Beyim kıskanç olduğumu düşünüyo 🙁

Bizim komşu apartmanın adını kendi kızının ismi yaptı. Ben de bir "hayırdır?" diye düşündüm ama sonra boşverdim.

Herkes sizin kadar detaycı olmayabilir.Sistemi yapan kişi tabiki şifreyi koyarken kendi aklına gelecek kendi ile alakalı birşeyi koymuştur.Ha ortak bir değer olsa iyimi olurmuş evet ama bunu düşünemeyen komşucuk ne bilsin bunu dert edecek komşucukları olduğunu!! Eşiniz haksız ama ona birşey diyemem kıskançlık değilde detaycilik desek daha doğru.

Bizim komşu apartmanın adını kendi kızının ismi yaptı. Ben de bir "hayırdır?" diye düşündüm ama sonra boşverdim.
:) Yıllar önce annemlerin apartmanı için iskan işlerine ben koşturmuştum. İşlemler biterken de aniden sordular apartmanın adı ne olacak diye hiç hazırlıklı değildim arayım yöneticiye sorayım falan dedim memur dedi ki "o kadar vakit yok hadi hemen bişey söyleyin insanlar sırada bekliyo" ben de attım bişey "İNCİ" olsun dedim. İyki kendi adımı falan koymamışım sizin gibi düşünenler bana gıcık olabilirmiş :) Bu arada şaka bi yana bu işlerle uğraşmak o kadar keyifli değil yani, madem bi insana bu tarz bi sorumluluk veriliyor o kadarına da hakkı olabilir bence bu kadar derin düşünmeyin

Konuda geçtiği için söylüyorum. Herkes sizin gibi düşündüğü için kodu 1453 olan apartmandan geçilmiyor. Sizinki en azından farklı ce güvenilir olmuş.

Kiskanclik demeyelimde devamli sorun cikaran bir insansiniz belli ki. Kapinin koduna bu kadar takilan kimbilir gun icinde nelere soyelenip duruyordur.
Ben boyle herseye soylenip duran birini dinlemeye bile tahammul edemem. Birsey yapacaksan gidip kapinin kodunu degistir, konuş kim yaptiysa degistirin, yok birsey yapmayacaksan soylenip insanin sinirini bozmanin alemi yok

Ne fark eder ga a olmuş ha b.
Sonuçta kod işe yarıyor mu işimiz görülüyor ona bakılır

Bizim apt. Sifresi benzer nedenlerden dolayı değişip duruyor. Kapıda kalıyoruz sürekli, wp apt.grubunda yeni sifreyi yazmayı dahi unutuyorlar. Sifre değişir bir süre sonra, dert etmeyin

Ben olsam bende takilirdim. Ortak alan sonuçta. Kendi kafasına göre koyması saçma olmuş. Eşinizin de öyle demesi saçma geldi bana ne alaka kıskançlıkla bir de her dairenin ki ayrı neden değil ki. Bizim ki öyle herkesin kendine ait şifresi var

Ben ise dertsiz olduğunuzu düşündüm.
Ancak dertsiz biri bu konulara takılıp niyesini kurcalar

Belki şifreyi koyan kişi bukadar kompleks düşünmemiştir, altı üstü bir şifre.

Eşim bana kıskanç ve kompleksli olduğumu söylese oturup bir düşünürdüm, herşeyi eleştiren bir insan olmadığı için.

Kapı şifresini neden kendi memleketini yaptı diye düşünen biri için problem çıkarmayı seviyor diye düşünürdüm bende açıkçası. Bir kapı şifresi nihayetinde.

Bende sizin gibi dusunurdum.Kime sormus ki kendi memleketininin plakasini sifre yapiyor.Bence siz haklisiniz.

Siz de haklısınız tabi.
Komsucugunuzun hatası, elini taşın altına koyup iş görmek.. bıraksaydı da siz yapsaydınız, sizin memleket olsaydı sifre.
Is yaptırmaya gelince arazi olanlar nedense 'pırı vırdık bız' diye ortada dolaşanlarla aynı kişiler genelde.

Sadece imzamı atmaya geldim.
Doğru söze ne denir.

Zaten takmadım. 1-2 dakika düşündüm. Binada herkes ev sahibi ve herkesin kızı var. Genel bir isim olabilirdi :)

Bir de şöyle düşünün, 1881 1453 3434 gibi şifreler kolay tahmin edilebilir. Gittiğim her 3 binadan 2sinin şifreleri böyle. Ama başka bir memleketin plakasını bulmak zor olur.

Ezberlemeniz gereken 4 rastgele rakam olarak düşünün bence abartılacak bir şey yok.

Hayatımda duyduğum en saçma mevzu . Bizimde zırt pırt değişir şifre. Hiç sorgulamadım rakamları neye göre koyduklarını. Artık bunu kafayı takan konu edilecek meseleleri nasıl karşılar bilemedim. Hayat size zor valla. Başarılar

Ben şunu anlamadım şifre koyulması için önce düzeneğin takılması lazım şifreli olanlardan ve takılınca da apartmanın haberi olacak şekilde ortak kararla şifre olur. Öyle tek başına kimse şifre değiştiremez. Komşu ne alaka tüm apartmanı ilgilendiren şifre olayını tutup kendisi yapıyor pek mümkün değil yani yok mu apartman yöneticisi falan o an komşunun değiştirdiğini şifreyi nasıl öğrendiniz kapı önünde ve çok da mühim değil yani çok gereksiz kapris

ne yalan söyliyim bende rahatsız olurdum ve fikrimi beyan ederdim
ben bunun kıskançlık veya kapristen kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
çok fazla eşitlik ve adalet savunucusu biriyim
çok gereksiz konularda bile eşitlik olsun isterim, o pürüz gözüme takılır illa
bu yüzden bana batardı

çünkü terazi olmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…