teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için :) bourjois'i çok düşündüm çok övüyorlar bloglarda göz altı kapatıcısıyla serumunu ancak koyu olduğunu yazanlar var yaz için uygun bronz tene falan tarzında yazılar okudum kafamı karıştırdı ayrıca standlarını hiç göremedim o yüzden deneme şansım da olmadı siz biraz bilgi verebilirseniz ürün hakkında güvenilir bildiğiniz online bir site varsa ordan temin edebilirim :)
Make up frover'a nerden ulaşabilirim :) sheseido pruness'i bir ara ben de düşünmüştüm çok kuru olduğunu duydum sizce nasıl ürün yardımcı olabilir misiniz :) Kaliteli bir ürün olsun istiyorum cilt bu sonuçta oyuna gelmez çok uçuk olmadığı müddetçe para konusunda sıkıntı yapmam bir de altına güzel bir nemlendirici önerebilir misiniz sanırım o da çok etkiliyormuş ciltteki duruşunu :)))
Ben alamarka'dan almıştım..52 no bayağı açık bir renk,ben beyazım,ama biraz açık geldi.Daha koyu bir pudrayla rengini ortalıyorum.Kötü de durmuyor.Ama organik olduğu için çok ince bir yapısı var.Terlemeyi çok önlemiyor.
Misspera.com a bak..
Bir de markafoni,trendyol,morhipo'da arada kampanya olarak geliyor..
Anneler gününde tekin acar ve sevil'e bak %20 ye kadar indirim belki olabilir..
Yaşadığınız yerde yoksa kendi sitesine de bakabilirsin..
M.up forever ve sheseido bilmiyorum ama sheseido tabiki çok güzel.purenes yağlı ciltler için matlaştırıcılıdır.Pureenss serisi öyle çünkü..Eminim güzeldir.Terlemeye karşı da dayanıklıdır diye düşünüyorum.Rengi karar vermeniz lazım.
coverderm de organik ama bahsettiğim sitelerde artık yok.Renk seçimini yapmak da sor..En iyisi deyerek tekin acar falan..yada bourjois 52 no 53 ü varsa o da olabilir.loreal true match mineral pudrayı da es geçme d1w1
psicians formula markası var mineral pudra..İnternet eczanelerinde var..eczanemizde.com.turuncukasa.com dermobakım.com Buralara bakabilirsin..Ama renk tutturamayabilirisn.nude glow almıştım.ışıltılıymış,tavsiye etmem.Çeşitleri vardı..
everday var mineral .kendi sitesi var..ama renk konusu işte..
Bir de yaz için matlaştırıcılı kağıt öneririm.watson ve gratis'te var.