Beyin yikama ve yönlendirme..

Eki Görüntüle 630167
Ayyy şok oldum. TOKİ'nin evleridemi? Çatılarına bakın. Yuuh artık.
Konu çok güzel takipçisi olcam artık reklamlar kızıma yasak.
bende netten gorsellerden arastırıyıorum ama acıkcası 50 resım den fazlasını goremıyorum
senın ekledıgınıde gormemısıtm
cok enteresan ya
Iiluminatinin meshur isareti var onu gordugum anda diyorum tamm illuminati el atmis olaya. Aref ve acun sik sik kullaniyolar bu isareti. Piramit icinde tek goz.
Micheal jackson bu isareti de illuminatiye hizmet verip reklamini yapmayida reddettigi icin doktorunun verdigi yuksek doz ilacla olduruldu. Bu ortaya cikarildi ama basin sessiz kaldi. Bunu demek istemistim.
evet bılıyorumda onlar ne ıstıyor yan ıcımı bı korku kapladı ıster ıstemez
bırde hanı sakladılar dıyosun o zaman sen nerden bılıyosun bılıyorum komık bı soru ama
baya karısık gozukuyor olaylar
Arkadaşlar subluminal mesajları neden direkt İlluminati'ye bağladınız :1::1:

Subluminal mesajları, sizi bir gruba çekmek, birilerini haklı göstermek için kullanmıyorlar
sadece. Bu bir bağlama tekniği. Sizi bir ürüne, markaya, programa bağlamak için
kullanılan bir taktik. Telkinle pazarlama diyebiliriz. Günlük hayatta sadece tv'de, internette
izlediğimiz görüntüler değil, aldığımız, kullandığımız ürünlerin amblem ve ambalajları da aynı
teknikle belirleniyor. Yani kaçış yok.

Tabi Irak'a radyo yayını ile yapılan telkini buna dahil etmiyorum. Bu reklamvari hareketlerden
farklı değerlendirilecek bir durum. :50::50:
coca colanında varmıs kutu coladakı cola fıskırmasında ama neye benzetmısler ben cozemedım resımlerde

Yeniden Doğdum,bunlar bilinçaltına verilen mesajlar..çocuk tabii ki oradaki yazıyı direkt algılamıyor ama hep aynı şeyi görerek bilinçaltı uyarılıyor..

bu bir çok şey de yapılır.örneğin reklamlar da..sadece çocuklara uygulanan bir yöntem değildir.telkin gibi düşün..

biz burada konu itibariyle olumsuz yönlerini konuşuyoruz aslında.
valla olumlu yonlerıde varsa yapıyolarsa ucuza :) kocama dısarıdaıkı kadınların hepsının cok cırkın oldugunun dunyadakı tek guzel ve evlenıselı ve evlı kalınası kadının ben oldugumu kafasına sokardım :)))))))

haklısın surkelı aynı seyı gorecek
sonra ogrecenek :S
cok kotu valla

Subluminal mesajları, sizi bir gruba çekmek, birilerini haklı göstermek için kullanmıyorlar
kullanılan bir taktik. Telkinle pazarlama diyebiliriz. Günlük hayatta sadece tv'de, internette
izlediğimiz görüntüler değil, aldığımız, kullandığımız ürünlerin amblem ve ambalajları da aynı

Tabi Irak'a radyo yayını ile yapılan telkini buna dahil etmiyorum. Bu reklamvari hareketlerden

sonucta hepsi ayni noktada da bittigi icin dir ...komik olan ne burda

kesinlikle katılıyorum, bir de olaya ters taraftan bakınca, bu olayı kullanıp rant sağlayanlara ne demeli, sayfası çok hit alsın, videosun çok izlensin, kitabı çok satsın diye, zoraki resimlerde bişey bulup karalayanlar yani, hatta bunu eleştiren çok güzel bi karikatür var ekliyorum, ilimunatici memati:1::1:

$memati-ve-illüminati-gerçeği_214860.webp

Dunki acilan tv konusunda dalga gecenler ,
olayi basite alanlar nerede acaba???

Teknoloji devriymis buyrun size teknoloji...

O konuda da soyledim, tvde illa ciriciplak kadin olmasina gerek yok , ekrana bunu koymadan da bilincaltina isliyorlar...

valla olumlu yonlerıde varsa yapıyolarsa ucuza :) kocama dısarıdaıkı kadınların hepsının cok cırkın oldugunun dunyadakı tek guzel ve evlenıselı ve evlı kalınası kadının ben oldugumu kafasına sokardım :)))))))

haklısın surkelı aynı seyı gorecek
sonra ogrecenek :S
cok kotu valla

bu güzeldi
ben birde kocama çocuk yapma isteğini uyandırsam
yöntemini bilen varsa söylesin :D:D:D

şaka bi yana konuyu fazla abartılı buldum
birde ne bilim tv sinemayla aynı değilki ben bi dizi izlerken bile 2 dk diziye bakıosam 5 dk farklı tarafa bakarım abartılı geldi valla

bende netten gorsellerden arastırıyıorum ama acıkcası 50 resım den fazlasını goremıyorum
senın ekledıgınıde gormemısıtm
cok enteresan ya

evet bılıyorumda onlar ne ıstıyor yan ıcımı bı korku kapladı ıster ıstemez
bırde hanı sakladılar dıyosun o zaman sen nerden bılıyosun bılıyorum komık bı soru ama
baya karısık gozukuyor olaylar

coca colanında varmıs kutu coladakı cola fıskırmasında ama neye benzetmısler ben cozemedım resımlerde

Ay daha neler neler var, gerçekten suan şokdayım. Çizgifilmlerin çoğunun bir yerine ya yazı yada cinsel bir obje şıkıştırılmış.

ben en çok fight club a şaşırmıştım filmi hiç sevmemiştim, sevenler neden bu kadar fanatik diyede çok merak etmiştim, sebebi buymuş meğerse, burda amaç bu işte

sıhırlı annem benı soke ettı ..

insanın kişiliği ne zaman şekillenmeye başlar? çocukluk yıllarında değil mi?

işte amaç o yıllara etki etmek..sorgulamayan,düşünmeyen,harekete geçmeyen insanlar yetiştirmek amaç.

dikkat et gençlik dizilerine,gençleri nasıl göteriyorlar? işte bir adım ötesi bu diziler.
.

canım dün diğer konuda da dizilerin gençler üzerindeki olumsuz etkisinden
pek çok ahlak dışı ya da şiddet vs. içerikli durumun sürekli göstererek normalleştirildiğinden bahsettim
birtakım insanlar beni bencil ilan ettiler ilan

Eki Görüntüle 630153
pekı cocuklardan ne ıstıyorlar
bakıyorum bır cok seyrde
sex yazıyor
3 yasındakı cocuk sex yazısından ne anlasın yada onamı odaklanıuyorlar hanı buyuk olsalar anlıcamda..

ve amacları ne yapmaya calsııyorlar

Ohh beyazdami bu gurubun bir üyesi...?teh.. Para ve güç nerden geldigi belli yani..

Bende öğle sanıyordum ama öyle değilmiş iste, onların beyni bizimkinden farklı, bilinç altlarına hem kaydediyor, hemde bizim göremediğimizi onlar daha iyi farkediyor.

Ayrıca cinsel organlarıda ne olduğunu biliyorlar, sorun anlayıp anlamarida değil, bilinç altı.

ee amac ne yanı ? bende onu anlamıyorum herkez yapıyorsa bızdemı alıssak bu duruma emınıma lısverı smerkezınlerınde muzıklerın arkadasında bıle var bende dıyorudm 240 tl realden en aldım boyle hepsı sacma sapan dıye

Ben bilinçaltı yönlendirmesi olayının varlığına ve mantıklı bir yöntem olduğuna katılıyorum ama bunun küçük çocukların dimağını zehirleyip seks düşkünü yapmak için uygulandığını düşünmek son derece paranoyakça geliyor. Bir kere yeni nesli seks düşkünü yapmanın herhangi bir ideolojik oluşuma ya da ülkeye ne gibi bir katkısı olabilir ki? İkincisi söz konusu görseller son derece zorlama çıkarımlar, çoğu zaten sadece fallik obje çizimi olarak gösterilenler ve fallik şekilleri de doğa dahil heryerde görebilmek hiç zor değil.

Ama biryerde - Ahmet ŞErif İZgörenin kitabıydı sanırım - seçim zamanı yapılan kampanya referandum gibi ortamlarda siyasi liderlerin görüntüleri arasına gözle görülemeyecek hızda sempatik yada itici görünen hallerinin eklendiğiyle ilgili birşey okumuştum çok mantıklı gelmişti bana yöntem olarak.

kızlar bu konu çok tehlikeli bir tehdit..
bu tekniği reklamcılar, siyasetçiler, giyimden tutunda yeme-içme sektörüne varana kadar, film yapımcıları herkes kullanabilmekte..

Etrafımdaki tüm arkadaşlarıma çoluk çocuğunu tv nin önünde bırakmaması için uyarıyorum. Hatta büyük insanlarında tv karşısında uyumamaları için uyarıyorum.. uykuya geçerken beynimizin aldığı mesajlar bizleri çok etkiliyor..

Bu olayı sadece reklamda ya da görsel izlencelerde görmek mümkün değil, kişisel olarak birbirimize de bazen bu tür mesajlar veriyoruz..

Son zamanlarda aile yapılarımızın, kültürümüzün, adet ve geleneklerimizin değişmeye başlaması bunun örneğidir..

pentagram işaretinden, üçgende göz simgesinden bu kadar korkulmasınıda saçma buluyorum, internette her yazılan çizilene inanmamak lazım, sizi bişeylerden korumak adına! yazıp çizenlerinde amacı para ya da popülarite yoksa bilinçaltınız kimsenin umrunda değil bence

bence son yüzyılın subniminal saldırı başarısı bir kola markasına ait, pentagram işaretine ait değil yani
:27:

hatta bu konuda o kadar başarılılar ki kendisi milli içeceğimiz oldu, onunla aile saadetimiz tamamlanmış oldu onunla çok mutluyuz, iftar sofrasında dedemizin yanında baş köşede yerini aldı. Ben içiyormuyum evet bende içiyorum malesef
subniminal mesajlar böylede yapılıyor yani illa cinsel objeye gerek yok, amaç ürüne bağlamak, reklamların hepsinin amacı bu zaten

bi yerde bi yazı okumuştum tam hatırlamıyorum, subniminal mesajlarla kocanızı eve nasıl bağlarsınız, yani konusu buydu başlığını hatırlamıyorum vay be dedim demek bu işe de yarıyor. Sonra düşününce aile içinde de aslında buna maruz kalıyoruz bebekliğimizden beri, korunmak adına gerçekten amaç koruma mı sevgi mi diyede sorguluyor bazen insan

ben en çok fight club a şaşırmıştım filmi hiç sevmemiştim, sevenler neden bu kadar fanatik diyede çok merak etmiştim, sebebi buymuş meğerse, burda amaç bu işte

AY ironidir diye düşündüm bu yazdığınız ama ciddiyse, figh clubu çok severim ben mesela. Sevmemin sebebi de bilinçaltımın etkilenmesinden çok başarılı ve şaşırtıcı bir kurgusu olması, aynı şekilde senaryosunun sahibi Chuck Pahalniuk'un diğer kitaplarını da severim -onların bi taraflarına subminal sıkıştıramayacağına göre- hem eğlencelidir, bakın şimdi edebiyat yapıcam, çok ciddi ve derin şeyler yazıcam tavrı yoktur hem de yazdıklarının alt metni vs bana göre derin ve anlamlıdır. Hani sırf sizin zevkinize uymuyor diye bütün seven insanları da beyni yıkanmış bilinçaltı mağdurları gözüyle damgalamak olmuyor.

Son düzenleme:
canım dün diğer konuda da dizilerin gençler üzerindeki olumsuz etkisinden
pek çok ahlak dışı ya da şiddet vs. içerikli durumun sürekli göstererek normalleştirildiğinden bahsettim
birtakım insanlar beni bencil ilan ettiler ilan

Simoncum dün ki konuyu hatırlıyorum hatta ben de yorum yapmıştım ama o konuda konu sahibinin bakış açısı farklıydı.o bu tür şeylerden rahatsız olduğu için değil eşi öyle şeylere rast geldiği için rahatsızdı.zaten ilk msjında yazmıştı bunu.yani orada bu konu gibi toplumsal bir mesaj yoktu. o yüzden verilen cevaplar da o yöndeydi..kumanda ne için var demiştim ben mesela..

ama bu konu farklı,mutlaka her dizi bir msj veriyor zaten.kimi kapalı kimi açık mesaj veriyor.ama ben gençlik dizilerinden gerçekten rahatsızım.

Back
X