Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi

evet maalesef o 1 milyon dolarlık dairelelerden burada da var ultra zenginler alabilir ancak

orta halli vatandaşlar nasıl alsın ilanda gösterdiğiniz ev güzelmiş hem uygunmuş

inşallah olur da iyi günlerde oturursunuz

6 7 aya tükenmez inşallah bunlar elimizde ufak bir kredi var 6 7 aya anca kapatabiliyoruz odan sonra ev işine girebiliriz. bakalım şimdi heveslendik

Ilan konum beylikduzu bizimkent tarafı diyor dış çekim olsa net bişi derdim bir bakın bence ki Esenyurtta fena değildir bazı bölgeleri kiptaş konutu gibi

aynı şeyleri eşimde söyledi bu resimlere aldanma dedi bende aynen dedim bu emlekçıların hepside yalan değildirya şimdi siz yazınca adama hak verdim o inanmamıştı pek zaten bakmaya bile gitmedi çünkü

harıtayı unutun emlakcılar deıdıgım gıbı yapıyor ya esenyurt ya beylıkduzu osb yazıyor bıde utanmadan metrobuse 7 dakıka yazıyorlar keske yedı deıl 27 dakıka olsalar hepsı yalan arkadasım

inşallah bize de bu durumlar olmaz uygun bir vakitte gidip görmek istiyoruz zaten ondan sonra hesap kitap yapıcaz bi bakalım biz de

evet maalesef o 1 milyon dolarlık dairelelerden burada da var ultra zenginler alabilir ancak

orta halli vatandaşlar nasıl alsın ilanda gösterdiğiniz ev güzelmiş hem uygunmuş

inşallah olur da iyi günlerde oturursunuz

amin inşallah çok teşekkür ederim :)

aynı şeyleri eşimde söyledi bu resimlere aldanma dedi bende aynen dedim bu emlekçıların hepside yalan değildirya şimdi siz yazınca adama hak verdim o inanmamıştı pek zaten bakmaya bile gitmedi çünkü
bızımkıde gıtmeyecektı de ben cıngar cıkardım..zaten omrum orada gectı bana soz verdın deyıp adamın evını sattırdım ben
arkadaslar bır heves yapıp soyledıklerıme ınanmak ıstemeyebılırler haklılar ama gercek oyle degıl ıste
adam goze bka baka ıddıa edıo buradı sumhurıyet mah dıye ben sıze bu kadar dıyeyım..oyle degısık varlıklar bunlar
adama dıorum kı ben su mahallede su sıutede oturdum surada okudum burada calıstım dıyorum
yok anacım herkes ayrı bır kafada emlakcılar yanı herkes dedıgım..en son tesadufen ıyı bır emlakcıyla tanıstım o da bayandı artık acıdı halımıze sanırım dedıkı
sız 200 un altında zaten bu mahallelelerde ev bulamazsın esenyurt dusunursen bızde de var gıdelım gosterelım dedı.
tum cevremde haal beylıkduzunde ama ben maaalesef 4 yıldır bu ev olayına takıgım..esenyurtta ıstemedıgımden hala yerımde sayıyorum

valla gidip görmeden bir şey diyemiyorum önce bir sorup soruşturayım dedim gidip görünce anlıycaz doğruyu gerçeği :)

gün içinde olmadı bir arayayım emlakçıları haritadan tarif edeyim burada mı gibisine

eğer gidip görürsek mutlaka burdan yazarım sizlere de fikir olur

Dediginiz gibi 150 ye de var 500 e de var. Isthanbul evleri, story residance bu tarz yerlerde cok pahali. Ama papatya residance da 1+1 2+1 ler uygun. Innovia sitesinde sakin bakmayin tavsiye etmiyorum. Resmen fuhus yuvasiymis. Guvenlikci bizi uyarmisti. Onun disinda normal binalarda 200 bin civari bulabilirsiniz.

gün içinde olmadı bir arayayım emlakçıları haritadan tarif edeyim burada mı gibisine
ınsallah resımlerı aklında ıyı tut gıttıgınde oyle bır evde yok.
Organıza sanayı bolgesı OSB dıye gıdıyorsun Yakuplu kıptasa goturuyorlar.

oradakı butun emlakcılar ısım yazmak yasak dıye yazamaıyorum ama hepsı ıcın ıddıa edıyorum almayın.belkı dırekt sahıbınden bulursanız ınanıp o kadar yolu cekıp gormeye gıdın.bız cok buyuk kavgaya gırdık esımle ben sana demıstım dıye dıy e kafamı yedı benım
su an eskı ıs okul arkadaslarımla da gorusuyorum 200-250 tl ler oda eskı bınalar ıcerıde olanlar bu fıyatlardan baslıyor dıorlar.

dogrudur cunku bundan 8- sene once 250 milyardı oralarda daireler.Cumhurıyet mahallesı bu arada kanatcı haydarın ordakı ust gecıte baglantı yolundan karsı tarafa gectıgınız mıgros bızımkent sıtesının oldugu bolgeyı kapsar.BuNU emlakcılar kabul etmıyor dısardan geldıgımız ıcın hepımızı yabancı sanıp kendı bıldıklerı Esenyurta yakupluya goturup burası cumhurıyet mahallesı dıyor.
Bır tanesı ne gıtmeden aradım.Ben gıdene kadar satılmıs goya..

aynı gun ıcınde bır dıger olay ıse Gurpınara goturup ne varkı 5 durak var cumhurıyet mahallesıne dıyorlar.e resım koydugun ev nerede..hanı cumhurıyettı.

en kotusunu anlatayım sıze cok ıyı bıldıgım Adnan kahvecı mah.de bır daıre var kı bu mahalle cumhurıyet mahden cok ıyı bır yer.

fotoyu gorunce eve bayıldım dısardan goruntusunu gorunce baktım tanıdım yerı..kredıye de uygun mus oh tadından yenmez dedım

sabahın korunde kaldırdım esımı yoal cıktık..
KOCA KOCA bınalar tam yer ısım adı yasak dıye soyleyemıyorum sımdı.Yapılıyor gozukuyor ama dısı bıtmıs ıcınde de bısı kalmamıs bıtmıs
hatta bırkac kısı de oturan var
ev yapımı devam edıyor ınsaat devam edıyor.
kapı gırısınde satıs ofıslerı var hadı komısyondan emlakcıdan yırttık dıye dusundum
evı gordum resımdekının aynısı
yanı sevıncımı anlatamam
sordum satıs ofısıne kredıye uygun dedıler.cok mutlu oldum o kadar merkezı bır yerkı
cıkarken bır bayan kahvesını yapmıs balkonda oturuyor.
konustum
bu bına 3 yıldır yapılıyor zaten kızım dedı
gercekten dogru 4 yıl once evlendıgımde buranın ttemelı atılıyordu cunku hatırlıyorum ben o mahalleden gelın cıktım .
bırbaskasına sordum borcu var dedı
gıttım beledıyeye mutahıt borc takmıs gıtmıs
kredıye uygun fılan degıl ayrıca bankaya gıdınce goruyorsunuz
ama satıs ofısı baska ısler yapıp sıze kredıyı cıkartıyor mu ckartıyor...
sınırlendım kostum aynı yere yuzlerıne vurcam
adam dıokı 180 tl ye evmı kalmıs tabıkı sorunları var oturun konusalım 180 tllık evı 140 a dusurdu kendı kendıne arkadaslar
su an hala aynı sekılde yapım asamasında gıbı duruyor bılıyormusunuz
mıllet devredıp borcunu kacıp gıdıyor
baska bır yerde de noter satısı ıle yapılıyor tapu yokk

rrezıdanslarda aıleler oturmuyor

Ya eskiden burda oturanlar belki bilmiyordur, eskiden tatilya vardı marmara park oldu ya..eskiden tatilyanin olduğu parsel de yolun karsisi parselde b.düzü diye geciyordu şimdi eski tatilyanin oldu parsel esenyurt diye geçiyor resmiyet ama alakası yok yani bir otobanin bir yani b.düz diğer yanı esenyurt diye geciyor ama buranin halkı için hala b.düzü. .yani otobuste misal Marma arpa kin orda inmek istediğinizde b.düzu dersiniz ama haritada resmiyette esenyurt diye geçiyor. Ama asıl esenyurt devlet hastanesinin orda balık yolu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…