• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü kolan hastanesinde Mehmet Alicik e giden var mı acaba normal doğum yaptırıyor mu ?

Beylikdüzü kolan hastanesi Mehmet Alicik e giden var mı

• .

OY: 2 50,0%
  • .

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4
Bende Mehmet beye gidiyorum ve kesinlikle herkese tavsiye edebilecegim bir doktor.
Daha once başka bir hastanede 2 farkli bayan doktora gittim ve hiç memnum kalmadim.

ben de kadın doktro tercıh edıyordum en başta ama kızlar erkekler daha nazık sankı bu konuda. Reyapta mesut karataş a gidiyorum ben de çok memnunum . Kadınlar sanki bende de var tarzı bi mizacla yaklasıyor ınanılmaz rahatsız edıcı.Erkekler daha kıbar daha nazık evet utanıyor olsakta :)
Kesinlikle katiliyorum erkekler bu konuda daha hassaslar ben once bayan doktora muayene oldum surat bes karisti lap diye alttan muayene etti bebegi gorememistik ultrasonda o doktoru biraktim mehmet beye gitmeyi dusunuyorum cati muayenesini cok merak ediyorum can yakiyor mu acaba :(

Bende Mehmet beye gidiyorum ve kesinlikle herkese tavsiye edebilecegim bir doktor.
Daha once başka bir hastanede 2 farkli bayan doktora gittim ve hiç memnum kalmadim.
Aynen bende reyapta gulten hanima gittim hic memnun kalmadim simdide mehmet beye gidicem ayin 13 une randevu aldim bakalim insallah hayirlisi olsun. Cok cekiniyorum erkek diye ama erkekler daha kibar sanki ya :) siz kac aydir gidiyorsunuz Mehmet bey'e ? Hic alttan muayene oldunuz mu ?

Aynen bende reyapta gulten hanima gittim hic memnun kalmadim simdide mehmet beye gidicem ayin 13 une randevu aldim bakalim insallah hayirlisi olsun. Cok cekiniyorum erkek diye ama erkekler daha kibar sanki ya :) siz kac aydir gidiyorsunuz Mehmet bey'e ? Hic alttan muayene oldunuz mu ?
Ilk defa gecen ay gittim ve onunla devam etmeye karar verdim, ay sonu yine gidicem.Alttan muayene olmadim.

Ilk defa gecen ay gittim ve onunla devam etmeye karar verdim, ay sonu yine gidicem.Alttan muayene olmadim.
Ayda 1 kere mi gidiliyor ? Bende ayin 13 une randevu aldim bakalim devam edecek miyim muayeneden sonra karar vericem insallah memnun kalirim. Siz kac aylik gebesiniz :)

Ayda 1 kere mi gidiliyor ? Bende ayin 13 une randevu aldim bakalim devam edecek miyim muayeneden sonra karar vericem insallah memnun kalirim. Siz kac aylik gebesiniz :)
Ben 15 haftalık hamileyim, şimdiye kadar ayda 1 gittim ve öyle devam edecek, doğuma yakın daha sık sık gidiliyor.
Birde doktor size takip için takvim gibi birşey verecek üstünde hangi haftada hangi testler yapılır filan yaziyor.
Eminin ki sizde memnun kalacaksiniz :)

Ben 15 haftalık hamileyim, şimdiye kadar ayda 1 gittim ve öyle devam edecek, doğuma yakın daha sık sık gidiliyor.
Birde doktor size takip için takvim gibi birşey verecek üstünde hangi haftada hangi testler yapılır filan yaziyor.
Eminin ki sizde memnun kalacaksiniz :)
Darisi basima insallah ben 10 gun once gittim 5 haftalikti :)
Insallah yarin gidiyorum bakalim ) bu arada asilari orda mi yaptiriyoruz? Aile hekiminde mi ? Size de cok soru sordum kusura bakmayin

Darisi basima insallah ben 10 gun once gittim 5 haftalikti :)
Insallah yarin gidiyorum bakalim ) bu arada asilari orda mi yaptiriyoruz? Aile hekiminde mi ? Size de cok soru sordum kusura bakmayin
Henüz asi yaptirmadim ama aile hekiminde yapiliyor. Hastaneye gittiniz mi ? memnun kaldiniz mi ?

Henüz asi yaptirmadim ama aile hekiminde yapiliyor. Hastaneye gittiniz mi ? memnun kaldiniz mi ?
Evet gittim ama maalesef guzel haberler alamadik 9haftalik gorunuyor ultrasonda ama gelisimi 5haftalikken durmus olabilir cnku gelismemis 5haftalik gorunuyor hala dedi :cry: 1hafta sonra yine gel kesinlestirelim dedi olmazsa kurtaj olacakmisim resmen beynimden vuruldum cok kotuyum suan da burda bu durumu yasayan bayanların yazilarina bakip bi umut ariyorum belki kalp atisi gec duyulur belki yasar bebegim diye :( kalp atisi hala duyulmadi 9haftalik olmama ragmen :(

Evet gittim ama maalesef guzel haberler alamadik 9haftalik gorunuyor ultrasonda ama gelisimi 5haftalikken durmus olabilir cnku gelismemis 5haftalik gorunuyor hala dedi :cry: 1hafta sonra yine gel kesinlestirelim dedi olmazsa kurtaj olacakmisim resmen beynimden vuruldum cok kotuyum suan da burda bu durumu yasayan bayanların yazilarina bakip bi umut ariyorum belki kalp atisi gec duyulur belki yasar bebegim diye :KK43: kalp atisi hala duyulmadi 9haftalik olmama ragmen :KK43:
Çok geçmiş olsun...bende 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim seni anlıyorum çok uzucu bir durum ama inan hersey de var bir hayir.Insallah en kısa surede toparlanirsin...

Çok geçmiş olsun...bende 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim seni anlıyorum çok uzucu bir durum ama inan hersey de var bir hayir.Insallah en kısa surede toparlanirsin...
Insallah lutfen dua eder misin benim icin ve benim gibi saglikli hayirli evlat isteyenlere :/ bugun kanamam gerceklesti pihtili sekilde parcalar düştü cuma günü doktora gidicem insallah kurtaja gerek kalmaz hepsini vucut atar. Bigun boyle biseye insallah diyecegim hic aklima gelmezdi neler hayal ediyodum ne haldeyim :(

Insallah lutfen dua eder misin benim icin ve benim gibi saglikli hayirli evlat isteyenlere :/ bugun kanamam gerceklesti pihtili sekilde parcalar düştü cuma günü doktora gidicem insallah kurtaja gerek kalmaz hepsini vucut atar. Bigun boyle biseye insallah diyecegim hic aklima gelmezdi neler hayal ediyodum ne haldeyim :KK43:

çok geçmiş olsun vardır Rabbimin bir bildiği sıkma canını bol bol dua et herşey O ndan...Allah güç versin canım .

çok geçmiş olsun vardır Rabbimin bir bildiği sıkma canını bol bol dua et herşey O ndan...Allah güç versin canım .
Hamilelerin duasi daha makbulmus sizde dua eder misiniz :/ inşallah hayirlisi neyse o olsun Rabbim bu aciyo kimseye yaşatmasin. Siz Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah

Dogum yaptiniz sanirim hayirli olsun :) cati muayenesi can yakiyor mu? Normal dogum nasildi dikiş kismi zor oluyor mu lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim kafamda deli sorular :))
Normlal doğumu kimseden dinlememesi tavsiye ederim herkese bana bir gün ağrı çektiğini anlatırdı ve ben agrimk hissetmedim bile herkesin bünyesi çok farklı dikiş kısmına gelince ne kestiğini ne diktigini hissetmiyorsunuz bile Mehmet beyi kesinlikle tavsiye ediyorum regap hastanesine geçmiş çok bilinçli ve çok ilgili bir doktor en evhamlı kişiyi bile sakinlestirp herşeyi anlatan biri

Normlal doğumu kimseden dinlememesi tavsiye ederim herkese bana bir gün ağrı çektiğini anlatırdı ve ben agrimk hissetmedim bile herkesin bünyesi çok farklı dikiş kısmına gelince ne kestiğini ne diktigini hissetmiyorsunuz bile Mehmet beyi kesinlikle tavsiye ediyorum regap hastanesine geçmiş çok bilinçli ve çok ilgili bir doktor en evhamlı kişiyi bile sakinlestirp herşeyi anlatan biri
Teşekkür ediyorum cevap verdiginiz icin ama gecen hafta 5haftalik yavrumu kaybettim gelisimi durdugu icin düşük yaptim insallah nasip olurda yine hamile kalirsam mehmet beye devam ederim nasip olmadı devam etmek :(

Mehmet Bey için ne kadar iyi şey yazsam yetmez, böyle doktur bulmak kesinlikle artık çok zor kendimi gözüm kapalı emanet ettim kendisine .
Gerekli açıklamaları a dan z ye
Sizi rahatlatması
Sizi dinlemesi kesinlikle çok iyi güler yüzlü anlayışlı bilgili hastasına yaklaşımı , unutmayacağım ve peşini bırakmayacağım bir doktor tanıdım.

Teşekkür ediyorum cevap verdiginiz icin ama gecen hafta 5haftalik yavrumu kaybettim gelisimi durdugu icin düşük yaptim insallah nasip olurda yine hamile kalirsam mehmet beye devam ederim nasip olmadı devam etmek :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun , bende yeni bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ve Mehmet Beye gidiyordum kendisi tespit etti ve kürtajımı yaptı .Çok şükür herşey iyi geçti.
İyi ki onu tanımışım iyi ki onun hastasıyım , kesinlikle kendisini tavsiye ediyorum .

Back
X