Beylikdüzü Avcılar Doktor tavsiyesi

dengesizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
1.072
425
133
Arkadaslar 1,5 Senelik evliyim ,ilaçsız korunuyorduk 1 aydır korunmayı bıraktık,Allahın izni ile bebek sahibi olmaya niyetlendik.Bu ay başarısız geçti Şuan hamile değilim ama hamilelik öncesi ve hamilelikde gidebileceğim dr. tavsiyeleriniz vardır muhakkak. Ben medılıfe aynur hn, iki kez kadın hastalıkları için gittim,İyi veya kötü diyemem, Ama hamilelik süreci çok farklı bu konuda tereddütlerim çok..:)Allah yardımcımız olsun .. Tavisyeleri bekliyorum,:)

biz büyükçekmece tepecikte muhammed mahçupa gidiyoruz çok memnunuz
muayenesi 40 lira anlaşmalı olduğu laboratuar ve görüntüleme merkezleri var
kendisi çok güleryüzlü ve ılımlı biri öneririm

biz büyükçekmece tepecikte muhammed mahçupa gidiyoruz çok memnunuz
muayenesi 40 lira anlaşmalı olduğu laboratuar ve görüntüleme merkezleri var
kendisi çok güleryüzlü ve ılımlı biri öneririm
Canım tavsiye için tşk ederim,Ama erkek doktor tercih etmiyorum... Medılıfe beylikdüzünde aynur baysol a gittim kontrol amaçlı ama pek ilgili bulmadım ....Yani yumurtlama dönemini bile kayde almamamı söyledi...Açıkcası pek tatmin etmedi...Bakalım ilerleyen zamanlarda hamile kalırsam başka bir dr. ye gitmeyi düşünüyorum...

Medilife dan uzak durun derim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Beylikduzu acibadem aylin hn yada beylikduzu medicana yildiz hn. Cok ilgilidir ikiside.Ben yildiz hn a gittigim ilk ay hamile kaldim

Medilife dan uzak durun derim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Beylikduzu acibadem aylin hn yada beylikduzu medicana yildiz hn. Cok ilgilidir ikiside.Ben yildiz hn a gittigim ilk ay hamile kaldim
Beylikdüzü Acıbadem'de doğum yapılabiliyor mu? Ben de b.duzunde oturuorum Acıbadem nerede bilmiyorum, küçük bir hastane herale??

Beylikduzu acibadem de dogum yok baska hastaneye geliyor doktorlar

Ben doktor fatma gençtürk özer2e gittim. muayenehanesi beylikdüzü medicana arkasında.ekinoks rezidansda, çok rahat herşeyi konuşursunuz size vakit ayırır, özel hasta olduğunuzu hissedrsiniz. ücretide medicanadan ucuzdur.30 daikika muaynesi sürer gayet bilgili ve net konuşur sen sormadan herşeyi anlatır. uyurken ve uyanırken yanındadır seni ameliyathane köşelerinde bırakmaz asla.. (bir arkadaşımı dr mehtap hn medicanada vizitine bile akşam çıkarken gelmişti).
yani bence psikolojik ve bil,imsel destek arıyorsanız doktor fatma hanım tavsiye edrim.

aylin hanım hakkında çok olumlu şeyler duymadım.. bizimkentte oturuyorum . ama hiç gitmedim..

Medicana acıbadem bunlarin ücretleri gerçekten çok fazla... Anlamiyorum bazen benmi cok asiri rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…