- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
evet maalesef o 1 milyon dolarlık dairelelerden burada da var ultra zenginler alabilir ancakvalla biz bahçelievlere alıştık orda kalsak dedik yeni binalara baktık 1 milyon dolara bile gördüm inanabiliyor musunuz yaa
ben ömrüm boyunca tüm maaşımı köşeye koysam yine alamamki o evleri.
gönül ister daha merkezde olsun ama artık eşimle başbaşa yuvamız olsun bir rahat edelim diyoruz. Şimdi eşimin ailesiyleyiz devamlı müdahele herşeye çok rahatsız oluyoruzeşim bile onların yüzüne diyor artık gidelim kurtulalım diye
6 7 aya tükenmez inşallah bunlarelimizde ufak bir kredi var 6 7 aya anca kapatabiliyoruz odan sonra ev işine girebiliriz. bakalım şimdi heveslendik
hadımkoy yolunun aslında cumhurıyet mah olmadıgını tum beylıkduzu bılıo ama o emlakcılar var ya..ben bısı demıyrum
ben sıze soyle soyleyeyeım oraya ggıttık 2 gun öldük resmen..en sonunda gelmısken ıyı sız gosterın bıze bır ev dedık cunku o resımdekı evler HIKAYE....
OYLE BIR ev yok ortada..
goturduler Allahın unuttugu yere 250 tl ye 1+1 50 m2 yer gosterdıler.
bu bır emlakcıda degıl hepsı aynı
En son lanet olsun dedık .Kı benım hayatım orda gectı karıs karıs heryerı her muhıtı ıyı bılırım.maksat sızı cekmek oraya getırmek ofıse arkadaslar
harıtayı unutun emlakcılar deıdıgım gıbı yapıyor ya esenyurt ya beylıkduzu osb yazıyor bıde utanmadan metrobuse 7 dakıka yazıyorlar keske yedı deıl 27 dakıka olsalar hepsı yalan arkadasım
evet maalesef o 1 milyon dolarlık dairelelerden burada da var ultra zenginler alabilir ancak
orta halli vatandaşlar nasıl alsın ilanda gösterdiğiniz ev güzelmiş hem uygunmuş
inşallah olur da iyi günlerde oturursunuz
bızımkıde gıtmeyecektı de ben cıngar cıkardım..zaten omrum orada gectı bana soz verdın deyıp adamın evını sattırdım benaynı şeyleri eşimde söyledi bu resimlere aldanma dedi bende aynen dedim bu emlekçıların hepside yalan değildirya şimdi siz yazınca adama hak verdim o inanmamıştı pek zaten bakmaya bile gitmedi çünkü
aynı şeyleri eşimde söyledi bu resimlere aldanma dedi bende aynen dedim bu emlekçıların hepside yalan değildirya şimdi siz yazınca adama hak verdim o inanmamıştı pek zaten bakmaya bile gitmedi çünkü
bızımkıde gıtmeyecektı de ben cıngar cıkardım..zaten omrum orada gectı bana soz verdın deyıp adamın evını sattırdım ben
arkadaslar bır heves yapıp soyledıklerıme ınanmak ıstemeyebılırler haklılar ama gercek oyle degıl ıste
adam goze bka baka ıddıa edıo buradı sumhurıyet mah dıye ben sıze bu kadar dıyeyım..oyle degısık varlıklar bunlar
adama dıorum kı ben su mahallede su sıutede oturdum surada okudum burada calıstım dıyorum
yok anacım herkes ayrı bır kafada
Bende çok beğeniyorum ordaki evleri bir ara eşimle düşündük bizde ama bu kadar uygun olması kafa karıştırdı biraz evler çok güzel gerçekten birde haberlerde bir ara dolandırıcılık falan çıkmıştı ordaki evlerle ilgili ondan biz askıya aldık bir süre ama aklım hala o evlerde kaldı
bızımkıde gıtmeyecektı de ben cıngar cıkardım..zaten omrum orada gectı bana soz verdın deyıp adamın evını sattırdım ben
arkadaslar bır heves yapıp soyledıklerıme ınanmak ıstemeyebılırler haklılar ama gercek oyle degıl ıste
adam goze bka baka ıddıa edıo buradı sumhurıyet mah dıye ben sıze bu kadar dıyeyım..oyle degısık varlıklar bunlar
adama dıorum kı ben su mahallede su sıutede oturdum surada okudum burada calıstım dıyorum
yok anacım herkes ayrı bır kafada emlakcılar yanı herkes dedıgım..en son tesadufen ıyı bır emlakcıyla tanıstım o da bayandı artık acıdı halımıze sanırım dedıkı
sız 200 un altında zaten bu mahallelelerde ev bulamazsın esenyurt dusunursen bızde de var gıdelım gosterelım dedı.
tum cevremde haal beylıkduzunde ama ben maaalesef 4 yıldır bu ev olayına takıgım..esenyurtta ıstemedıgımden hala yerımde sayıyorum
eğer gidip görürsek mutlaka burdan yazarım sizlere de fikir olur
Ben orda oturuyordum. Nezih bir yer. Metrobuse yakin. Residance lar var. Cafeler var. Tuyapa cok yakin degil. 3 yada 4 durak var sanirim.
ınsallah resımlerı aklında ıyı tut gıttıgınde oyle bır evde yok.gün içinde olmadı bir arayayım emlakçıları haritadan tarif edeyim burada mı gibisine
Dediginiz gibi 150 ye de var 500 e de var. Isthanbul evleri, story residance bu tarz yerlerde cok pahali. Ama papatya residance da 1+1 2+1 ler uygun. Innovia sitesinde sakin bakmayin tavsiye etmiyorum. Resmen fuhus yuvasiymis. Guvenlikci bizi uyarmisti. Onun disinda normal binalarda 200 bin civari bulabilirsiniz.
Oturan aileler var. Isyeri olan da var.rrezıdanslarda aıleler oturmuyor
sız ısmını yazıdıgınız ıcın papatya vs gıbı oyle soyledım papatya da4 daıresı olan ıs arkadasım satmıstı .cok baska seyler donuyor oralardaOturan aileler var. Isyeri olan da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?