Beylikdüzü civarında hamilelik seminerleri

Sonyad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
20
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

İstanbul Beylikdüzü'nde bildiğiniz hamilelik semineri düzenleyen ve nefes egzersizleri üzerine kurs veren yerler var mı acaba?
Yardımcı olmanıız rica ediyorum

merhaba arkadaslar ben çanakkale 18 mart üniversitesi fotoğrafçılık bölümünden mezun oldum. mesleğimi doğum fotoğrafçısı olarak devam ettirmek istiyorum fakat doğum fotoğrafçılığını hiç denemediğim için ücret almadan doğum fotoğrafları çekerek tecrübe kazanmak istiyorum. yani gönüllü anne adaylarına ihtiyacım var:) ben beylikdüzünde oturuyorum sizde beylikdüzündesiniz sanırım yani tam aradığım kişilersiniz:))) eğer çocuğunuz kucağınıza ilk verilirken, kordon bağı kesilirken, yani o gün yaşadığınız tüm heycanlar.. bunların ölümsüzleşmesini istiyorsanız bana mesaj yazın lütfen. eğer gönüllü olursanız benimde geleceğimle ilgili sağlam adımlar atmamı sağlarsınız. çok teşekkürler

merhaba forumlarin birinde dogum fotograflarıyla ilgilendiğinizi gördüm.bende beylikdüzünde oturuyorum üstelik çanakkaleliyim:) dogumuma yaklaşık 5.5 ay var ama eger istersen senin için gönüllü olabilirim.dogumum gerçi bahçelievler medicalparkta olacak ilgilenirsen bizim içinde güzel bi tecrübe olur.görüşmek üzere...

Bende beylikdüzünde oturuyorum
Hangı hastanede dogum yapacagınıza karar verdınız mı?bıde fıyatlarları hakkında bılgınız varsa paylasır mısınız?
tsk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…