Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katiliyorum erkekler bu konuda daha hassaslar ben once bayan doktora muayene oldum surat bes karisti lap diye alttan muayene etti bebegi gorememistik ultrasonda o doktoru biraktim mehmet beye gitmeyi dusunuyorum cati muayenesini cok merak ediyorum can yakiyor mu acababen de kadın doktro tercıh edıyordum en başta ama kızlar erkekler daha nazık sankı bu konuda. Reyapta mesut karataş a gidiyorum ben de çok memnunum . Kadınlar sanki bende de var tarzı bi mizacla yaklasıyor ınanılmaz rahatsız edıcı.Erkekler daha kıbar daha nazık evet utanıyor olsakta :)
Aynen bende reyapta gulten hanima gittim hic memnun kalmadim simdide mehmet beye gidicem ayin 13 une randevu aldim bakalim insallah hayirlisi olsun. Cok cekiniyorum erkek diye ama erkekler daha kibar sanki ya :) siz kac aydir gidiyorsunuz Mehmet bey'e ? Hic alttan muayene oldunuz mu ?Bende Mehmet beye gidiyorum ve kesinlikle herkese tavsiye edebilecegim bir doktor.
Daha once başka bir hastanede 2 farkli bayan doktora gittim ve hiç memnum kalmadim.
Ilk defa gecen ay gittim ve onunla devam etmeye karar verdim, ay sonu yine gidicem.Alttan muayene olmadim.Aynen bende reyapta gulten hanima gittim hic memnun kalmadim simdide mehmet beye gidicem ayin 13 une randevu aldim bakalim insallah hayirlisi olsun. Cok cekiniyorum erkek diye ama erkekler daha kibar sanki ya :) siz kac aydir gidiyorsunuz Mehmet bey'e ? Hic alttan muayene oldunuz mu ?
Ayda 1 kere mi gidiliyor ? Bende ayin 13 une randevu aldim bakalim devam edecek miyim muayeneden sonra karar vericem insallah memnun kalirim. Siz kac aylik gebesiniz :)Ilk defa gecen ay gittim ve onunla devam etmeye karar verdim, ay sonu yine gidicem.Alttan muayene olmadim.
Ben 15 haftalık hamileyim, şimdiye kadar ayda 1 gittim ve öyle devam edecek, doğuma yakın daha sık sık gidiliyor.Ayda 1 kere mi gidiliyor ? Bende ayin 13 une randevu aldim bakalim devam edecek miyim muayeneden sonra karar vericem insallah memnun kalirim. Siz kac aylik gebesiniz :)
Darisi basima insallah ben 10 gun once gittim 5 haftalikti :)Ben 15 haftalık hamileyim, şimdiye kadar ayda 1 gittim ve öyle devam edecek, doğuma yakın daha sık sık gidiliyor.
Birde doktor size takip için takvim gibi birşey verecek üstünde hangi haftada hangi testler yapılır filan yaziyor.
Eminin ki sizde memnun kalacaksiniz :)
Henüz asi yaptirmadim ama aile hekiminde yapiliyor. Hastaneye gittiniz mi ? memnun kaldiniz mi ?Darisi basima insallah ben 10 gun once gittim 5 haftalikti :)
Insallah yarin gidiyorum bakalim ) bu arada asilari orda mi yaptiriyoruz? Aile hekiminde mi ? Size de cok soru sordum kusura bakmayin
Evet gittim ama maalesef guzel haberler alamadik 9haftalik gorunuyor ultrasonda ama gelisimi 5haftalikken durmus olabilir cnku gelismemis 5haftalik gorunuyor hala dediHenüz asi yaptirmadim ama aile hekiminde yapiliyor. Hastaneye gittiniz mi ? memnun kaldiniz mi ?
Çok geçmiş olsun...bende 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim seni anlıyorum çok uzucu bir durum ama inan hersey de var bir hayir.Insallah en kısa surede toparlanirsin...Evet gittim ama maalesef guzel haberler alamadik 9haftalik gorunuyor ultrasonda ama gelisimi 5haftalikken durmus olabilir cnku gelismemis 5haftalik gorunuyor hala dedi1hafta sonra yine gel kesinlestirelim dedi olmazsa kurtaj olacakmisim resmen beynimden vuruldum cok kotuyum suan da burda bu durumu yasayan bayanların yazilarina bakip bi umut ariyorum belki kalp atisi gec duyulur belki yasar bebegim diye
kalp atisi hala duyulmadi 9haftalik olmama ragmen
![]()
Insallah lutfen dua eder misin benim icin ve benim gibi saglikli hayirli evlat isteyenlere :/ bugun kanamam gerceklesti pihtili sekilde parcalar düştü cuma günü doktora gidicem insallah kurtaja gerek kalmaz hepsini vucut atar. Bigun boyle biseye insallah diyecegim hic aklima gelmezdi neler hayal ediyodum ne haldeyimÇok geçmiş olsun...bende 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim seni anlıyorum çok uzucu bir durum ama inan hersey de var bir hayir.Insallah en kısa surede toparlanirsin...
Insallah lutfen dua eder misin benim icin ve benim gibi saglikli hayirli evlat isteyenlere :/ bugun kanamam gerceklesti pihtili sekilde parcalar düştü cuma günü doktora gidicem insallah kurtaja gerek kalmaz hepsini vucut atar. Bigun boyle biseye insallah diyecegim hic aklima gelmezdi neler hayal ediyodum ne haldeyim![]()
Hamilelerin duasi daha makbulmus sizde dua eder misiniz :/ inşallah hayirlisi neyse o olsun Rabbim bu aciyo kimseye yaşatmasin. Siz Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallahçok geçmiş olsun vardır Rabbimin bir bildiği sıkma canını bol bol dua et herşey O ndan...Allah güç versin canım .
Normlal doğumu kimseden dinlememesi tavsiye ederim herkese bana bir gün ağrı çektiğini anlatırdı ve ben agrimk hissetmedim bile herkesin bünyesi çok farklı dikiş kısmına gelince ne kestiğini ne diktigini hissetmiyorsunuz bile Mehmet beyi kesinlikle tavsiye ediyorum regap hastanesine geçmiş çok bilinçli ve çok ilgili bir doktor en evhamlı kişiyi bile sakinlestirp herşeyi anlatan biriDogum yaptiniz sanirim hayirli olsun :) cati muayenesi can yakiyor mu? Normal dogum nasildi dikiş kismi zor oluyor mu lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim kafamda deli sorular :))
Teşekkür ediyorum cevap verdiginiz icin ama gecen hafta 5haftalik yavrumu kaybettim gelisimi durdugu icin düşük yaptim insallah nasip olurda yine hamile kalirsam mehmet beye devam ederim nasip olmadı devam etmekNormlal doğumu kimseden dinlememesi tavsiye ederim herkese bana bir gün ağrı çektiğini anlatırdı ve ben agrimk hissetmedim bile herkesin bünyesi çok farklı dikiş kısmına gelince ne kestiğini ne diktigini hissetmiyorsunuz bile Mehmet beyi kesinlikle tavsiye ediyorum regap hastanesine geçmiş çok bilinçli ve çok ilgili bir doktor en evhamlı kişiyi bile sakinlestirp herşeyi anlatan biri
çok üzüldüm geçmiş olsunTeşekkür ediyorum cevap verdiginiz icin ama gecen hafta 5haftalik yavrumu kaybettim gelisimi durdugu icin düşük yaptim insallah nasip olurda yine hamile kalirsam mehmet beye devam ederim nasip olmadı devam etmek![]()
Tedekkur ediyorum. Kismet değilmiş :/ Rabbim inşallah tekrar nasip eder bana ve isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar. .çok üzüldüm geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunçok üzüldüm geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum cevap verdiginiz icin ama gecen hafta 5haftalik yavrumu kaybettim gelisimi durdugu icin düşük yaptim insallah nasip olurda yine hamile kalirsam mehmet beye devam ederim nasip olmadı devam etmek![]()