Konuma uğrayan, uğrayacak olan herkesi kocaman bir gülümseme ile karşılıyorum :)
Uzun zamandır foruma üyeyim ve diyet topiklerinde ve cuma yarışmalarında da epeyce bulundum ama okul sebebiyle her gün girmemin zorlastiğı zamanlar oluyor. Bende bu yüzden kendi konumu açayım dedim. Eşlik etmek isteyen herkesi beklerim :)
21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim bir süredir beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum tam olarak diyet denemez sanırım. Burada paylaşımlarımı yapacağım yarindan itibaren.
68.2 ile başladığım yolculukta şu an 65.6 kg ye vardım. Ilk hedefim 60 kg ulaşabilirsem eğer devam edeceğim yoluma
Genelde her gün tartılmaya çalışıyorum 100 gr bile vermiş olsam beni motive ediyor çünkü ya da 100 gr bile alsam ertesi gün daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Ben başlayalı iki gün sonra bir ay olacak ve ben bu süre içinde 2,900 gram vermişim :)
Sabah tartıda 65,3 ü görmek beni mutlu etti :)
Ama bugün biraz kaçırabilirim yine de yediklerimi ve kalorilerini ekleyeceğim buraya
Ne zamandır yazmıyorum bunun en büyük sebebi telefondan kk ya bağlanmak ve cuma zayıflama yarışlarına katılmış olmam paylaşımlarıomın çoğunu orda yapıyorum ama daha sonra kendim bakmak ve ne zaman neler olduğunu görmek adına buraya da yazmak zorunda hissediyorum kendim için.
En son 17 mayısta 64 kg çıkmışım ve bugün 62,5 kg gördüm tartıdaa çok mutluyum :)
Bugün 18 haziran ve ben 11 gün oldu sadece 300 gram vermişim son 7 gündür sabitim 61,6 da. Artıkk evimde olduğum için her gün aklıma geldikçe yazabilirim günlükk.
Kilo verememeye başlayınca sabah kalkar kalkmaz sirkeli su içtim tadı çok kötü.
İçtiğim suyun içine de 2 tk limon suyu sıkıp koydum kendimi limonata içiyormuş gibi kandırıyorum