Beyin yikama ve yönlendirme..

galiba ben algılayamaıyorum :26:

ben hala asıl amaclarının ne oldugunu
bunların nasıl gercekte varmı yokmu olduklarınızdan nasıl emın oldugunuzu merak edıyıorum
lady gagaya gelecek olursak kıyafet gercekten korkunc ama soylenenler dogrumub ılemıcemmm

ben ayrıntılı baktım fotolara gerçekten bi gariplik var
eminem baya korkmuştu
bu fotolarda çok belli olmuyo
adam kıyafetten korkup öyle tepki verecek değil ya
ben inanıyorum

Bu konu ile alakali internette dolasan bazi sahte resimler var.
Ama bircogu dogru.
Zaten artik bu resimler, bu yöntem önemli degil.
Bu yöntem 1957 yilindan beri uygulaniyor.
Simdi aciga cikti.
Aciga cikma sebebi ise yeni bir teknik bulmus olmalari.
Bu yeni teknikleri daha tehlikeli.
Tam olarak aciklamiyorlar.
Ama artik resimlere, reklamlara, filmlere gerek yok.
Direk zihinlere korku duygusunu yyerlestirdikleri düsünülüyor.

Ister inanilsin ister inanilmasin.
Ama biraz arastirma yapin.
Bu arastirmayi lütfen netten yapmayin.
Bu konuda cok önemli kisilerin cok güzel kitaplari var.
PEk taninmamis, duyulmamis ama bulabilirsiniz.
Rockefel Rothschild ailelerini arastirin biraz.
Ögrendileriniz sizide cok sasirtacak.

hadi diğer resimler bir şekilde anlaşılır gözüküyor da şu paradaki nedense bana pek inandırıcı gelmedi.o mini minnacık şekli beynimiz algılıyor mu şimdi.ben hiç paralara bakmam bile.hem kimin aklına gelmişte ya da nerden aklına gelmişte resmi büyüte büyüte o şekli bulmuş.shop olmadığı ne malum:44:

bazılarını abartılı buldum.mesela o face üzerindeki noktaları birleştirerek başka bir resimde de süt yazısı yazılmış.demek ki istediğin şekilde algılıyabiliyorsun.kişinin yaklaşmasıyla da alakalı bir konu galiba:26:

Evet katılıyorum. Bazı resimler çok abartılı. Zorla SEX yazmaya çalışılmış çoğu resimde.

eminem baya korkmuştu
ben inanıyorum
yok resımdede bellı korktugu hangı sene bu ya?
nıye gruptan cıkmaya calısıyorkı ben olsam gırdım cıkmam daha ne krokacagım :27: işi geyige vuruyorum hanı sene ıse ızlerım vıdeosunu fılan

Ama bircogu dogru.
Simdi aciga cikti.

böyle esrarengız seyelrıde severım ama duygu ve dusuncelerımı nasıl yontebılırlerkı Allah bıle ıkı yol ayrımı tanırken bıze tövbe estafurullah

Ama bircogu dogru.
Simdi aciga cikti.

ben ses dalgalarıyla yapıldığını da duydum ama tam hatırlamıyorum

yok resımdede bellı korktugu hangı sene bu ya?
nıye gruptan cıkmaya calısıyorkı ben olsam gırdım cıkmam daha ne krokacagım :27: işi geyige vuruyorum hanı sene ıse ızlerım vıdeosunu fılan

eminem lady gaga yaz hemen çıkıyo canım googledan

eminem baya korkmuştu
ben inanıyorum

eminem niye korktu bilmem o ama o kıyafeti görünce ben bile ürktüm burda :52:

bence bu konuyla ilgili netten değil de yapılmış araştırmalardan ve kitaplardan çok daha iyi bilgiler edinebiliriz..nette ki çoğu şey abartılmış.

ben bu filmi izledim çok önce neden öldürüldü adam anlamadım
sebebini açıklar mısın

Ölüm sebebi ani kalp krizi olarak bildirildi.
Dedimya internetten arastirma yapmayin lütfen.
Internette ki bilgi Stanley Kubrick in masonlari ifsa ettigi icin öldürüldügünü yazar.
Bu kesinlikle dogru degil.
Düsünün siz illimunati gibi bir örgüt olacaksiniz, sizin kayda deger olgularinizi, ayinlerinizi, toplantilarinizi bir adam ifsa edecek, üstelikte bunu en güclü örgüt üyesi olan ( 6 köklü aileden Rothschild ailesi) ailenin malikanesinde filmi cekeceksin ve adamlar bundan habeersiz olacak.
Bu film bizzat ilimunati tarafindan yaptirildi. Kendi propagandalari icin, sonrada Stanley Kubrick öldürülerek insanlara " anaa bak bunlar cok güclü" dedirtilmek istendi.
Adamlar ifsa olmaktan korkmuyorlar, tersine iyice gün yüzüne cikmak istiyorlar ama ayni zamanda insanlara korkuda asilamak istiyorlar.
Konu cok uzun ama dedigim gibi cok önemli kitaplar var bu konularda, arastirip bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende illuminati ve subliminal mesaj denen şeyi çok araştırdım. Evet herkes araştırıyor, bilgi sahibi oluyor. Hıııııı demek böyle böyleymişş diyor. Ama kim neyi değiştirebiliyor ?

Gitgide artan teknoloji bizi yedi bitirdi. Ama kesinlikle bizi buna muhtaç ediyorlar. Mesela bir anne çocuğunu televizyonun karşısına bırakıp iş yapabiliyor. Çocukta hiç kıpırdamıyor. Ama anne dese ki televizyon zararlı izlettirmeyim vs. Bu sefer çocuk ağlayacak,işler karışacak. Mecburuz yani bir şekilde.

Hiç birşey bu saatten sonra düzelemez. Televizyon izlemiyorum,izlettirmiyorum diye kendimizi kandırmayalım. Her yer de televizyonlar var artık. Bankalarda otobüslerde sokaklarda... Ki bu olay sadece televizyondan ibarette değil. Envayi çeşit telefonlar,tabletler vs.

Bir reklamla karşılaşmamız için herşey mümkün ve yapacak hiç birşey yok.

Keşke şu 2012 kehanetleri gerçek olaydı da Batsaydı bu dünya :ssz::ssz:

Biliyor musunuz istenilen bu zaten.
Değiştiremeyeceğinize inanmanız.
Kabullenmeniz.
Kaçışı yok ki demeniz.
Sizin bireysel olarak çevrenizi düşünmeye sevk etmeniz seküler dünyanın hiç mi hiç istemediği bir şey..
Kendiniz, eşiniz, çocuğunuz üzerinde o televizyondan, tabletten, cinsel içerikli her şeyden daha etkin olduğunuzu hatırlayın.
Onlar ekip biçmeden o tazecik beyinleri Siz daha güzeliyle doldurmaya çalışın anneleri ,yakınları olarak.
Elbet ki uyaranlar her yerde ve herkese tesir ediyor.
Ama fıtraten hiç bir şey anne baba gibi etki edemiyor.
Ama dozu hayati önem taşıyor.​

oğlumu eve tv nin karşsına bırakıp geldim. disney channel izliyor sürekli. anlatmaya çaılıyorum ama anlamıyor çocuk aklı tabi. ben ne yapacağım şimdi. tv yi kaldırıp camdanmı atayım. küçük bir şehir etüt yük başka uğraş yok. hadi bana bir akıl verin:ssz:

hadi diğer resimler bir şekilde anlaşılır gözüküyor da şu paradaki nedense bana pek inandırıcı gelmedi.o mini minnacık şekli beynimiz algılıyor mu şimdi.ben hiç paralara bakmam bile.hem kimin aklına gelmişte ya da nerden aklına gelmişte resmi büyüte büyüte o şekli bulmuş.shop olmadığı ne malum:44:

bazılarını abartılı buldum.mesela o face üzerindeki noktaları birleştirerek başka bir resimde de süt yazısı yazılmış.demek ki istediğin şekilde algılıyabiliyorsun.kişinin yaklaşmasıyla da alakalı bir konu galiba:26:

olabilir ablacim...
tesadüfte olabilir, zorlamada olabilir.
ben nette buldugum resimleri paylasmak istedim sadece.... :16:
ama sunu kesin anladim, cocugum olursa kesinlikle Disney filmleri izletmeyecegim...

böyle esrarengız seyelrıde severım ama duygu ve dusuncelerımı nasıl yontebılırlerkı Allah bıle ıkı yol ayrımı tanırken bıze tövbe estafurullah

Aslinda bu o kadar kolay ki:)
Siz bilincinizin sadece kendi iradeniz altinda ki bölümünden olustugunu düsünüyorsunuz.
Oysa ki bilinc alti öylesine güclü ve öylesine tehlikeli bir olgu ki.
Söyleki;
Düsünün siz bir travma yasadiniz.
Bilinc alti bu travmadan kurtulmak icin size hayali bir arkadas yaratabiliyor.
O arkadasi görüyorsunuz, konusuyorsunuz sanki gercekten var gibi canli kanli:)
Ama aslinda yok, bu tamamen bilinc altinin oyunu:)

Bunun gibi örnekler cogaltilabilir.

Çok şaşırdım ama nasıl algılayabiliyoruz ki bu mesajları ?

Yani açıklama yapamasanız resimlerdeki mesajları mümkün değil anlayamazdım.

Bu arada Michael Jackson olayı ayrı muamma, şarkılarını sevsem de kendisinden küçücük çocuklara yaptığı tacizler ndeniyle nefret ederim..

Bu yüzden onun İlluminatiyle alakası yok bence. Sadece cezasını çekti..

ayrıca ben şunada inanıyorum; tamam bu tür oyunlarla beynimzi ele geçirilmeye çalışılıyor ama bizler robot değil insanız yani düşünebiliyoruz. dünyevi ve şehvani tarafımzın isteklerine nefis diyoruz ve dini iannaçlarımıza sarılarak nefsin sapkınlıklarından kendimiz korumaya çalışıyorz. din bu anlamda bir kurtarıcı gibi. bazılarına dinde bir splantıymış gelebilir ancak din bize olumsuz telkinlerde bulunmuyor. iyi bir insan olmayı öğütlüyor.

Biliyor musunuz istenilen bu zaten.
Değiştiremeyeceğinize inanmanız.
Kabullenmeniz.
Kaçışı yok ki demeniz.
Sizin bireysel olarak çevrenizi düşünmeye sevk etmeniz seküler dünyanın hiç mi hiç istemediği bir şey..
Kendiniz, eşiniz, çocuğunuz üzerinde o televizyondan, tabletten, cinsel içerikli her şeyden daha etkin olduğunuzu hatırlayın.
Onlar ekip biçmeden o tazecik beyinleri Siz daha güzeliyle doldurmaya çalışın anneleri ,yakınları olarak.
Elbet ki uyaranlar her yerde ve herkese tesir ediyor.
Ama fıtraten hiç bir şey anne baba gibi etki edemiyor.
Ama dozu hayati önem taşıyor.​

Sizde doğru söylüyorsunuz, ama bende doğru söylüyorum. Çocuğum henüz yok ama eşimin yeğenleri var. Çocuk ortalığı yıkıyor çizgi film diye. Mecburen açılıyor. Şimdi ben biliyorum ama bilmeyen anneler ne yapacak ? Daha çok hoşuna gidiyor annelerin çok uslu bütün gün çizgi film izliyor diyorlar.

Kendi çocuğum olursa da ne kadar farklı yetiştirebilirim bilmiyorum..

Bunu ablamın uyarısıyla bende araştırmıştım.Çok çok ürkütücü bir konu.Çoğu kişi reddediyor,yok canım böyle saçmalıkmı olur diye.Ama kanıtlar var işte.Nette birsürü resim...

Öğrendiğimden bildiğimden beri daha az tv izletiyorum kızıma.Ama bulunduğumuz yer dolayısıyla yapacak aktivitemiz olmadığından bütün gün evde olunca izliyoruz...

Subliminal mesajada gerek yok yani illa gözümüzün görmeyip beynimizin algılaması değil olay.Kızımın izlediği ÜÇÜZLER çizgi filminde sürekli çocuklar ellerindeki eşyaları BENİM BENİM diye sahipleniyorlar.Onu izlediğinden beri kızım herşeye kendininmiş gibi davranmaya başladı.Ve orada çocuklar bir şeylerden korkuyor.Ya çocuk korkuyu nerden bilsin.Neden korku anlatılır ki çizgi filmde.Kızımda onu izleyince korkuyorum anne diyip duruyor.Bunları anladığımdan beri o çizgi filmi izletmiyorum.Ha diğerleride aynı değişen birşey yok ama şimdilik bu kadarı geliyor elimden...

En büyük amaçsa insanları dinden uzaklaştırıp,sapıklaşmalarını sağlamak....

çizgi filmlerin yabancı müzkleri. elton john unseslendirdiği müzik. araştırın göreceksiniz.
ama ne yapabiliyoruz . hiç bişey. o kadar acizi yani:ssz:

Back
X