Beyin'in Diyet Günlüğü ★

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
839
173
Konuma uğrayan, uğrayacak olan herkesi kocaman bir gülümseme ile karşılıyorum :)
Uzun zamandır foruma üyeyim ve diyet topiklerinde ve cuma yarışmalarında da epeyce bulundum ama okul sebebiyle her gün girmemin zorlastiğı zamanlar oluyor. Bende bu yüzden kendi konumu açayım dedim. Eşlik etmek isteyen herkesi beklerim :)

21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim bir süredir beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum tam olarak diyet denemez sanırım. Burada paylaşımlarımı yapacağım yarindan itibaren.

68.2 ile başladığım yolculukta şu an 65.6 kg ye vardım. Ilk hedefim 60 kg ulaşabilirsem eğer devam edeceğim yoluma

Genelde her gün tartılmaya çalışıyorum 100 gr bile vermiş olsam beni motive ediyor çünkü ya da 100 gr bile alsam ertesi gün daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.

Ben başlayalı iki gün sonra bir ay olacak ve ben bu süre içinde 2,900 gram vermişim :)
Sabah tartıda 65,3 ü görmek beni mutlu etti :)
Ama bugün biraz kaçırabilirim yine de yediklerimi ve kalorilerini ekleyeceğim buraya

Kahvaltı:
1 kk köy peyniri 88 kcal
1 domates 29 kcal
1/4 porsiyon patates kızartması 54 kcal
2 yk kadar ketçap 29 kcal

Toplam: 200 kcal

Kahvaltı:
1 kk köy peyniri 88 kcal
1 domates 29 kcal
1/4 porsiyon patates kızartması 54 kcal
2 yk kadar ketçap 29 kcal

Ara:
1 elma 113 kcal

Öğle :
3 yk makarna salatası 83 kcal
1/4 porsiyon patates salatası 71 kcal
2 dilim patlıcanlı börek 412 kcal
1 kurabiye 77 kcal
2 sigara böreği 292 kcal

Toplam alınan : 1258 kcal

Bugün fazla kaçırdım misafirler vardı anca gittiler saat yedide yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum 40 dk yürüyüş 20-30 dk fitness.

40 dk yürüyüş : - 165 kcal
fitness ne kadar kcal götürüyor bilemiyorum

50 dk orta tempoda yürüyüş ve ardından yarım saat hareket çalışmaları yapıp evime döndüm şimdi ders çalışmam lazım çok yoğun bir zamandaym aslında :)

Sabah tartıda 65.4 çıktım dünkü yediklerime bakarsam bence +100 gram onların yanında bir hiç :)

Birkaç gündür yazamıyorum sınavlarım yüzünden sonunda bugün yazıcam bir iki satır bir şeyler.

Sabah:
1 bitki çayı

Öğlen:
1 porsiyon tavuklu türlü
1 porsiyon meyhane pilavı
1/2 porsiyon yeşil salata
1 elma

Akşam:
4 yk ev yoğurdu

Toplam alınan : 1000 kcal

Spor :
45 dk yürüyüş: 308 kcal
30 dk egzersiz kalorisini bilemiyorum malesef

Toplam: 602 kcal

Bu arada sabah 65,4 çıktım

Sabah:
3 yk lor petniri
1 domates
1 haşlanmış yumurta

Öğle:
1 Kıymalı dolma biber

Aksam:
3 yk yoğurt
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 siyah zeytin
1 erikk

Toplam:599 kcal :)

Bir türlü vakit bulup yazamıyorum buraya daha uzun uzun yazmak istiyorum oysaki.
Bu sabah 64.2 oldumm :)

Sabah:
3 sarma
3 yk lor peyniri
1 domates
1 rafadan yumurta

Sabah:
3 sarma
3 yk lor peyniri
1 domates
1 rafadan yumurta

Öğle:
3 sarma
1/2 dilim peynirli börek

Akşam:
5 tk yoğurt
4 ızgara köfte

Toplam: 970 kcal

Bir saat yürüyüş , 20 dk egzersiz

Umarim verdigim kilolari alma sebebim olmaz bu sarmalar ve börek :/

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim kepek ekmeği
2 yk lor peyniri
1 domates
7 adet patates kızartması

Bugün 64.0 ı gördümmmm :)

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim kepek ekmeği
2 yk lor peyniri
1 domates
7 adet patates kızartması

Öğle:
3 ızgara köfte
3 sarma
1 peynirli börek

Ara:
1 max duo dondurma
1 parça karamio sadece bir karesini aldım
1/2 o küçük sütlü mısırlı cips

Akşam:
3 yk yoğurt

Yürüyüşe çıktım 1 saat yürüyüş ve 30 dk egzersizden sonra eve döndüm :)

Ne zamandır yazmıyorum bunun en büyük sebebi telefondan kk ya bağlanmak ve cuma zayıflama yarışlarına katılmış olmam paylaşımlarıomın çoğunu orda yapıyorum ama daha sonra kendim bakmak ve ne zaman neler olduğunu görmek adına buraya da yazmak zorunda hissediyorum kendim için.

En son 17 mayısta 64 kg çıkmışım ve bugün 62,5 kg gördüm tartıdaa çok mutluyum :)

Finaller geldi çattı yürüyüşe çıkarsam vicdan yapıyorum dersleri aldatıyorum gibi geliyor o yüzden 5 haziranda yürüyüşe tekrar devam edicem

61.9 u gördüm bu sabah inşallah ellili sayıları da göreceğim ha gayret beyin devam ..

Bugün 18 haziran ve ben 11 gün oldu sadece 300 gram vermişim son 7 gündür sabitim 61,6 da.
Artıkk evimde olduğum için her gün aklıma geldikçe yazabilirim günlükk.

Kilo verememeye başlayınca sabah kalkar kalkmaz sirkeli su içtim tadı çok kötü.

İçtiğim suyun içine de 2 tk limon suyu sıkıp koydum kendimi limonata içiyormuş gibi kandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…