Beyazmelek İzmir'de :))

kızlar harikasınızz...bebeler güzel, anneleri güzell.her şey çok güzel olmuşş...bi ben eksikmişim ..inşallah bi dahasınaa :)))) allah muhabbetinizi bozmasınn..

evet canım bir sen yoktun aramızda inşallah bir gün onu da yapalım
zaten benim birgün de çok fena muğlaya gelesim var :))

bayıldım bayıldım bayıldım...süpersiniz hepinize kocaman maşallah:nazar::nazar::nazar:

ama ardaya ayrı bi bayıldım çok tatlı olmuş yanaklar falan ısırasım geldi valla.krikocum ne güzel iki tane yakışıklı oğluşun var.allah acılarını göstermesin.

meleğim kız eymeni senmi doğurdun seni görünce ne kadar tontiş olduğumu anladım.genç kız gibisin maşallah.

okyanusum çok tatlı olmuş saçlar falan harika kızları görünce bide kız yapasım geliyo yaaa..

Hımm benimde gözüm gönlüm açıldı.Resimlerden sonra yeni bebe isteğim depreşti.Arda maşallah ne şeker.Sarkıtmış yanakları.Ben orda olsam ısırırdım:) Saphişin ofsayta düştüğü resim çok güzel.Hani şu Osmanlı minyatürlerinde kadınlar yan yatıyolar ya.Poz onun gibi:)) Krikoyla kocada çok yakışmış.Tontişler:) Biz de öyleyiz, tombul tombul.. Mertonunda takımı süper.Çok yakışıklı olmuş..Duru hanımda saçları uzatınca bi havalara girmiş.Sarışın bomba büyüdükçe anneye benziyo ve çok güzel bir kız olacak.Saphişimi uğraştıracak:) Beyazmeleğime gelince çok güzel yine.Çok bakımlı.Beyazmeleğimi görünce diyetisyene gitmek istiyorum nedense:27: Eymenimi gördüğümde de babaannesine bırakıp geldiğim yavrumu hatırladım, onunla avundum biraz.Sonuç herşey çok güzel olmuş, Mert paşa iyiki doğmuş, nice sağlıklı ve mutlu yıllara...
yine senden beklenen bir yorum dişi cem yılmazım benim :9:
:nazar::nazar::nazar:Çok tatlısınız ya fotolara bayıldım ne güzel dostluklar kazandık ya allah muhabbetlerimizi bozmasın hepinizeee kocamannn bir maşallah diyorum
Aslında en kısa zamanda ortak nokta belirleyip büyük bir buluşma ayarlasak ne güzel olur değil mi beyazım sen bu işi yaparsın diyorum ben
:nazar::nazar::nazar:

:kkk::kkk::kkk:
bende istiyorum öyle bir buluşma,istanbul izmir arası en orta yer neresi bilmiyorum ama kocişi balıkesire kadar gitmeye ikna edebilirim diye düşünüyorum
kızlar harikasınızz...bebeler güzel, anneleri güzell.her şey çok güzel olmuşş...bi ben eksikmişim ..inşallah bi dahasınaa :)))) allah muhabbetinizi bozmasınn..
evet canım ya bir sen yoktun :25:
evet canım bir sen yoktun aramızda inşallah bir gün onu da yapalım
zaten benim birgün de çok fena muğlaya gelesim var :))

:46::46::46: bende bende

kız safiş birgün gidelim muğlaya kıı valla süper olur harika olur
hmm beyazmelek muğlada gülizim iyiymiş bu başlık hahaha ben böyle bir fotoromaN serisi oluşturabilirim beyazmelek izmirde, muğlada,beyazmelek istanbulda,ankarada falan diye hahayt süper olur
cagancukum o arda varya tam yemelik yaa böyle öpücük falan atıyorsun oda sana gülücük atıyor harika bişey harika maşallah yavruma

saphişim balıkesire kadar gel o zaman valla çok mutlu olurum.hatta herkes gelsin balıkesirde yapalım buluşmayı:66:

Back
X