Geldimmm :) canım salam sosis gibi işlenmiş gıdalar tüketmemeni öneririm
Ben de katılmak istiyorum, yaklaşık 15 kilo fazlam var.Tatlı olan her şey ilgi alanlarım içerisinde. Önceden diyet deneyimim oldu, çabalayınca veriyorum aslında ama tatlı gördüm mü bir anda kendimi kaybediyorum. Sabahtan akşama kadar yesem doymam yani o derece. Birbirimize destek olarak verebiliriz bu kiloları. Yalnız ben günlük menü olarak değil de o gün yaptığım kaçamakları veya hissettiklerimi yazarak katılmak istiyorum aranıza, sizin için uygun mudur?
Hosgeldin tatlimm,
Ok,iyi fikir,yerine altarnatif bulmaliyim ama herhalde zamanla alismaliyim ?
Sabah kahvaltılarını daha sağlıklı yaparsan hem doyarsın hem de ekmeğe kahveye yüklenmemiş olursun
Peynir, haşlanmış yumurta, yeşil sebzeler olabilir, salatalık, domates yapabiliyorsan diyetlik aparatifler var onlardan yaparsın
Hem kendini doyur hem de ilerleyen saatlerde yemeğe saldırma ihtiyacı duyma kahvaltın ne kadar sağlam olursa diğer öğünleri hasarsız atlatma şansın artar
canın bir şey içmek istediğinde önceliğin kahve değil yeşil çay olsun
Liptonun kiraz saplı çayını içiyorum ben kayısılı da var vücuttaki o gereksiz su ve ödemi atmaya birebir
Tadı da mükemmel bayılıyorum ben
Ha kendin alıp kaynatabilirsen kiraz sapını daha iyi...
Evet kahvaltima daha fazla yesillik katmaliyim.
Imkanim yok canim kiraz sapini kaynatip icmeye,
Yesil cay var aslinda evde ama pek icmiyorum,artikin yükleneyim ona
Ama vücut kahvede istiyor
Ben pateteside haslayip yiyorum ve fark ettim ki suyu atiyor ayaklarimdan vs
Aslında, önümüzdeki pazartesiye kadar kendime izin vermiştim. Bilirsiniz hep pazartesidir, kendimize söz verdiğimiz gün. :) ama madem ki size yazdım, kar kardır bugünden başlayayım yazmaya.
Sabahları kalkar kalkmaz ılık su içmenin faydalarını çok defa duyduğum için, ılık su içtim.
Kahvaltı kaçamağım da;
Her zamanki gibi sarelle oldu. (Ben nutellacı değil tam bir sarelleciyim, böyle bol fındıklı filan)
Ayrıca 1 tane açma ve 1 tane de simit yedim, kendime izin verdim ya sözde abarttım resmen yağlı yağlı ıyyk.
Patatesi ekmek ve pilav varken yemezsen sorun olmaz bende çok severim kendilerini :)
Sadece kahvaltıyı yazmışsın ondan yola çıkarak; 2 dilim kepek ekmeği, kepek yoksa normal ekmeği kızart(yağsız) kalorisi düşer o şekilde. Sabah kahvaltında domates salatalığı bol ye hatta maydanoz, dereotu vs otları çok tüket kahvaltıda. Aslında bir parça sosisin hiç bir zararı yok mesela ben isveç diyeti yaparken bazı öğünlerde 2 dilim salam olduğu oluyodu, yani yiyebilirsin ama her zaman yemeonun dışında haftada en az 1 kez kahvaltıda haşlanmış yumurta yemelisin ! Zeytini 5 tane den fazla yeme, peynir light kullansan çok iyi olur, light kullanmıyosun çok fazla yeme. Gün içinde 1 bardak mutlaka maydanoz suyu iç! vücuttaki ödemi atar.
Hayırlı olsun canımm =) hadi inşallah beraber zayıflıycaz =))
Sadece kahvaltıyı yazmışsın ondan yola çıkarak; 2 dilim kepek ekmeği, kepek yoksa normal ekmeği kızart(yağsız) kalorisi düşer o şekilde. Sabah kahvaltında domates salatalığı bol ye hatta maydanoz, dereotu vs otları çok tüket kahvaltıda. Aslında bir parça sosisin hiç bir zararı yok mesela ben isveç diyeti yaparken bazı öğünlerde 2 dilim salam olduğu oluyodu, yani yiyebilirsin ama her zaman yemeonun dışında haftada en az 1 kez kahvaltıda haşlanmış yumurta yemelisin ! Zeytini 5 tane den fazla yeme, peynir light kullansan çok iyi olur, light kullanmıyosun çok fazla yeme. Gün içinde 1 bardak mutlaka maydanoz suyu iç! vücuttaki ödemi atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?