- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
bende netten gorsellerden arastırıyıorum ama acıkcası 50 resım den fazlasını goremıyorumEki Görüntüle 630167
Ayyy şok oldum. TOKİ'nin evleridemi? Çatılarına bakın. Yuuh artık.
Konu çok güzel takipçisi olcam artık reklamlar kızıma yasak.
senın ekledıgınıde gormemısıtm
cok enteresan ya
evet bılıyorumda onlar ne ıstıyor yan ıcımı bı korku kapladı ıster ıstemezIiluminatinin meshur isareti var onu gordugum anda diyorum tamm illuminati el atmis olaya. Aref ve acun sik sik kullaniyolar bu isareti. Piramit icinde tek goz.
Micheal jackson bu isareti de illuminatiye hizmet verip reklamini yapmayida reddettigi icin doktorunun verdigi yuksek doz ilacla olduruldu. Bu ortaya cikarildi ama basin sessiz kaldi. Bunu demek istemistim.
bırde hanı sakladılar dıyosun o zaman sen nerden bılıyosun bılıyorum komık bı soru ama
baya karısık gozukuyor olaylar
coca colanında varmıs kutu coladakı cola fıskırmasında ama neye benzetmısler ben cozemedım resımlerdeArkadaşlar subluminal mesajları neden direkt İlluminati'ye bağladınız
Subluminal mesajları, sizi bir gruba çekmek, birilerini haklı göstermek için kullanmıyorlar
sadece. Bu bir bağlama tekniği. Sizi bir ürüne, markaya, programa bağlamak için
kullanılan bir taktik. Telkinle pazarlama diyebiliriz. Günlük hayatta sadece tv'de, internette
izlediğimiz görüntüler değil, aldığımız, kullandığımız ürünlerin amblem ve ambalajları da aynı
teknikle belirleniyor. Yani kaçış yok.
Tabi Irak'a radyo yayını ile yapılan telkini buna dahil etmiyorum. Bu reklamvari hareketlerden
farklı değerlendirilecek bir durum.![]()