beyin yakan bir facebook meselesi

produktor kadından daha fazla arkadas lıstem var ve hepsı kesıntısız gorustugum kısıler 854 kısı
benı esım napsın ?
bukadar suphecı davranmayın yahu

Sadece ünlü, sanatçı vs. insanları eklediği için ben şüphelenmedim. Rahatsızsanız silsin bir daha da eklemesin sorun kalmaz bence. Büyütmeyin.

Biraz abartmıssınız sanki..

Gerçekten beynim yandı

Ya bence Facebook hesabınızı yeniden kapatın. Bu kadar kuruntu korkuturdu beni açıkcası. Ne var ki eklemişse? Ayrıca nerdeyse didik didik arkadaş listesini elden geçirdiğinizi düşünüyorum. Normal değil; fazla büyümüş bir konu bana göre kızmayın ama.

iyide gruplarda çok normal bu.
bende bir kitap grubuna üyeyim yazarlar ve şairler de var grupta.. birinin paylaştığı şiiri beğenmiştim ekledi beni bende kabul ettim .. kimse kimseye yürümedi bunun sonucunda..
sosyal medya böyle bir mecra.
anormal olan sizin 160 kişiye tek tek bakıp kadını bulmanız..
zor değil mi böyle diken üstünde yaşamak?

Eşinizin listesinde sadece bir kadın mı var?

Kusura bakmayın ama fazla kasmışsınız. Yahu hiç mi kuzeni, liseden üniversiteden, iş yerinden kız tanıdığı yok eşinizin? Listesi full erkek ya da kadın olan insanlar bana sanki birilerine bir şey kanıtlama çabasında gibi görünüyor.

Ben de bazen yüz yüze tanımadığım ama workshop ya da toplantılarda tanıştığım kişileri ekliyorum eşimde gık çıkarmıyor ve aldattığım da yok. Sadece sektörü takip ediyorum. Ama eşim beni böyle sıksa inat eder daha çok üstüne giderdim. Sıkmayın bu kadar derim.

Valla sosyal medya seyleri insani deli eder, kim kimi takip ediyo hangi fotoyu begeniyo yorum yapiyo.. kimjnle arkadas bu kizi nerden taniyo filan.. kafayi yersin kafayi

facede bi grupta bi köpek videosu vardı, yorum yapmıştım. sonra sahibide görmüş videoyu. ekledi kadın beni ne alaka dedim ama kabul ettim öylesine. bi kç gün sonrada sildim. videoya yorum yapan herkese istek gönderdimi acaba kadın diyede merak ettim. eşin doğru söylüyodur. şüpheci yaklaşımı bırak, eşini en iyi tanıyan sensin mantıklı düşününce aynı şeyimi hissetceksin. buna bi bak bence

ben eşlerin birbirinden özeli olmaması taraftarıyım amaaaa bir facebook için izin alacaksam bildiğin hapis hayatına dönmüş olur hayatım. o ne ya küçük akıl ehliyeti olmayan çocuklar gibi izin almalar falan. zaten adam yapacaksa her türlü yapar yani.

Konuları karıştırmak istemiyorum, hoş değil ama bu kadar kurutulu düşüncelere sahipken benim çocuklarım neden uyumsuz, neden mutsuz, neden hiç rahat bir şey yapamıyoruz diye şikayet etmeyin.

Rahat insanların rahat, huzurlu insanların huzurlu çocukları olur çünkü.

Ben okurken darlandım eşiniz ne yaptı bilmiyorum
Birşey yapmamış ki bence eşiniz bahsettiğiniz şeyleri herkes yapıyor inanın böyle şeylere herkes takılsa evlilik kalmaz ortada bir suçu olduğunu size karşı bir hatası olduğunu sanmıyorum bence fazla buyutmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…