beyin omurilik sıvısı korkunç ağrılar....

portakalveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
2
0
1
33
kızlar merhaba ben normalde sessiz takipçiyim sırf bu konu için üyelik aldım. Kuzenimden yaklaşık bir ay önce bos sıvısı yani beyin omur ilik sıvısı alındı tahlil için bir kaç gün baş ağrın olabilir dediler ama kız hala acılar içinde yataktan kalkamıyor. Doktora sorduk bazen sıvının alıdındığı yerde sızıntı oluyor geçer dedi bizi başından savdı. Bu konuda bilgisi olan var mı aranızda? normal mi hala baş ağrısı. Kuzenim yirmili yaşlarında ufak çocuk veya yaşlı değil

Buradaki hiç bir bilgi yeterli ve sağlıklı olmaz. Başka bir doktora görünmeyi düşünsün? Gösterdiyse başkalarına.. Net bir cevap alana kadar. Böyle ciddi şeyleri ertelemeyin. Çok geçmiş olsun..

3 farklı doktora gittik hepside fakültede prof. biri olur öyle baş ağrısı sorun değil dedi biri sızıntıdandır kendiliğinden geçer dedi diğeri de bir kaç gün içinde geçer dedi. burda belki yaşayan bilen vardır belki bir sağlık çalışanı görür diye yazdım.

benim hiç bir fikrim yok sadece öneride bulunabilirim bu durumu aksatmayın derhal acile vs. baska doktorlara da danışın...

Back
X