Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon ben sana birkaç gün önce bu renkleri önermiştim ama bunlar piyasadan kalkmış:)
(( olsun cnm ilgilendiğin için teşekkurlerrr
![]()
Ben de beyaz tenliyim, aşırı beyaz.. Saçlarım ve gözlerim siyah.. Bahsettiğin tonları ben de çok aradım, flormarda buldum nihayetinde.. Gayet kararında tonlar gerçekten.. Önceden kırmızı vs kendini belli eden renkleri kullanırdım, şimdi bu pastel doğal renkleri tercih ediyorum.. Biri kırıldı maalesef ama kullanıyorum yine de harika çünkü cidden.. 9 liraya almıştım, yeni çıkan bi serisine ait ruju da 18 liraya aldım.. İkisi de çok hoş tonlar.. Dudakla bütünleşiyolar resmen sürdükten hemen sonra.. Aklınızda bulunsun..
kızlar beyaz tenliyim ve doğal makyajı seviyorum.işimde pembe ruj yasak kırmızı yada dudak rengi olmak durumunda.ama nekadar denediysem dudak rengi rujla ölü gibi oluyorum,esmer tene yakışıyorvarmı önerebiliceğiniz bir ruj , beyaz tende güzel ve doğal duran..
kızlar beyaz tenliyim ve doğal makyajı seviyorum.işimde pembe ruj yasak kırmızı yada dudak rengi olmak durumunda.ama nekadar denediysem dudak rengi rujla ölü gibi oluyorum,esmer tene yakışıyorvarmı önerebiliceğiniz bir ruj , beyaz tende güzel ve doğal duran..
canım numaralari ne bu dediklerinin