Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Beykent-Beylikdüzü Özel Muayenehanesi Olan Çocuk Doktoru Önerisi Lütfen..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sellwe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
8
1
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Hastahanedeki doktorlar genelde randevusuz çalıştığı için 9 buçuk aylık bebeğimi götürüp onlarca hasta arasında beklemek istemiyorum. Doğduğundan beri bir doktorda dikiş tutturamadık, ya ilgisiz-bilgisiz çıktılar (ki ben araştırıp gidiyorum ve şu olabilir mi dedikten sonra çocuğuma aa evet olabilir diyen doktorla da karşılaştım) ya da fazla ilaç veren doktorla karşılaştım.

Kolan Hatanesindeki Dr. Hakan Kılıç'tan çok memnundum ancak çok yoğun,(randevusuz çalışıyor) 3 saatten fazla beklediğim oldu, hasta olmayan bile hasta çıkar ordan ve ateşli bir çocuk geldiğinde hastalardan öncelik alınması talep ediliyor ve kimse izin vermeyince çocuk o halde bekliyor, yani hastane stratejisi ve Hakan Bey'in yoğunluğu yüzünden vazgeçtim ordan.. Oysa çok ilgili-bilgili bir doktordu.
Bikaç başarısız hastahane doktoru deneyimimden bahsetmeyeceğim bile..

Ben zaten çocuğumun gelişimini takip ediyorum ama gittiğimde benimle ve çocuğumla gerçekten ilgilenecek, karşılıklı bilgi alışverişi içinde geçecek bir muayene istiyorum. Bu ay şöyle olması gerekiyor, iştahı nasıl neler yiyor vs. gibi gelişimini her gitmem de takip edecek iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum, özel muayenehane tercihimdir. Dünya para verip, 5 dk. bile sürmeyen kulak, ağız içi,boy, kilo kontrolü olsun istemiyorum artık veee en önemlisi istikrarlı olarak tek bir doktora gitmek istiyorum. Lütfen acil tavsiye kızlar..

Teşekkürler şimdiden..

tam da aklımdan geçeni yazmışsın. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu arada bir dr bulduğunda haber verirsen sevinirim. Teşekkürler..

canım medilife taki cengiz beye başladık biz iyi bir doktor olduğunu duyduk o da çok yoğun ama randevuyla gidersen sorun olmuyor ilgili birine benziyor bakalım 2. muayenemize gidicez perşembe günü

Hakan bey muayene açmış şans eseri gördüm çok memnunum
İyi akşamlar bende hakan beyi arıyordum bir türlü telefonuna ulaşamadım sizin yazdığınızı görünce çok mutlu oldum. Rica etsem tel ve adres bilgisi alabilir miyim. Teşekkür ederim.

İyi akşamlar bende hakan beyi arıyordum bir türlü telefonuna ulaşamadım sizin yazdığınızı görünce çok mutlu oldum. Rica etsem tel ve adres bilgisi alabilir miyim. Teşekkür ederim.
O muayene hemen kapandı Beylikdüzü medicana ya geçmiş ordan ulaşabilirsiniz

Back
X