Beyaz16'nın Zayıflama Günlüğü

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
358
Bursa
son olarak 05.10.2012 de 72.5 kg yum,yaşaın heyyy

hadi bakalım burası yeni bir başlangıç olur umarım benim için,tamı tamına 77.8 kiloyum,en son doğuma giderken bu kadar kilo almıştım,evlendiğimde 57 kiloydum,peşpeşe 2 doğumdan sonra 64 e kadar düştüm ya sonra,aradan bir ramazan bayramı geçti,ben sınırsızca herşey yedim,yedimde yedim yedim de yedim ,işte sonuç bu,kendimi tanıyamıyorum,yeni aldığım hiç birşey olmuyor,en son 42-44 giyiyordum onlar bile olmuyor artık,bugün kendime geldim biraz silkindim,kızımın ve oğlumun doğumlarında tutamadığım 90 kadar oruç borcum var,o da en az tabi,şimdi onları tutmaya başlıyorum,başka çaresi yok tutamıyorum boğazımı hemde borcumu ödemiş olurum,akşamları hafifi bişeyler yerim,gece sahuru kalkmak yok,zor olur zaten,böyle böyle gider umarım kilolar.

12.01.2011:82 kg
03.02.2012 :80.7 kg

18.06.2012 :77.1 kg

Son düzenleme:
hoşgeldin kolay gelsin öncelikle inşlalah istediiğin kiloya sağlıklı bir şekilde inersin tabi bende :))))

evet bende yalardır uğraşıyorum ama bir türlü motive olamadım burası beni acayip motive etti
kendi başarı öykümü yazmak için sabırsızlanıyorum

forumda gezerken bu diyeti buldum,2,5 ayda 17 kilo vermiş arkadaş bununla,hemen yarın başlıyorum,başlama ve bitiş kilomu yazıcam yarın,kısmetse 5 şubat 2012 de bitmiş olacak,bakalım o zamna kadar kaç kilo vericem? inş bendede işe yarar 17 kilo verirsem 60 kilo olurum tam hedefim oyyyy,değemyin keyfime olur valla:)neyse payşalayım listeyi

GÜNDE 1000 KALORİ REJİMİ
Kahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)

Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.

Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata

Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata

Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)

Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)

Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata

Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)

Not: Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek şekeri meyveden alacağız..

merhaba canm

günlüğün hayırlı olsun aramıza hoşgeldin inşallah hepimiz veririz şu kiloları sağlıklı bir şekilde

ben listelere uyamıyorum kendi listemi kendim oluşturuyorum ya sebze yemeği ya tahıllı yemekler etli bişe olursa haşlama yada yağsız yapıyorm porsiyonumu azaltıyorm
ekmek kesinlikle oluyor

bol bol su iç inşallah kurtuluruz şu kilolardan

slmm uzun bir aradan sonra vburdayım yalnız kilo vermiş değil almış olarak 82 kiloyum tamı tamınaaa,yuh bana
kzıımın doğum günü 15 mayısa kadar 65 kilo olmayı hedefliyorum
hadi hayırlısııııı

bugün yediklerim

sabah:şekerli koca bir bardak çay,2 dilim ekmek,peynir

diyet yapmaya karar verdim sonundaaa

öğlen :mısır gevreği,yarım yağlı süt ile
akşam:mısır gevreği yarım yağlı süt ile

1 bardak form çayı ve bir bardak karışık bit ki çayı içtim

başka yemek yemek yok,her gün düzenli yazıcam bakalım

ay neler yazmışım ama bende tık yok tabi,hala aynı kilodayım,valla yazık.saçma sapan diyetlerle uğraşmıycam artık bildiğim gibi devam bakalım.1 hafta oldu başlayalı.
18.06.2012 ... 77.1 kg yum.

Son düzenleme:
çizelgemi de yeniledim artık her pazartesi yeniliycem bakalım aradaki farkı görelim,Ağustos 20 ye kadar baya bi vermek istiyorum,2 düğün var önümüzde,kıyafetim çok ama bana olan hiç yok,hele ki kızımın anne senin göbeğin yumuşacık kocaman demesi içime oturdu resmen.bu seferde olmazsa bi daha zayıflayacağım demeyeceğim artık bu son deneme ama uzun sürecek kısmetse.

Artık ne yediğime çok dikkat ediyorum,çocuklardan kalan çikolata,yemek vs.ne varsa ben yemiyorum,kıyamıyordum atmaya valla sonra yenmeyecek bişeyse atıyorum,ben çöplük değilim,eski halimi çok özlyorum,umarım başarırım.:18::18::18::18:

yaw bugün canım çok tatlı ,abur cubur vs.yemek istiyor,ama yemiycem işte,inş kendimi tutabilirim,bugün evlilik yıldönümüzpek bişey beklemiyorum eşimden her zaman ki gibi.

bu saate kadar yemedim tuutum kendimi,inş gece de kaçamağım olmaz,peynirle karpuz yedik çocuklarla,çok iyi geldi valla soğuk soğuk,bitki çaylarımı da içtim,pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla

amanın topicik açmış kendinede haberimiz yok
bir nasılsın napıyosun demez
aramaz sormaz
özlemez

amanın topicik açmış kendinede haberimiz yok
bir nasılsın napıyosun demez
aramaz sormaz
özlemez

slm cnm hoşgeldin,napayım cnm ya evdeki kuzular yüüzünden çok takip edemiyorum diyet gruplarını,her gün yazmak mecburi kilo vermek mecburi falan filan muhabbetinden dolayı kendime topik yaptım ,kendim çalıp söylüyorum işte
geçen gün aklıma geldin naptı doğurdu mu bu kız diye,70-79 topiğine baktım bulamadım seni
bebeğin hayırlı olsun cnm,Allah analı bablı büyütsün inş.
sen de başlamışssın sanırım diyete ama fazla kilon yoktur senin kaç kilosun cnm? emzirirken çok kilo veriliyor veririsin hepsini sen

akşam tatlı kaçamağı yapmadım çok şükür
eşim de sağolsun süpürge almış bana evdeki çok eski ve bozuktu,canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…