorum mestüral döngü zamanında coğalıyolar özellikle .gözeneklerimde var ama sivilceler bi geçse onları hemen tedavi ettiricem ama sivilceler gecmıyo bende alıcam bu sabundan denicem umarım iyi gelir cunku artk yeter yani

valensey yılan yağı sabununu izmir kemeraltında sormadığım aktar kalmadı arkadaşlar bu sabun dışarıdan geliyormuş aktarların sölediğine göre şimdi ise bu sabunu göndermiyorlarmış. bende nete pek güvenemedim ve bir aktarın tavsiyesiyle ardıç katranı sabunu aldım şimdilik güzel gidiyor ama bunun yanında arap kızı die bi krem aldım onuda kullanıyroum benimde cildim hassas, siyah nokta sivilce kızarıklık ve üstüne sivilce izlerimde var benim şimdilk bu sabun ii gibi deneyin derim opuyorumnanaktan

sivilce değilde benim problemim siyah noktalar. burun estetiği de yaptırmıştım ondan mı bilmiyorum. burnumun üzeri simsiyah olacak akında siyah noktaların yoğunluğundan. sen bunlardan hangisini siyah nokta için kullanıyosun? ve fayda etti mi?bilmiyorumkismile

ya arkadaşlar benimde siyah nokta problemim var :)
aslında vardı mı demeliyim bilmiyorum ...
dün bir kozmetikçiye gittim orda bana şiddetle ''innova mask beauteva'' diye bir maske önerdi...
denemek için küçük tek kullanımlık paketten verdi 3 tl ye.hatta bana 2 tane al dedı ben yok 1 tane alayım dedim.oda bak sonra yine almaya geleceksin görürsün dedi.bende inş dedim ve çıktım:)
denedim yıkadım ve inanamadım :) siyah noktalarımın rengi açıldı.burnumun yanlarında gözeneklerim belli oluyordu ve onlar baya bir sıkılaştılar...
benim daha önce denemediğim şey kalmamıştı bu siyah noktalar için ama bu ilk kullanımda baya etki gösterdi.bugun gidip 2 kullanımlık daha aldım.onların büyük tüpleride varmış 32 tl ye 1 yıl gider dedi.
bazı ürünler başta iyi gibi görünüyo ama sonradan cildi bozuyo,yıpratıyo inş bu böyle değildir çünkü dedim ya daha 1 kez kullandım :)

Ya bende peeling aldım haftada 2-3 kere yapılacakmıs ve cıkarmak icin de banyoda falan buharda ovacakmısım vs.vs. Valla yaptım hicbir faydasını görmedim .. Hicbirseye inancım kalmadı sankimm :((

bende bugün aldım yüzümde sivilce siyah nokta leke ne ararsan var bakalım sonuç ne olcak memnun kalırsam yazarım kızlar ama ilk yıkamamda sanki cildim biraz ferahladı ve yumuşacık oldu ve yüzüm parlamıyo bakalım 1 hafta sonra gelişmeleri yazarımm

ayyy sakınnnnn ARAPKIZI kremini kullanma
ummadığım kadar sivilce çıkardı 3 günde maf oldu cildim at çöpe hemen
sakınnnnnnnnnnnn üzülürsün sonra canım yapma bende tavsiyeler üzerine aldım nasıl pişman olduğumu anlatmama imkan yok

Ben de yüzüme buhar banyosu yapıyorum kızlar , belki yapmak isteyen olur diye söylüyorum,
bi kabı suyla dolduruyorum içine elma sirkesi ve yarım limon sıkıyorum. Elma sirkesi hem lekelere iyi geliyor hem de siyah noktaları sıkmak için güzel bi yöntem ve cildi yumuşacık yapıyo, ayrıca sivilce için de bire bir:) Limonda da cildi beyazlatma gibi bi özellik varmış,Deneyin görün arkadaşlar pişman olmazsınız;)

Back
X