Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala asıl amaclarının ne oldugunu
bunların nasıl gercekte varmı yokmu olduklarınızdan nasıl emın oldugunuzu merak edıyıorum
lady gagaya gelecek olursak kıyafet gercekten korkunc ama soylenenler dogrumub ılemıcemmm
hadi diğer resimler bir şekilde anlaşılır gözüküyor da şu paradaki nedense bana pek inandırıcı gelmedi.o mini minnacık şekli beynimiz algılıyor mu şimdi.ben hiç paralara bakmam bile.hem kimin aklına gelmişte ya da nerden aklına gelmişte resmi büyüte büyüte o şekli bulmuş.shop olmadığı ne malum:44:
bazılarını abartılı buldum.mesela o face üzerindeki noktaları birleştirerek başka bir resimde de süt yazısı yazılmış.demek ki istediğin şekilde algılıyabiliyorsun.kişinin yaklaşmasıyla da alakalı bir konu galiba:26:
yok resımdede bellı korktugu hangı sene bu ya?ben ayrıntılı baktım fotolara gerçekten bi gariplik var
eminem baya korkmuştu
bu fotolarda çok belli olmuyo
adam kıyafetten korkup öyle tepki verecek değil ya
ben inanıyorum
Bu konu ile alakali internette dolasan bazi sahte resimler var.
Ama bircogu dogru.
Zaten artik bu resimler, bu yöntem önemli degil.
Bu yöntem 1957 yilindan beri uygulaniyor.
Simdi aciga cikti.
Aciga cikma sebebi ise yeni bir teknik bulmus olmalari.
Bu yeni teknikleri daha tehlikeli.
Tam olarak aciklamiyorlar.
Ama artik resimlere, reklamlara, filmlere gerek yok.
Direk zihinlere korku duygusunu yyerlestirdikleri düsünülüyor.
Ister inanilsin ister inanilmasin.
Ama biraz arastirma yapin.
Bu arastirmayi lütfen netten yapmayin.
Bu konuda cok önemli kisilerin cok güzel kitaplari var.
PEk taninmamis, duyulmamis ama bulabilirsiniz.
Rockefel Rothschild ailelerini arastirin biraz.
Ögrendileriniz sizide cok sasirtacak.
Bu konu ile alakali internette dolasan bazi sahte resimler var.
Ama bircogu dogru.
Zaten artik bu resimler, bu yöntem önemli degil.
Bu yöntem 1957 yilindan beri uygulaniyor.
Simdi aciga cikti.
Aciga cikma sebebi ise yeni bir teknik bulmus olmalari.
Bu yeni teknikleri daha tehlikeli.
Tam olarak aciklamiyorlar.
Ama artik resimlere, reklamlara, filmlere gerek yok.
Direk zihinlere korku duygusunu yyerlestirdikleri düsünülüyor.
Ister inanilsin ister inanilmasin.
Ama biraz arastirma yapin.
Bu arastirmayi lütfen netten yapmayin.
Bu konuda cok önemli kisilerin cok güzel kitaplari var.
PEk taninmamis, duyulmamis ama bulabilirsiniz.
Rockefel Rothschild ailelerini arastirin biraz.
Ögrendileriniz sizide cok sasirtacak.
yok resımdede bellı korktugu hangı sene bu ya?
nıye gruptan cıkmaya calısıyorkı ben olsam gırdım cıkmam daha ne krokacagımişi geyige vuruyorum hanı sene ıse ızlerım vıdeosunu fılan
ben ayrıntılı baktım fotolara gerçekten bi gariplik var
eminem baya korkmuştu
bu fotolarda çok belli olmuyo
adam kıyafetten korkup öyle tepki verecek değil ya
ben inanıyorum
ben bu filmi izledim çok önce neden öldürüldü adam anlamadım
sebebini açıklar mısın
Bende illuminati ve subliminal mesaj denen şeyi çok araştırdım. Evet herkes araştırıyor, bilgi sahibi oluyor. Hıııııı demek böyle böyleymişş diyor. Ama kim neyi değiştirebiliyor ?
Gitgide artan teknoloji bizi yedi bitirdi. Ama kesinlikle bizi buna muhtaç ediyorlar. Mesela bir anne çocuğunu televizyonun karşısına bırakıp iş yapabiliyor. Çocukta hiç kıpırdamıyor. Ama anne dese ki televizyon zararlı izlettirmeyim vs. Bu sefer çocuk ağlayacak,işler karışacak. Mecburuz yani bir şekilde.
Hiç birşey bu saatten sonra düzelemez. Televizyon izlemiyorum,izlettirmiyorum diye kendimizi kandırmayalım. Her yer de televizyonlar var artık. Bankalarda otobüslerde sokaklarda... Ki bu olay sadece televizyondan ibarette değil. Envayi çeşit telefonlar,tabletler vs.
Bir reklamla karşılaşmamız için herşey mümkün ve yapacak hiç birşey yok.
Keşke şu 2012 kehanetleri gerçek olaydı da Batsaydı bu dünya![]()
hadi diğer resimler bir şekilde anlaşılır gözüküyor da şu paradaki nedense bana pek inandırıcı gelmedi.o mini minnacık şekli beynimiz algılıyor mu şimdi.ben hiç paralara bakmam bile.hem kimin aklına gelmişte ya da nerden aklına gelmişte resmi büyüte büyüte o şekli bulmuş.shop olmadığı ne malum:44:
bazılarını abartılı buldum.mesela o face üzerindeki noktaları birleştirerek başka bir resimde de süt yazısı yazılmış.demek ki istediğin şekilde algılıyabiliyorsun.kişinin yaklaşmasıyla da alakalı bir konu galiba:26:
böyle esrarengız seyelrıde severım ama duygu ve dusuncelerımı nasıl yontebılırlerkı Allah bıle ıkı yol ayrımı tanırken bıze tövbe estafurullah
Biliyor musunuz istenilen bu zaten.
Değiştiremeyeceğinize inanmanız.
Kabullenmeniz.
Kaçışı yok ki demeniz.
Sizin bireysel olarak çevrenizi düşünmeye sevk etmeniz seküler dünyanın hiç mi hiç istemediği bir şey..
Kendiniz, eşiniz, çocuğunuz üzerinde o televizyondan, tabletten, cinsel içerikli her şeyden daha etkin olduğunuzu hatırlayın.
Onlar ekip biçmeden o tazecik beyinleri Siz daha güzeliyle doldurmaya çalışın anneleri ,yakınları olarak.
Elbet ki uyaranlar her yerde ve herkese tesir ediyor.
Ama fıtraten hiç bir şey anne baba gibi etki edemiyor.
Ama dozu hayati önem taşıyor.