Nezih bir yer ben 3 ay evvel orda oturuyordum ailemle 15 yıldır bu civardayim,güzel sakin ulaşım kolay,marmara parka 5 Migros a Koçtaşa yakın m.bus durağı var genelde memur kesimi falan var
Piyasaya göre daha uygun evet çünkü esenyurt çok yakın ve istanbulun çok göç alan semti sanırım birde sizin baktığınız evler Nerede iç kısım sanırım çünkü m.buse yakın olan evler 200 den başlıyor gidip bakmanız da fayda var ama güzel yer eğer sakinleri seviyorsanız ki b.cekmece yakın biz sahile çok sık gideriz yazları oh misevleri nasıl bu kadar ucuz anlayamadım valla mis gibi içi lüx evler 150 bin ve üstü zorlasanız altında bir fiyatla da bulabilirsiniz yani
Piyasaya göre daha uygun evet çünkü esenyurt çok yakın ve istanbulun çok göç alan semti sanırım birde sizin baktığınız evler Nerede iç kısım sanırım çünkü m.buse yakın olan evler 200 den başlıyor gidip bakmanız da fayda var ama güzel yer eğer sakinleri seviyorsanız ki b.cekmece yakın biz sahile çok sık gideriz yazları oh mis
Orta okul ve lise burda bitti benim .Sanirim ben buralı oldum,eskiden hep dutluktu buralar
merhabaKızlar herkese merhaba,
Kısmetse bu sene ev sahibi olmayı düşünüyoruz. Olmazsa kira olacak tabi de, sizlere şunu sormak istedim. Emlak sitelerinden gördüğüm kadarıyla Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde 150 bin civarı 2+1 evler mevcut. Ben de fotoğraflardan beğendim şimdilik, tabi gidip görmeden olmaz da. Beylikdüzü taraflarını hiç bilmiyorum bir kaç kere TÜYAP'a gitmiştim eğer Cumhuriyet Mh. yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi? Nasıl yerler? etrafı çevresi vs nasıl, TÜYAP'a yakın mı, TÜYAP bana baya uzak gelmişti metrobüs son durakta inmiştik biz Bahçelievler'de ikamet ediyoruz Bir de arabamız yok metrobüse olan uzaklığı nasıldır? Tavsiye eder misiniz?
Şimdiden cevaplayacak olanlara teşekkür ederim.
Anneannem Cumhuriyet mahallesinde oturuyor ben de sık sık kalırım onda.metrobüse 5 dk yürümek:) bizimkent sitesinde oturuyor.güzel bence.Kızlar herkese merhaba,
Kısmetse bu sene ev sahibi olmayı düşünüyoruz. Olmazsa kira olacak tabi de, sizlere şunu sormak istedim. Emlak sitelerinden gördüğüm kadarıyla Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde 150 bin civarı 2+1 evler mevcut. Ben de fotoğraflardan beğendim şimdilik, tabi gidip görmeden olmaz da. Beylikdüzü taraflarını hiç bilmiyorum bir kaç kere TÜYAP'a gitmiştim eğer Cumhuriyet Mh. yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi? Nasıl yerler? etrafı çevresi vs nasıl, TÜYAP'a yakın mı, TÜYAP bana baya uzak gelmişti metrobüs son durakta inmiştik biz Bahçelievler'de ikamet ediyoruz Bir de arabamız yok metrobüse olan uzaklığı nasıldır? Tavsiye eder misiniz?
Şimdiden cevaplayacak olanlara teşekkür ederim.
ehehe aslında sakin yerler gibi güzel yani ne biliyim. Şu an gerçi bir evim olsun yeter gözüyle bakıyorum
merhaba
cumhurıyet mahallesının nezıh yerınde 150 tl ye ev ımkansız gıbı bırsey..maalesef esenyurt tarafına da dıyorlar emlakcılar .
gıdıp gordugunuzde evı daha anlasılır olacak(bu arada 15 yıl oturdum o mahallede).
sımdı baska ılcedeyım ve ınternetten takıp edıyorum.Buldugum evler cumhurıyet mah.dıye gecıyor ama gıdınce emlakcılar esenyrtta cumhurıyet mahallesıne goturuyor.bu sene temmuz ayında bıldıgınız kanser olduk esımle 2 günümüzbeylıkduuznde sızın baktıgınız gıbı bakıp resımlere aldanıp gectı.
tam esımı ıkna ettım para ayarlandı cıktık yola..Aman allahım.Ben 15 yıl oturdum orada ..burası esenyurt. cumhurıyet mah degıl dıyorum emlakcılar oyle pıskın kııııı
Baktım ev çok güzel haritasında konumuna da baktım evet tahmin ettiğim yerde çok güzel dediğim gibi nezih bir yer
Bende öyle mi ki dedim 150 diyince ama linkte konumuna baktım beylicum tarafında Hadımköy yolunda bimerhaba
cumhurıyet mahallesının nezıh yerınde 150 tl ye ev ımkansız gıbı bırsey..maalesef esenyurt tarafına da dıyorlar emlakcılar .
gıdıp gordugunuzde evı daha anlasılır olacak(bu arada 15 yıl oturdum o mahallede).
sımdı baska ılcedeyım ve ınternetten takıp edıyorum.Buldugum evler cumhurıyet mah.dıye gecıyor ama gıdınce emlakcılar esenyrtta cumhurıyet mahallesıne goturuyor.bu sene temmuz ayında bıldıgınız kanser olduk esımle 2 günümüzbeylıkduuznde sızın baktıgınız gıbı bakıp resımlere aldanıp gectı.
tam esımı ıkna ettım para ayarlandı cıktık yola..Aman allahım.Ben 15 yıl oturdum orada ..burası esenyurt. cumhurıyet mah degıl dıyorum emlakcılar oyle pıskın kııııı
ahh ne kadar uygunmuş ya 154 bin tl hemde ne güzel daire
ahh ne kadar uygunmuş ya 154 bin tl hemde ne güzel daire
burada kıytırık daireler 200 binden başlıyor lüx olanlar 300-400
hadımkoy yolunun aslında cumhurıyet mah olmadıgını tum beylıkduzu bılıo ama o emlakcılar var ya..ben bısı demıyrumBende öyle mi ki dedim 150 diyince ama linkte konumuna baktım beylicum tarafında Hadımköy yolunda bi
Bende öyle mi ki dedim 150 diyince ama linkte konumuna baktım beylicum tarafında Hadımköy yolunda bi
harıtayı unutun emlakcılar deıdıgım gıbı yapıyor ya esenyurt ya beylıkduzu osb yazıyor bıde utanmadan metrobuse 7 dakıka yazıyorlar keske yedı deıl 27 dakıka olsalar hepsı yalan arkadasımgoogle map'den esenyurt cumhuriyet mahallesi ve beylikdüzü cumhuriyet mahallesi yazıyorum ikisinde de aynı harita çıkıyor. ikisi de tüyap'ın gerisinde görünüyor. anlayamadı tam
hadımkoy yolunun aslında cumhurıyet mah olmadıgını tum beylıkduzu bılıo ama o emlakcılar var ya..ben bısı demıyrum
ben sıze soyle soyleyeyeım oraya ggıttık 2 gun öldük resmen..en sonunda gelmısken ıyı sız gosterın bıze bır ev dedık cunku o resımdekı evler HIKAYE....
OYLE BIR ev yok ortada..
goturduler Allahın unuttugu yere 250 tl ye 1+1 50 m2 yer gosterdıler.
bu bır emlakcıda degıl hepsı aynı
En son lanet olsun dedık .Kı benım hayatım orda gectı karıs karıs heryerı her muhıtı ıyı bılırım.maksat sızı cekmek oraya getırmek ofıse arkadaslar[/QUO
inşallah bize de bu durumlar olmazuygun bir vakitte gidip görmek istiyoruz zaten ondan sonra hesap kitap yapıcaz bi bakalım biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?