Beyim kıskanç olduğumu düşünüyo 🙁

Terazi burcu bir insan olduğum için heralde gerçekten bu tarz küçük şeyler bile haksızlık geliyor bana.

Buna kıskançlık değil huysuzluk denir. Kimsenin suyuna gitmeyen, sürekli bir sivrildik yapan kişiler için huysuz denir kıskanç değil. Takıldığınız şey hakkaten saçma. İsterse doğum tarihi yapsın neticede altı üstü birkaç harf veya rakam. Bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Hayatı biraz akışına bırakın. Bırakın biraz da başkalarının dediği olsun.

Kimseye sorulmadan sıfre konmasıdan bende rahatsız olurdum ama, neden o bu degıl diye sorgulamaz apartman babasın mı diye sorgulardım. Babasının apartmanına bile kafadan sıfre koyamaz kimse

Saçma buldum.

Sen çok mu relax ın diğer konular da köpürüp köpürüp de gelip burda stres atma tamam mı. Gördüm seni zina konuşun da uçuyordun hadi canim başka topikler de enerjini at.

Komşu nereli çok merak ettim :) ben olsam utanırım kendi ilimi şifre yapmam. Saçma geldi komşunun tavrı. Eşiniz de abartmış üstünüze gelerek. Millet mal yeaa de geç

Sen çok mu relax ın diğer konular da köpürüp köpürüp de gelip burda stres atma tamam mı. Gördüm seni zina konuşun da uçuyordun hadi canim başka topikler de enerjini at.
Relax olunmayacak konular vardır prensip sahibi insanlar için Ben de seni oralarda görseydim keşke bu sağa sola salça olan yüksek enerjini faydalı şeylere sinirlenerek harcasaydın keşke biraz

Relax olunmayacak konular vardır prensip sahibi insanlar için Ben de seni oralarda görseydim keşke bu sağa sola salça olan yüksek enerjini faydalı şeylere sinirlenerek harcasaydın keşke biraz
TDK'da çok sevdiğim 2 kardeş var BANANE ve SANANE

Ne diyosunuz yaa tabi ki öyle değil. Ama kendi ilinin kodunu tercih eden egoist biri olduğu kesin.

Bencede kafasına göre bir şifre koyamaz. Seri no olup bi rakam atlanabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…