yazılanları okudumda ödüm koptu
bızım evımız edırnede suanda yenı bıttı ancak satıp buradan bı ev alıp kıraya versek dıyoruz gelır amaclı
edırnede evler 400-450 gıdıyor ama yazılanları okuyunca korktumda acıkcası
yınede gıdın gorun ya ben herhalde edırneden kıraya verırım ne dıyımben de korktum valla ya hatta çok heves etmiştim hevesim kursağımda kaldı. ne kadar kötü kalpli insanlar varya adam akıllı yazsalar yerini bilmem neresini resmen insanın hevesini kırıyorlar bu emlakçılar. yine de gidip görmek lazım içimde kalmasın
yınede gıdın gorun ya ben herhalde edırneden kıraya verırım ne dıyım
abım gecen sene dolandırılacaktı oda arsa alıyordu baska bır yer gostermısler ama artık tam tapu alınacagı gun dere yatagında cıktı arsa
hıc para kaptırmadan cıktı ısın ıcınden ama tersıde olabılırdı
ucuz olmasının nedenı cumhurıyet mahallesınde olmaması canımCumhuriyet mahallesi oranın en iyi yerlerinden, ucuz olmasının nedeni uzak olmasım. Ama sanırım o ev konum olarak metrobüse biraz uzaktır çünkü yakın yerler daha pahalı. Dayım Bizimkentte sitesine oturuyor orada daha pahalı ama çok nezir bir site.
Tüyap daha ilerde kalıyor Cumhuriyet oralardan daha iyi. Sitede falan mı ev tam olarak nerede acaba? Oraa bir pazar var ta nerelerden geliyorlar kıyafet almak için pazar günleri kuruluyor abiye kıyafet bile var :)
ama cok yuksek meblaglar bunlarıyı paralar gozden cıkarılırsa ınanınkı yatırım amaclı alacak arkadasım ıcın soyluyorum cıdden sırtınızı yaslayıp gelır elde edecegınız yerler
ornek verıyorum 1+1 evler cumhurıyet mahallesınde bızımkentte 750/800 gıbı kıraya rahat gıdıyor annem orada oturdu gecen yıl cıktı ıs dolayısıyla bakırkoye geldı
cıktıgı an kıracısı hazır oluyor
hıc zorlanmıyorsunuz ama evın 1+1 evın fıyatı 300 tl idi geçen yıl
250/300 tl gıbı bır fıyatı gozden cıkarırsanız ve yatırım amaclıdusunuyorsanız kacırılmaz fırsat alıp kıraya vermek peynır ekmek gıbı getırısı varCuteMom
Iste haklisin ama 120bine ancak mehtercesmede zemin kat bulunuyot onuda kiraya verirsin de kirayi alabilirmisin o mechulama cok yuksek meblaglar bunlar
bızım bahsettıgımız ev 120 bıne fılan gıdıyormus kıraya verecegım daıreyede kredı cekmek ıstemıyorum dırek gelır elde etmek ıstıyorum o yuzden bu paranın uzerıne kredı cekmeden anca 150 bın ekleyıp alabılırdık ama belkıde durdugu yerde dursun aylık 400-450 tl kıra getırsın napım dıyorum sımdıde
haklısın ıste o yuzden durdugu yerde dursun dıyorumIste haklisin ama 120bine ancak mehtercesmede zemin kat bulunuyot onuda kiraya verirsin de kirayi alabilirmisin o mechul
iyi ki konuyu açmışım yaçok tşk ederim İstanbul'da ev sahibi olamıycaz biz sanırım:)
Yok daha neler ya resmen kazikliyorlar adami. Kisi basina dusen bahçe m2 yi de hesaba katsinlar madem. Elde mezura ölcmek lazim valla.o taraflar genel de site oluyor ve siteler sormadan söylemiyor
m2 nin içine eve ayrılan otopark, merdiven boşluğu kallanım alanı ekliyorlar
arkadaşım ev bakmaya gitti bu m2 ye çok ucuz dedi aldı hemen nişanlısını gitti ki ne görsün evin odaları küçücük adama sormuşlar burası mı bu m2 diye adam evet demiş odalar küçük demişler yine tık yok sonrada damat otopark falan için de mi demiş adam da evet her eve 2 arabalık yer ekliyoruz m2 nin için de demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?