Beyin yaktığı kesin, gerçek mi bu sorular, mangırları çar çur etmek
Bizim zamanımızda eğitimde usturuplu bir dil vardı, mangır, ortağım, kanka la baksana
Güleriz ağlanacak halimize
Eğitim sistemi ne güzel argo öğretiyormuş öyle en çok ona takıldım ben
Doğru düzgün kitap okumaya da teşvik edemiyorlar... Bu çocuklar nereden öğrenecek acaba düzgün konuşup yazmayı, meramını usulünce anlatabilmeyi acaba? İnternetten mi, televizyondan mı, sokaktan mı? Testleri böyleyse ders kitapları nasıldır kim bilir? Dilbilgisi ve yazım kuralları var mı acaba müfredatta hala, diye düşünmeden edemedim
Mal mal konuşuyorsun diyen kardeşime kızmayacağım artık, sorunun kaynağını buldum şükür gidip elinden çalıştığı lys kitaplarını alsam düzelir bir süre sonra
Bunlar doğru olamaz!! Fotoşoptur, okul kitaplarına böyle seylerin yazması çok saçma.
O kitapta "mal mal" kısmını okuyan çocuk kalkıp öğretmenine "mal" da der. Herşey der.
Bana gerçekmiş gibi gelmedi.
Gerçekse de halimiz çok kötü artk ne diyim.
bence onun cevabı pırasa. Hatta o soru ciddi ciddi soruluyor sınavlarda. Mantığıda şuymuş. İçinde çekirdeği olan herşey meyve kategorisindeymiş. Bu durumda bi pırasa kalıyo çekirdeksiz..
bence onun cevabı pırasa. Hatta o soru ciddi ciddi soruluyor sınavlarda. Mantığıda şuymuş. İçinde çekirdeği olan herşey meyve kategorisindeymiş. Bu durumda bi pırasa kalıyo çekirdeksiz..