• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna ; detox (salatalık limon nane zencefil chia tohumlu) 1litre - tarçınlı türk kahve

Kahvaltı 12.00
Buğdaylı lavaş tost kaşarlı
3 zeytin
1salatalık

14.00
Kirazsapılı yeşilçay

17.30
1.5 lahmacun bol yeşillikli
Ayran
20.00
1 avuç çekirdek
Soda
23.00
Zencefil zerdeçal limonlu soda kefir de var az

2 litre su
15dk leslie

Son düzenleme:
Valla düğünler gezmeler tozmalar derken bir de sıcak hava perişan etti beni.

Valla yemedim diyemem ama abartmadim.

Hadi ya. Dün değil de ondan onceki gün saat gece 12 ye kadar oradaydık. Eski arkadaşlar toplastik. Gırgır şamata. Şimdi yine gezmedeyim .
Fıtık meselesine gelince bütün hakkımı bugüne sakladım. Eşime dedim kalk al da gel. Yeter bugün cuma. Epey yedim sabaha kesin +1 kg var bende.
Oh ne güzel kız kıza eglenmek 😊afiyet şifa olsun canm ❤

Kizlar herkese selam , ara ara gelip bakiyorum takimlar kuruldumu diye.🤭Umarim herkesler iyidir.
tomrs tomrs canim tebrik ediyorum seni, harikasin👏
Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanim ellerine emeklerine saglik yine tum tablolar dort dortluk olmus.
@Purple58 kaptanim ve mavi takim arkadaslarim hepinizi tebrik ediyorum.🎉
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.🌸
Gecmisi okuyacak zaman bulamiyorum resmen..Kurumus yapraklar gibi savruluyorum😅😂
armin83 armin83 sen nasilsin canim?
Ellssa Ellssa kaptanim seninlede mesajlasmadik epeydir.🥰
FitFiliz FitFiliz ben galiba kusmus olabilirim sana Filizim, unuttun sen beni🙈😂
Çok teşekkür ederim tatlım sende harikasın 😍 seviyom seni kiz❤

Eklentiler

• IMG_20250822_203814.webp
    IMG_20250822_203814.webp
    36 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar herkese selam , ara ara gelip bakiyorum takimlar kuruldumu diye.🤭Umarim herkesler iyidir.
tomrs tomrs canim tebrik ediyorum seni, harikasin👏
Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanim ellerine emeklerine saglik yine tum tablolar dort dortluk olmus.
@Purple58 kaptanim ve mavi takim arkadaslarim hepinizi tebrik ediyorum.🎉
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.🌸
Gecmisi okuyacak zaman bulamiyorum resmen..Kurumus yapraklar gibi savruluyorum😅😂
armin83 armin83 sen nasilsin canim?
Ellssa Ellssa kaptanim seninlede mesajlasmadik epeydir.🥰
FitFiliz FitFiliz ben galiba kusmus olabilirim sana Filizim, unuttun sen beni🙈😂
Canim benim hiç unutur muyum aşkolsun. En son hasta gibiyim yazmistin. Ben de geçmiş olsun filan dedim ya ondan sonra pek sesin çıkmadı. Hem yoğundur hem de belki hali yoktur pek dedim. Neyse ki haftasonu geldi sayılır. Daha çok vakit demek bu 🥰🥰
Istersen değişeyim bassukta ol sen canım
Farketmez joucum. Ama takımları kurun artık. Pek bi meraktayim 😌
Beni alan Özgeyi de alsın 🙏☺️

keto deneyesim geldi Burçincim. Becerebilir miyim ki

Bence ilk kez deneyeceksen diyetisyenle yürütülmesi gerekebilir çünkü takviye falan gerekiyor, elektrolit alman gerekiyor.
Çok fazla yasağı var. Tarım yok neredeyse. Hiçbir bakliyat yok. Yeşil yapraklı sebzeler dışında pek sebze de önerilmiyor. Pek çok Meyve yok Başlarda. Kendin de deneyebilirsin tabi ama sürdürülebilir mi senin için önce ona bak.

ha kilo kaybı net hızlı ve sağlıklı oluyor. Biraz araştır istersen. Ben yazdan beri öyle besleniyorum. Tabi bu arada ara sıra bozduğum günler de oldu. Ama sonuç güzel oldu. Kas koruyup yağ kaybettiğim için az kilo versem bile fark net.
Bak bu mavi elbiseyle diyete başladığımda hareket edemiyorum. Şimdi bol geliyor.

Eklentiler

• 1000278391.webp
    1000278391.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 30
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltım yumurta salatalık ve kavrulmuş sebzeler
Ara öğün protein kurabiyeler (2 öğün aynı şeyi yedim)
Başka bir şey yemedim. Dünü dengeledim

Eklentiler

• 1000278424.webp
    1000278424.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000278422.webp
    1000278422.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000278390.webp
    1000278390.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 15
Bence ilk kez deneyeceksen diyetisyenle yürütülmesi gerekebilir çünkü takviye falan gerekiyor, elektrolit alman gerekiyor.
Çok fazla yasağı var. Tarım yok neredeyse. Hiçbir bakliyat yok. Yeşil yapraklı sebzeler dışında pek sebze de önerilmiyor. Pek çok Meyve yok Başlarda. Kendin de deneyebilirsin tabi ama sürdürülebilir mi senin için önce ona bak.

ha kilo kaybı net hızlı ve sağlıklı oluyor. Biraz araştır istersen. Ben yazdan beri öyle besleniyorum. Tabi bu arada ara sıra bozduğum günler de oldu. Ama sonuç güzel oldu. Kas koruyup yağ kaybettiğim için az kilo versem bile fark net.
Bak bu mavi elbiseyle diyete başladığımda hareket edemiyorum. Şimdi bol geliyor.
Öncelikle fark muhteşem gerçekten 🤩 tebrik ederim seni.
Ben yürütebilir miyim bilmiyorum karbonhidrati azaltabilecegimden hiç emin değilim. Bu Akdeniz diyeti ve kentonun füzyon hali daha uygulanabilir sanki. Yine de zormuş anlattığına göre canım. Buralarda ketoyu iyi bilen bir diyetisyene denk gelebilir miyim onu da bilmiyorum. Burdaki diyetisyenler yumurtayı azaltip ekmek yemeyi filan öneriyor şaka gibiler 😂
Ben en iyisi biraz daha düşüneyim bunu. Ayrıntılı yazdığın için de ayrica teşekkürler 🙏🥰

Back
X