beyin kanamasi olabilir mi

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Sabah kahvalti hazirlarken yere bisey dusurdum hizlica ayağa kalkicam diye kafami tezgaha sertce vurdum baya canim acidi aradan 1 saat kadar sonra asiri derecede midem bulantisi bas dönmelerim.oldu halada.devam.ediyo ayakta duramiyorum okadar diyim birazdan esim gelicek ama beyin kanamasi olabilir mi anlamadim durduk yere bunlarin olmasi nicin

geçmiş olsun ..
hemen doktora götürsün eşiniz..
önemli bir şey değildir inşallah ama bakılmasında fayda var..

Olabilir, böyle bir ihtimal var ve lütfen bir an önce bir hekime gidin.

Geçmiş olsun.
Doktora görünürseniz daha net cevaplar alabilirsiniz.

internette şöyle bir yazı buldum

112yi arayın veya eşiniz/komşunuz yardımıyla hastaneye gidin.. ihtimal dahilinde de olsa vakit kaybetmeyin

Esinizi evinizde degil, musait bir yer varsa disarida insanlarin arasinda bekleyin...

Ciddi bir sey degildir insallah ama ne olur ne olmaz...

Gecmis olsun...

ayyy çok köütü olmuşya bende kafamı açık pencere kenarına vurmuştum baygınlık geçirdim nerdeyse , geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur psikolojiktir bende korkmuştum beyin kanaması olabilir diye

Gozlerini yukari asagi saga be sola cevireye calis bunlari yapmakta zorlaniorsan olabilir

Suanda iyiyim.başdönmelerim geçti mide bulantimda hastaneye gitmeyi artik dü§ünmiyorum cok cok saoluuuunn

açıkçası beyin kanaması olduğunu sanmıyorum ama sarsıntı falan geçirmiş olabilirsiniz.. siz yine de bir görünün de ileride başınıza iç açmasın allah korusun..

Allah korusun her şey olabilir hiç belli olmaz.Ben 2014ün ilk günlerinde liseden arkadaşımı kaybettim beyin kanaması geçirdi uykusunda ki herhangi bir kaza,çarpma falan yapmamıştı bile.Belki psikolojiktir beyin kanaması aklınıza gelince böyle semptomlar hissetmiş olabilirsiniz ama şakaya gelmez.Hemen doktora gidin..

Allah korusun..geçmiş olsun.buraya konu açıp yazabiliyorsunuz ya şükürler olsun iyisiniz.ama doktora görünmeniz şart.

Bence yinede bir hastaneye hidin
Boyle durumlarda,dr bas donmsi kusma uyku halinde hemen dr gitmen lazim hersey olabilir

Esimide yolladin geri ise iyiyim ben diye :-(

Bende küçükken annemin yıkadığı balkonda ayağım kayıp sırt üstü mermer yere düşmüştüm, o an kafamdan gelen sesi ve uyuşukluğu unutamam, ağzımı bile hareket ettirmekte zorlanmıştım o an, mide bulantım da olmuştu ama uzun sürmemişti. İnşallah ciddi bir durum yoktur, ama yine de bana kalırsa ihmal etmeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…