- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
bu beyaz saçlar neye göre çıkıyor bilen banada söylesin hiç beyazım yokken geçen bi anda 4 tane brden gördüm beynimden vurulmuş gibi oldum
yok kız ben hemen kestim makasla uçlarından gözüm görmesin keniiBende ama sevdim beyazlarimi.. :)
Canim yok evlenirken de oyle stresli degildim ne olduysa su 2 haftada oldu hic sıkıntım da olmadi bir anda bu ne boyle cok uzuldum ya ;(Bir seyi cok mu sıkıntı ettiniz acaba..
Bende 24 yasindayim bizde de genetik olarak yok diye biliyorum ama iki yil önce beyazlarim basladi.
bence çok takma allah başka dert vermesin al kumral tonlarında bi boya iş tamamCanim yok evlenirken de oyle stresli degildim ne olduysa su 2 haftada oldu hic sıkıntım da olmadi bir anda bu ne boyle cok uzuldum ya ;(
yok kız ben hemen kestim makasla uçlarından gözüm görmesin kenii
eşinin genleri kime geçti anlayamadım ?o saçlar illa ki beyazlayacak...Kizlar 24 yasindayim bu zamana kadar hic sacimda beyaz yoktu.Evleneli 2 ay oldu ama stresli bir yasantim da yok.10gun oncesine kadar sacimin tepesinde 2tane beyaz farkettim.Bugun kulagimin ustune baktim her iki tarafinda da 20, 30 a yakin beyaz sac farkettim.Bu kadar kisa sürede neden sac beyazlar? Esimin genetik olarak cok beyazi var bazi yollarla gecmis olabilir mi?Randevu aldim cilt doktoruna gideceğim ama zaman var randevuma.
Not : En fazla 6 7 kez sacimi boyamisimdir.Genetik olarak ailemden kimsede de yok.
hhaha bencede canımm hem beyazda olsa senin saçların var nişanşlın ne yapsın benim eşimin nerdeyse saçlarının tamamı beyazladıBeyazlasin da ucuna renk attircam cilginlar gibi platin yaptırmadan gelsin renklertabi bu su an sadece ic rahatlamasi
Kapaliyim disarda kimse görmüyor zaten. bende oldum olasi beyazi severim.
Nisanlim kisisinin de saclari dökük erken yasta kel kaldi. Soyledim ak dustu saclarima diye.. icimiz değil kafamiz yaslansin ne diyelim dedik :)
Bilmedigim bir durum vardir belki diye sordum.Allahim genetik olarak esinden sana beyaz sac nasil bulasacak? Gercekten sasiriyorum artik bazi insanlara su sitede
Niye girdin siteye demedim kiBilmedigim bir durum vardir belki diye sordum.Bence sasirma sen girdiysen hepimizin girmesi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?