Beyin Yakan Test Sorularında Top 10

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
A'mı diyim, B'mi diyim, C'mi diyim? Bu sınav soruları kesinlikle başarısız olmanız için hazırlanmış gibi görünüyor.

Beyin Yakan Test Sorularında Top 10

Eğitim, eğitim olalı böyle zulüm görmedi beyler bayanlar. Sınav soruları acaba nerde ve nasıl hazırlandı diye meraktan uyuyamayacaksınız.

1. İsmail Abi ?

2. Beni tek çek

3. Tabiki fasulye

4. Aşçı şoföre, şoför bahçıvana, bahçıvan bahçıvana ?

5. Bence Adana

6. Hala anlamadınız mı ? Muhteşem Yüzyıl'dan bahsediyorlar

7. Kimden arakladın daha samimi sanki

8. Esprisine gülünmeyen adam vol-8

9. Hayvan gibi şiy yapıyorsunuz yav

10. Kazım sana ne lazım

kaynak: ofpof.com

Eğitim sistemi ne güzel argo öğretiyormuş öyle en çok ona takıldım ben
Doğru düzgün kitap okumaya da teşvik edemiyorlar... Bu çocuklar nereden öğrenecek acaba düzgün konuşup yazmayı, meramını usulünce anlatabilmeyi acaba? İnternetten mi, televizyondan mı, sokaktan mı? Testleri böyleyse ders kitapları nasıldır kim bilir? Dilbilgisi ve yazım kuralları var mı acaba müfredatta hala, diye düşünmeden edemedim

O degil de hangisi meyve cevabi bilen var mi? :) :) yillardir sebze diyip yediklerimiz meger yooo nayır nolamaz patlican meyve kategorisinde olamaz :)

Mal mal konuşuyorsun diyen kardeşime kızmayacağım artık, sorunun kaynağını buldum şükür gidip elinden çalıştığı lys kitaplarını alsam düzelir bir süre sonra

Bunlar doğru olamaz!! Fotoşoptur, okul kitaplarına böyle seylerin yazması çok saçma.
O kitapta "mal mal" kısmını okuyan çocuk kalkıp öğretmenine "mal" da der. Herşey der.
Bana gerçekmiş gibi gelmedi.
Gerçekse de halimiz çok kötü artk ne diyim.

O degil de hangisi meyve cevabi bilen var mi? :) :) yillardir sebze diyip yediklerimiz meger yooo nayır nolamaz patlican meyve kategorisinde olamaz :)
bence onun cevabı pırasa. Hatta o soru ciddi ciddi soruluyor sınavlarda. Mantığıda şuymuş. İçinde çekirdeği olan herşey meyve kategorisindeymiş. Bu durumda bi pırasa kalıyo çekirdeksiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…