• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü kolan hastanesinde Mehmet Alicik e giden var mı acaba normal doğum yaptırıyor mu ?

Beylikdüzü kolan hastanesi Mehmet Alicik e giden var mı

• .

OY: 2 50,0%
  • .

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4
Nasıl yani anlamadım biraz açar mısınız ? 3600 nedır ssk gecmesın dersem mi?

İsteğe bağlı sezeryan olursa dedi. Yani ben sancı çekmek istemiyorum direk sezeryana alın derseniz sgk karşılamıyor ücret 3600 dedi. Başka hastanelere de sormuştum zorunlu ve isteğe bağlı sezeryan arasında fiyat farkı oluyordu ama sgk karşılamıyor 2 katı fiyat oluyor hiç duymamıştım

Mehmet bey disinda reyap hastanesinde baska bayan kadin dogum doktoruna giden var mi? Erkek oldugu icin biraz cekiniyorum reyap hastanesine 1 hafta ince gittim Gülten hanima ama hic memnun kalmadim surati bes karis ilgi alaka yoktu 5haftalik gebe oldugum icin ultrason ile goruntuleyemedi kalp atisini da duyamadik alttan muayene etti cok zorlandım hic yatistirmak icin veya o catala cikarken guler yuz gormedim sonucta ilk defa ciktigimi belirttim sert ve soğuktu mehmet beyi cok ovuyorlar ama alttan muayene edecegi icin bayana bile zar zor muayene oldum erkege nasil olurum bilemiyorum surekli alttan muayene mi olunuyor kizlar ???

Ben ilk 6 haftalık gittim ve ultrason la bakıldı hamileliğim boyunca hiç alttan muayene olmadım. Ama kalp atışı 6. Haftada duyulmamıştı istesem alttan bakılıp duyulabilirdi ben bi hafta daha bekleyip 7. Haftada ultrason la duydum. Alttan muayene bi problem olunca yada rahatsızlık hastalık gibi durumda olur sanırım. Tabi hamileliğin sonlarında çatı muayenesinde de olacak.

Ben ilk 6 haftalık gittim ve ultrason la bakıldı hamileliğim boyunca hiç alttan muayene olmadım. Ama kalp atışı 6. Haftada duyulmamıştı istesem alttan bakılıp duyulabilirdi ben bi hafta daha bekleyip 7. Haftada ultrason la duydum. Alttan muayene bi problem olunca yada rahatsızlık hastalık gibi durumda olur sanırım. Tabi hamileliğin sonlarında çatı muayenesinde de olacak.
Ecem hanimla gorustunu sanirim doğum ücretini ? Bende gorustum kendisi ile. Yukarida bi arkadas yazmis okumussunuzdur kendi doktorunu doğum gece başlayınca çağırmak ekstra ucrete giriyormus kolan hastanesinde calisirken boyleymis acaba reyap ta da boyle mi bunu bilseydim sorardim siz sordunuz mu ? Ben ilk Gülten hanima gittim bin pisman oldum 5haftalikken gitmiştim 7haftalik saniyordum sağlık ocaginda oyle soylemislerdi cnku degerlerime gore. Gulten hanm da 7 haftalik kese evet dedi ama ultrasonda görüntülenemedi gec dollenme olmus olabilir daha 5 haftalik dedi o yuzden alttan muayene etti hemen cok sert ve cok suratsizdi ilk defa catala çıkıyorum dememe ragmen bacaklarimi kasmama ragmen insan korkma acimayacak bana guveneblirsin vs.kelimelerini duymak istiyor onuda ben mi soyleyim doktorsun yani hastani rahatlatmak görevin sonucta dimi ama ben o sirada kasilirken izin verir misin dedi sert bi sekilde sonra yine ayni sekilde izin verir misin dedi mecburen bacaklarimi actim sonra muayene bitince de ayni sekilde izin verir msn dedi kamsistim kendimi ay omrumden omur gitti mehmet bey nasil iyi mi? Bu kadin bebekle ilgili hic bilgi bile vermedi yani ne bileyim saglikli vs.hic bsey

Selam ay ben de atlattım şükür.catım müsaitmiş normal doğuma. açılma var demedi ama rahim ağzında yumuşama var kafası gelmiş dedi sana ne dedi?
Ay ne guzel sizde atlatmissiniz hala mehmrt beye devam ediyor musunuz? Memnun musunuz? Cati muayenesi cok can yakiyor mu ? Cok soru sordum Kusura bakmayın :(

merhaba arkadaşlar ben reyap hastanesinde gittim mehmet beye, kolandan da biliyorum zaten kendisini. hastane tesis olarak çok güzel odalar da gayet iyi. muayene ücreti 70tl.
Mehmet beye mi gidiyorsunuz?

Ben en basından beri öehmet alicige gidiyorum haftaya cumada inş doğumum olacak Normal doğum 1300 tl sezeryan 1850 tl standsrt oda ücretsiz suit oda ekstra 650 tl hastanenn kendi fotografcısı var doğuma sokuyorlar fiyatları ayrıca konusuyorsunuz oda süslemesi için ecem hanım var mükemmel bir insan Asistanından hasta karsılamasına kadar harika bir hastane mehmet bey zaten tartışılmaz iyi bir doktor memnun kalacagınıza emin olablrsniz
Dogum yaptiniz sanirim hayirli olsun :) cati muayenesi can yakiyor mu? Normal dogum nasildi dikiş kismi zor oluyor mu lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim kafamda deli sorular :))

Ben en basından beri öehmet alicige gidiyorum haftaya cumada inş doğumum olacak Normal doğum 1300 tl sezeryan 1850 tl standsrt oda ücretsiz suit oda ekstra 650 tl hastanenn kendi fotografcısı var doğuma sokuyorlar fiyatları ayrıca konusuyorsunuz oda süslemesi için ecem hanım var mükemmel bir insan Asistanından hasta karsılamasına kadar harika bir hastane mehmet bey zaten tartışılmaz iyi bir doktor memnun kalacagınıza emin olablrsniz

Merhaba ben ayşe ,
tecrübelerinizi çok merak edıyorum.Ben de haftasonu ılk kez reyap hastanesıne gıdecegım ve evım yakın oldugu ıcın orda doğum düşünüyorum. Umarım hiç bir problem yaşamaz saglıcakla kucagınıza alırsınız bebegınızı.
İlk gebeliğim ve henuz 2 aylık.Çok endıselı ve tecrubesızım .Benım ıcın doktor ve hastane cok onemlı kendımı guvende hıssetmelıyım .Her zaman gittiğim doktorum şişli floranca nıghtngale de dolayısıyla cok uzak oldugu ıcın gidemıyorum ve doktor arastırmasındayım. o yuzden Tecrubelerınızi paylaşmanızı rıca ederım .
Merhabalar siz gittiniz mi mehmet beye?

Mehmet alicik kolanda iken gece ek ücret alınıyordu. O Da hastane politikası. Reyap ta ek ücret alınmıyor Mehmet alicikle alakalı bir durum değil yani arkadaşım doğum yapacak alicik E gidiyor mesai saatleri dışında doktorun gelmek zorunda ve ücretsiz
Bunu doktor mu soyledi

Ecem hanimla gorustunu sanirim doğum ücretini ? Bende gorustum kendisi ile. Yukarida bi arkadas yazmis okumussunuzdur kendi doktorunu doğum gece başlayınca çağırmak ekstra ucrete giriyormus kolan hastanesinde calisirken boyleymis acaba reyap ta da boyle mi bunu bilseydim sorardim siz sordunuz mu ? Ben ilk Gülten hanima gittim bin pisman oldum 5haftalikken gitmiştim 7haftalik saniyordum sağlık ocaginda oyle soylemislerdi cnku degerlerime gore. Gulten hanm da 7 haftalik kese evet dedi ama ultrasonda görüntülenemedi gec dollenme olmus olabilir daha 5 haftalik dedi o yuzden alttan muayene etti hemen cok sert ve cok suratsizdi ilk defa catala çıkıyorum dememe ragmen bacaklarimi kasmama ragmen insan korkma acimayacak bana guveneblirsin vs.kelimelerini duymak istiyor onuda ben mi soyleyim doktorsun yani hastani rahatlatmak görevin sonucta dimi ama ben o sirada kasilirken izin verir misin dedi sert bi sekilde sonra yine ayni sekilde izin verir misin dedi mecburen bacaklarimi actim sonra muayene bitince de ayni sekilde izin verir msn dedi kamsistim kendimi ay omrumden omur gitti mehmet bey nasil iyi mi? Bu kadin bebekle ilgili hic bilgi bile vermedi yani ne bileyim saglikli vs.hic bsey

Ecem hanımla da görüştük ama onum işi daha çok oda süslemeyle ilgili. Elif hanım ücret bilgisini veriyor.

Evet sordum gece çağırınca da Dr gelir ve ek ücret alınmaz dedi.

Bayan Dr u hiç bilmiyorum ben tavsiye üzerine Mehmet beye gittim 3 aydır devam ediyorum memnunum. Nazik biri, her sorunuzu dinliyor, açıklamalarını yapıyor.

Ecem hanımla da görüştük ama onum işi daha çok oda süslemeyle ilgili. Elif hanım ücret bilgisini veriyor.

Evet sordum gece çağırınca da Dr gelir ve ek ücret alınmaz dedi.

Bayan Dr u hiç bilmiyorum ben tavsiye üzerine Mehmet beye gittim 3 aydır devam ediyorum memnunum. Nazik biri, her sorunuzu dinliyor, açıklamalarını yapıyor.
Anladim cok tesekkur ediyorum cevapladiginiz icin :) ben basta erkek diye cekindim ama bu kadar olumlu yorum varken de kayıtsız kalamadim mehmet beye gitmeyi düşünüyorum hemde diger gulten hanimdan hic memnun olmamistim sert suratsizin tekiydi. Belki karsilasiriz bile burdan bilgi alisverisi yapmak cok guzel çok seviyorum bu siteyi tekrar tesekkur ediyorum ilginize :))

Anladim cok tesekkur ediyorum cevapladiginiz icin :) ben basta erkek diye cekindim ama bu kadar olumlu yorum varken de kayıtsız kalamadim mehmet beye gitmeyi düşünüyorum hemde diger gulten hanimdan hic memnun olmamistim sert suratsizin tekiydi. Belki karsilasiriz bile burdan bilgi alisverisi yapmak cok guzel çok seviyorum bu siteyi tekrar tesekkur ediyorum ilginize :))

Ben Mehmet beyden önce 2 farklı Dr a gittim ikisi de bayandı. Biri sizin dediğiniz Gülten hanım gibi soğuk mizaçlıydı, diğeri iyiydi ama özel muayenedeydi ücret beni aşıyordu. Çok kararsız bir dönemimde bir arkadaşım Mehmet beyden bahsetti, gittim memnun ayrıldım. Bence bi gidip görüşün. Daha çok başındasınız içinize sinmezse başka bi Dr da denersiniz.

Rica ederim :KK200::KK49:

Ben Mehmet beyden önce 2 farklı Dr a gittim ikisi de bayandı. Biri sizin dediğiniz Gülten hanım gibi soğuk mizaçlıydı, diğeri iyiydi ama özel muayenedeydi ücret beni aşıyordu. Çok kararsız bir dönemimde bir arkadaşım Mehmet beyden bahsetti, gittim memnun ayrıldım. Bence bi gidip görüşün. Daha çok başındasınız içinize sinmezse başka bi Dr da denersiniz.

Siz memnun kalmissiniz bende kalirim diye dusunuyorum tek dusuncem alttan muayene sirasinda veya cati muayenesinde he bide dogum olayinda erkek diye cekinirsem diye korkuyorum :( gerci bayan da olsa insan oldugu icin utaniyoruz o sanciyla gozum gorur mu bilemiyorum en iyisi gidip bi goruseyim. Siz normal dogum mu düşünüyorsunuz?

Bu arada 2 farkli doktor derken yine reyap ta mi gittiniz ? Reyapta bitane bayan Prof.dr vardi haftada 1 gun geliyormus ve ucreti 160tl idi bizde o yuzden o bayani tercih etmedik telde fiyat bilgisi alirken onu baştan elemistim yani. Sonra gulten hanimdan almistim ondan da dedigim gibi memnun kalmadigim icin mehmet beye yoneldim :)

Bu arada 2 farkli doktor derken yine reyap ta mi gittiniz ? Reyapta bitane bayan Prof.dr vardi haftada 1 gun geliyormus ve ucreti 160tl idi bizde o yuzden o bayani tercih etmedik telde fiyat bilgisi alirken onu baştan elemistim yani. Sonra gulten hanimdan almistim ondan da dedigim gibi memnun kalmadigim icin mehmet beye yoneldim :)
Doğum şeklini bilmiyorum Dr hangisini uygun görürse ona yönelenilirim tabi ki normal doğum isterim ama normal de sezeryan da tedirgin ediyor şuan:)

Hayır Reyap ta sadece Mehmet beye gittim.

Doğum şeklini bilmiyorum Dr hangisini uygun görürse ona yönelenilirim tabi ki normal doğum isterim ama normal de sezeryan da tedirgin ediyor şuan:)

Hayır Reyap ta sadece Mehmet beye gittim.
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) sizin doğum yaklasmia ben daha yolun basindayim :) dogum sonrası da buraya yazarsaniz cok sevinirim en azindan bilgimiz olur :21:

Siz memnun kalmissiniz bende kalirim diye dusunuyorum tek dusuncem alttan muayene sirasinda veya cati muayenesinde he bide dogum olayinda erkek diye cekinirsem diye korkuyorum :KK43: gerci bayan da olsa insan oldugu icin utaniyoruz o sanciyla gozum gorur mu bilemiyorum en iyisi gidip bi goruseyim. Siz normal dogum mu düşünüyorsunuz?

ben de kadın doktro tercıh edıyordum en başta ama kızlar erkekler daha nazık sankı bu konuda. Reyapta mesut karataş a gidiyorum ben de çok memnunum . Kadınlar sanki bende de var tarzı bi mizacla yaklasıyor ınanılmaz rahatsız edıcı.Erkekler daha kıbar daha nazık evet utanıyor olsakta :)

Back
X