• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü kolan hastanesinde Mehmet Alicik e giden var mı acaba normal doğum yaptırıyor mu ?

Beylikdüzü kolan hastanesi Mehmet Alicik e giden var mı

• .

OY: 2 50,0%
  • .

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4
Öncelikle geçmiş olsun , bende yeni bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ve Mehmet Beye gidiyordum kendisi tespit etti ve kürtajımı yaptı .Çok şükür herşey iyi geçti.
İyi ki onu tanımışım iyi ki onun hastasıyım , kesinlikle kendisini tavsiye ediyorum .
sanada cok
Gecmis olsun canim :KK43: kac aylikti ? Benim kendi kanamayla brlikte dustu 5.haftada gelisimi durmustu. Evet Mehmet bey harika bi doktor ama maalesef devam edemedik :(

Nasıl memnun kaldınızmı o hastaneden? yeni açılmış ve yeni doğan ünitesi iyi diyorlar.. dr. dan da memnun kaldınızmı? ssk lı muayene ücreti ne kadar acaba?
Muayene ücreti 40 tl şuan indirim yaptılar.çok ilgili bir doktor ben tavsiye ediyorum.

sanada cok
Gecmis olsun canim :KK43: kac aylikti ? Benim kendi kanamayla brlikte dustu 5.haftada gelisimi durmustu. Evet Mehmet bey harika bi doktor ama maalesef devam edemedik :KK43:

9+3 te kontrole gittiğimde öğrendik , hiç bir şikayetim yoktu 5-6 gün önce dedi 8. haftada kalbi durmuş anlaşılan :(

9+3 te kontrole gittiğimde öğrendik , hiç bir şikayetim yoktu 5-6 gün önce dedi 8. haftada kalbi durmuş anlaşılan :KK43:
Maalesef ben hic kalp atışını duyamadim nasip.degilmis hayirlisi olsun insallah. Korunma verdi mi ?

Evet nasip değilmiş allah beterinden saklasın .
1 kere regl olduktan sonra yapabilirsiniz dedi , eskisi gibi 3-6 ay korunma yok dedi.

Maalesef ben hic kalp atışını duyamadim nasip.degilmis hayirlisi olsun insallah. Korunma verdi mi ?

1 kere regl olduktan sonra yapabilirsiniz dedi , eskisi gibi 3-6 ay korunma yok dedi.

Aynen bizede oyle soyledi ben simdi 2.adetimo bekliyorum insallah olmam sende bende mutlu haberlerle doneriz mehmet beye

Aynen bizede oyle soyledi ben simdi 2.adetimo bekliyorum insallah olmam sende bende mutlu haberlerle doneriz mehmet beye

İnşallah öyle olur , allah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bebek nasip eder inşallah , tekrar aynı şey olmasından korkuyorum açıkçası . Kaderimizde ne varsa o aslında yaşayıp görücez.

İnşallah öyle olur , allah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bebek nasip eder inşallah , tekrar aynı şey olmasından korkuyorum açıkçası . Kaderimizde ne varsa o aslında yaşayıp görücez.
Bende cok korkuyorum canim inan okdr zor ki en iyi yasayan anlar. Ne umutlarla gittik ilk gittigimde baska bi bayana gitmistim reyapta hic memnun kalmadim burdan arastirdigim kadariyla Mehmet beye gittim ve cok sevinmistim ilgili ve cok tatli bi doktor dedim. Gittik kalp atisi yok kese bozulmus 5.haftada gelisimi durmus dedi ama emin olmak icin 1 hafta bekletti evde kanamayla düşürdüm bebegimi :( simdi tekrar basladik 2.adetime 14 gun kaldi insallah ama insaah hayirlisi ile adet olmam da gebe kalmisimdir :( cok zor ya okdr alismistim ki yavruma :(

Bende cok korkuyorum canim inan okdr zor ki en iyi yasayan anlar. Ne umutlarla gittik ilk gittigimde baska bi bayana gitmistim reyapta hic memnun kalmadim burdan arastirdigim kadariyla Mehmet beye gittim ve cok sevinmistim ilgili ve cok tatli bi doktor dedim. Gittik kalp atisi yok kese bozulmus 5.haftada gelisimi durmus dedi ama emin olmak icin 1 hafta bekletti evde kanamayla düşürdüm bebegimi :KK43: simdi tekrar basladik 2.adetime 14 gun kaldi insallah ama insaah hayirlisi ile adet olmam da gebe kalmisimdir :KK43: cok zor ya okdr alismistim ki yavruma :KK43:
Tabi ki yaşamayan bilemez ve anlayamaz, ben 9 haftaya kadar yaşadım onu , kalp atışlarını da duyduk her şey çok normaldi , ama yicek ekmekleri yokmuş ve hayırlısı böyleymiş demek ki, elden bişi gelmiyor sağlıksız olmasınlar en önemlisi o . Allah en yakın zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip eder inşallah tek tesellim ve umudum bu ...

Tabi ki yaşamayan bilemez ve anlayamaz, ben 9 haftaya kadar yaşadım onu , kalp atışlarını da duyduk her şey çok normaldi , ama yicek ekmekleri yokmuş ve hayırlısı böyleymiş demek ki, elden bişi gelmiyor sağlıksız olmasınlar en önemlisi o . Allah en yakın zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip eder inşallah tek tesellim ve umudum bu ...
Insallah canim Rabbim bizede nasip eder insallah hayirli saglikli evlatlar

Mehmet bey disinda reyap hastanesinde baska bayan kadin dogum doktoruna giden var mi? Erkek oldugu icin biraz cekiniyorum reyap hastanesine 1 hafta ince gittim Gülten hanima ama hic memnun kalmadim surati bes karis ilgi alaka yoktu 5haftalik gebe oldugum icin ultrason ile goruntuleyemedi kalp atisini da duyamadik alttan muayene etti cok zorlandım hic yatistirmak icin veya o catala cikarken guler yuz gormedim sonucta ilk defa ciktigimi belirttim sert ve soğuktu mehmet beyi cok ovuyorlar ama alttan muayene edecegi icin bayana bile zar zor muayene oldum erkege nasil olurum bilemiyorum surekli alttan muayene mi olunuyor kizlar ???

Reyap hastanesinde ben Dr. Nereida hanıma gidiyorum 32.haftalık hamileyim şuana kadar gayet memnunum.
Senin son durumun nedir hangi doktora karar verdin memnun musun.

Back
X