Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Beyazlar ;(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar 24 yasindayim bu zamana kadar hic sacimda beyaz yoktu.Evleneli 2 ay oldu ama stresli bir yasantim da yok.10gun oncesine kadar sacimin tepesinde 2tane beyaz farkettim.Bugun kulagimin ustune baktim her iki tarafinda da 20, 30 a yakin beyaz sac farkettim.Bu kadar kisa sürede neden sac beyazlar? Esimin genetik olarak cok beyazi var bazi yollarla gecmis olabilir mi?Randevu aldim cilt doktoruna gideceğim ama zaman var randevuma.
Not : En fazla 6 7 kez sacimi boyamisimdir.Genetik olarak ailemden kimsede de yok.

Bir seyi cok mu sıkıntı ettiniz acaba..
Bende 24 yasindayim bizde de genetik olarak yok diye biliyorum ama iki yil önce beyazlarim basladi.

bu beyaz saçlar neye göre çıkıyor bilen banada söylesin hiç beyazım yokken geçen bi anda 4 tane brden gördüm beynimden vurulmuş gibi oldum

Bir seyi cok mu sıkıntı ettiniz acaba..
Bende 24 yasindayim bizde de genetik olarak yok diye biliyorum ama iki yil önce beyazlarim basladi.
Canim yok evlenirken de oyle stresli degildim ne olduysa su 2 haftada oldu hic sıkıntım da olmadi bir anda bu ne boyle cok uzuldum ya ;(

Eşinden bulaşmamıştır.
Ama 25 yaşındayım, benim de sanırım 50de 1i beyaz. Bi de hepsi tepede.
Muhtemelen eskiden de vardı da boyattığım için bilmiyordum. Şu an boyatmadıkça gözüme batıyor.

Ben üniversitedeyken 2004 yılıydı sanırım saçlarımı kızıla boyamaya başladım geçen sene nikahıma kadar saçlarımı sürekli boyadım bazen 2-3 haftada bi, bazen ayda bi, nadiren de 2-3 ayı buldu tekrar boyamam ama 32 yaşındayım daha yeni yeni 1-2 tane beyazım çıkmaya başladı. Kocam benden 1 yaş büyük saçı beyazlarla dolu. Hamile olduğumdan doktorum boyama dediği için değişiklik yapmak istesem de boyayamıyorum velhasıl yaşla falan alakası yok renk pigmenlerinin bitip bitmemesiyle alakalı.

yok kız ben hemen kestim makasla uçlarından gözüm görmesin kenii

Beyazlasin da ucuna renk attircam cilginlar gibi platin yaptırmadan gelsin renkler tabi bu su an sadece ic rahatlamasi
Kapaliyim disarda kimse görmüyor zaten. bende oldum olasi beyazi severim.
Nisanlim kisisinin de saclari dökük erken yasta kel kaldi. Soyledim ak dustu saclarima diye.. icimiz değil kafamiz yaslansin ne diyelim dedik :)

eşinin genleri kime geçti anlayamadım ?o saçlar illa ki beyazlayacak...

hhaha bencede canımm hem beyazda olsa senin saçların var nişanşlın ne yapsın benim eşimin nerdeyse saçlarının tamamı beyazladı

Eşinden bulasmaz bulaşma ihtimali olsaydı bana olurdu çünkü eşim 28 yaşında ve saçında siyahtan çok beyaz i var bana geçmedi hiç

Bu gözler bunu da okudu yasaç beyazlığı bulaşması gibi birşey söz konusu dahi olamaz illaki vardır bir nedeni en basiti bir takım vitamin eksikliği bile buna yol açabiliyor benim bildiğim stres te başka bir faktör bunları bi düşün derim eşinden bulaşmasından daha mantıklı açıklaması vardır illaki

Öncelikle canım sana geçmesi gibi bir durum mümkün olamaz,
benim de bu sene beyazladı saçlarım..
senenin başında bebeğimi kaybettim..
Çok sıkıntılar çektim, ona yoruyorum..
Aynı şekilde eşimin de beyazladı çünkü. .
sebebi belli, stres ve üzüntü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…