Z zambakl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 272 3 0 İstanbul 23 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #1 Kızla dr um çok pahalı olduğundan değiştirmeye karar verdim. Beylikdüzü kolan hastanesindeki Arzu aydın çuhalı yı bilen var mı ve hastaneye giden? öNERİYOR MUSUNUIZ?
Kızla dr um çok pahalı olduğundan değiştirmeye karar verdim. Beylikdüzü kolan hastanesindeki Arzu aydın çuhalı yı bilen var mı ve hastaneye giden? öNERİYOR MUSUNUIZ?
zeynepb 2 mayıs hedef 68 Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2009 9.108 29 156 38 İstanbul 23 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #2 oncelerı gıtmıstım ıyı bı doktor ben tavsıye ederım sonra degısmek zorunda kaldım. bı sure gıttım hıcbı olumsuz tarafını gormedım tatlı bı bayan konuskan falan
oncelerı gıtmıstım ıyı bı doktor ben tavsıye ederım sonra degısmek zorunda kaldım. bı sure gıttım hıcbı olumsuz tarafını gormedım tatlı bı bayan konuskan falan
HAYALKIZ ece cerenin annesi:) Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 767 127 628 40 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #3 hay Allahım kaydirigubbakcemile3
Z zambakl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 272 3 0 İstanbul 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #4 Yinemi sen gaydrıgubbakcemile:)
betl_24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 162 0 96 39 İstanbul 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #5 canım eşımın kuzenı kolan hastanesinde dogum yaptı onunda dr. bayandı ama adını bılmıyorum cok memnun kaldı ve cok da ucuz bir hastaneymiş:)
canım eşımın kuzenı kolan hastanesinde dogum yaptı onunda dr. bayandı ama adını bılmıyorum cok memnun kaldı ve cok da ucuz bir hastaneymiş:)
Z zeynebada Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 6.205 20 156 İstanbul 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #6 ben gÜngÖren kolonda yaptım Şubesınde sÜper bır hastane hem ekonomık 250e sezeryan yaptım herŞeyımle ebeler ÖÇzel ılgılend ıgeldı sordu sÜreklı agrın ıstegın varmı dıe klı,malı odada tek baŞıma yattım ohhh ve Çok candandılar arkadaŞ olduk hepsıylede
ben gÜngÖren kolonda yaptım Şubesınde sÜper bır hastane hem ekonomık 250e sezeryan yaptım herŞeyımle ebeler ÖÇzel ılgılend ıgeldı sordu sÜreklı agrın ıstegın varmı dıe klı,malı odada tek baŞıma yattım ohhh ve Çok candandılar arkadaŞ olduk hepsıylede
mseda MeLeğİm BiZimLeSiN....... Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 1.819 7 116 İstanbul 25 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #7 büyükçekmece kolanı biliorum canım riskli gebeliklere bakan altan cebeci var çok ii bir doktor uzun uzun konuşur yakınlardaysan tavsiye ederim...
büyükçekmece kolanı biliorum canım riskli gebeliklere bakan altan cebeci var çok ii bir doktor uzun uzun konuşur yakınlardaysan tavsiye ederim...
Z zambakl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 272 3 0 İstanbul 25 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #8 Teşekkürler kızlar içim rahatladı
morvera Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2011 17 0 36 İstanbul 7 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #9 mseda .!.: büyükçekmece kolanı biliorum canım riskli gebeliklere bakan altan cebeci var çok ii bir doktor uzun uzun konuşur yakınlardaysan tavsiye ederim... Genişletmek için tıkla... sadece riskli gebeliklere mi bakıyor?
mseda .!.: büyükçekmece kolanı biliorum canım riskli gebeliklere bakan altan cebeci var çok ii bir doktor uzun uzun konuşur yakınlardaysan tavsiye ederim... Genişletmek için tıkla... sadece riskli gebeliklere mi bakıyor?