Beyazmelek İzmir'de :))

beyazmelek

Candan öte,candan ziyade
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
8.718
1
156
Aydın
işte İzmir buluşmamızdan birkaç kare :46:
Safişime ve Krikoma tekrar teşekkür ederim,biz çok eğlendik :29:

açılışı kendimle yapayım dimi ama:32:, İzmir yollarındayız :10:

oğluşum Duru Okyanus'un odasına direk geçiş yaptı :9:

sarı papatyanın saklandığı yere bakın allah aşkına :))

buldum seni bulduuum :)

Okyanus hanım her ne kadar yemeyeceğim diye diretsede safişim operasyonunda başarılı oldu

annesi ve kuzusu

foto çekilmek istiyoruz ama kuzular firarda :)

eh oldu gibi

görüldüğü gibi çocuklar bu durumdan hiiiç memnun değil

Okyanus firar etti, Eymen'im sabrediyor :)

kuzen sayesinde okyanus tekrar teşrif ediyor prenses :)

evvvet pasta zamanııı

nasıl güzel bir aile dimi allahım nazarlardan saklasın

işte benim erkeklerim

küçük cadı prenses babasıyla

bebeğim kendinden geçiyor :)

annesi de dahil oldu elbette :D

bitanem benim oyunun arasında kriko teyzesine poz veriyor :)

çıtır kızlar :)

oğluşum kostüm değiştirdi kaldığımız yerden hız kesmeden devam :)

bu karelerdeki tüm arkadaşlar KK'dan :) ben diğer arkadaşları da tanıdığıma çok memnun oldum ne güzel valla ne kocaman bir çevremiz oluyor

Son düzenleme:
oğluşum toplardan vazgeçemedi :)

doğum günü bitti safişime geçtik yine

iki günün sonunda iyice kaynaştılar kuzucuklar

Duru Okyanus'um dayanamadı sarıldı, oğlumun da çok hoşuna gitti hatta oda biraz sarıldı da ben makinayı açana kadar kaçırdık o sahneyi :)

Son düzenleme:
valla safişim ben göreyim eleyeyim dedi resimleri ama ben ne var ne yoksa yükledim burdan elesin artık :9:

dediniz yaa bol bol foto görmek isteriz diye bende fotoya doyun istedim :1:

oooo ilşk yorum yapan ben olayım...
hepiniz süpersiniz kızlar...
meleğim ne iyi etmişin ya dediğin gibi doya doya baktım resimlere...
safiş krikom hepsi güzel çıkmışlar elenecek hiç resim yok bence.. haa babalarda süperdi kuzularda...
anam duru hanım çok tatlı olmuş saçları uzamış...
merto eymen paşalarda çok yakışıklıydı çokda eğlenmişler..

oh oh gözümüz gönlümüz açıldı akşam akşam ..dostluğunuz daim olsun
nazlıma katılıyorum elenecek bi resim yok hepsi çok güzeller
bebelerde kaymağa bensiyo:)))

ohh bu topikide gördüm resimleride çaldım gerçekten harika çıkmışız dostluğumuz daimm olsunnn kocaman bir aile olduk ne güzel kk sayesinde çok sevdiğim doslarım oldu teşekkürler kk hepinizi sefiyooommm :kkk:

:1: bir resimize çıtır kızar yazmışsın ya,hepsinde kendime çok güldüm de,en çok onda güldüm,çünkü ben biraz kıtır kızım da o bakımdan :1: kız ne çıtırı,o midemmiş gibi duran simit nedir öyle,kamyon lastiği gibi :9: doğumdan sonra oldu oooo :95: bütün fotolar çok güzel tatlım,bende kopyalıyım bari burdan,seni uğraştırmayayım tekrar tekrar.
en yakın zamanda tekrarlayalım canım,bize saatler yetmiyor,kaç senedir burda yazışıyoruz,bir telefonla konuşmamız 45 dk dan aşağı olmuyor ama hala ne çok konuşacak şeyimiz vamış,konuş konuş bitmedi yahu :66: maşallah bize :nazar: dostluğumuz daim olsun.tüm güzel yorumlara,dilek ve temennilere sonsuz teşekkürler,esen kalın :33:

yaa supersınız valla
sabah sabah nesem yerıne geldı
harıka tum fotolar
gezentı arkadasım beyazım saol canım
ıyı kı gıtmıssın edıtorumle katmerlı annenın yanına
super anılar kaldı allah nıcelerını nasıp etsın

bır de soylemesem catlarım
bazır fotolarda genc kız gıbı eymen pasanın ablası gıbı cıkmıssın
hele o eglence merkezındekı tac takılmıs lepıska saclı fotona bıttım

en kocamanından maasallah

Hımm benimde gözüm gönlüm açıldı.Resimlerden sonra yeni bebe isteğim depreşti.Arda maşallah ne şeker.Sarkıtmış yanakları.Ben orda olsam ısırırdım:) Saphişin ofsayta düştüğü resim çok güzel.Hani şu Osmanlı minyatürlerinde kadınlar yan yatıyolar ya.Poz onun gibi:)) Krikoyla kocada çok yakışmış.Tontişler:) Biz de öyleyiz, tombul tombul.. Mertonunda takımı süper.Çok yakışıklı olmuş..Duru hanımda saçları uzatınca bi havalara girmiş.Sarışın bomba büyüdükçe anneye benziyo ve çok güzel bir kız olacak.Saphişimi uğraştıracak:) Beyazmeleğime gelince çok güzel yine.Çok bakımlı.Beyazmeleğimi görünce diyetisyene gitmek istiyorum nedense:27: Eymenimi gördüğümde de babaannesine bırakıp geldiğim yavrumu hatırladım, onunla avundum biraz.Sonuç herşey çok güzel olmuş, Mert paşa iyiki doğmuş, nice sağlıklı ve mutlu yıllara...

:nazar::nazar::nazar:Çok tatlısınız ya fotolara bayıldım ne güzel dostluklar kazandık ya allah muhabbetlerimizi bozmasın hepinizeee kocamannn bir maşallah diyorum
Aslında en kısa zamanda ortak nokta belirleyip büyük bir buluşma ayarlasak ne güzel olur değil mi beyazım sen bu işi yaparsın diyorum ben
:nazar::nazar::nazar:

:kkk::kkk::kkk:

sağolun kızlar güzel düşünceleriniz için hepinizi bitanesiniz :)
sedoşum orta nokta neresi olur ki çok uzak herkes birbirinden ama valla süper olur ben yok demem yani yeterki zaman uygun olsun herkese uysa ben varım tabiki hatta bayılırım :)

Back
X