Tüp Bebek Merkezleri beylikdüzü medicana international selman laçinde tüp bebek yaptıranlar

oyaercn3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
3
1
3
37
dr selman beyede ekım 27 de tedaviye baslıcam . sızce nasıl bır yer ıyımıdır cok merak edıyorum on görüşme güzel gectı ama gıdenlerden bılgı almak ıstıyrum . yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba ben aşılması ve Tüp Bebek denedik olumsuz ama Selman bey güven veriyor diyebilirim

Arkadaşım merhaba,
Bende Selman beyin hastasıyım ilk denemem negatif ile sonuçlandı ikinci denemem yani transferim 28 ekimde oldu 7 kasım cuma sonucumu alacağım. tüp bebek ekibi olarak gayet iyiler ben çok memnunum inş bebeklerimize kavuşuruz. hayırlısı olsun

Medicana Selman Bey de tüp bebek ücretleri ne kadar? Yardımcı olur musunuz?

4500 tl tup bebek icin istiyorlar, dondurulacaksa 650 tl daha ve tabi kullanilacak ilaclar kisiye gore degisiyor o da 1000-2000 tl arasi tutuyor genelde. Dondurulmuslarla tekrar transfer yapilacaksada 2500 civari diyorlar. Fakat arastirdigim kadariyla tum bu rakamlar pazarlik gucune gore degisiyor. Yani siki bir pazarlik yapmani tavsiye ederim.

Bende medicana international hastasiyim. 6 aydir gidip geliyorum tedavi icin. Ilk denemem kasim ayinda negatifle sonuclandi. 2. Denememi donmuslarla bir kac ay sonra yapicaz. Genel olarak memnunum. Doktorlari iyi. Hemsireler iyi. Tek sikintisi gorevli kizlar bence. Surekli degistiginden olsa gerek isi pek beceremiyorlar. Biraz daha konuya hakim birilerini calistirsalar hersey daha guzel olacak gibi.

Bilgi için çok teşekkür ederim :)

kimse için tavsiye etmem..zaman kaybı..nedenlerini diğer forumlarda sıklıkla yazdığım için tekrarlamıyorum ama gercekten medıcana zaman kaybı..

bende 2 denememi selman beyin eşive kendisinde yaptırdım oraya giderken banada çok iyi geliyordu ama diğer merkezlere gittiğimde aslında çok yanlış düşünmüşüm diye en basiti benim tshım çok yüksekken göz göre göre transfer yaptılar ve transferlerimi acele bir şekilde yaptılar ve 2 denemem negatif olduktan sonra konuşmak için hiç bir muhatap bulamadım ben asla tavsiye etmiyorum

Bende selman beyde tedavi oldum ve diğer doktorlarda dahil olmak üzere hemşiresinden laborotuardaki çalışan tüm ekibe çok güvendim ve güvenim boşa çıkmadı ilk denememde tuttu çok şükür ben kesinlikle tavsiye ediyorum beylildüzü medicanayu

Kaca mal oldu sna pesin mi verilyo kredi karti oluyo dmi ben edirnedwn gelp gidicem

Kaca mal oldu sna pesin mi verilyo kredi karti oluyo dmi ben edirnedwn gelp gidicem
Ben medicanaya başlamadan önce hem hastanede geçerli hem ilaçlarda geçerli rapor çıkarttım o yüzden daha ucuza kapatmış oldum 2700 lira hastaneye artı 700 lira ilaçlar artı kalan embriyoları dondurmak için 650 lira verdim o kadar başka hiç bir para çıkmadı benden ama tamamen özel yani raporsuz ne kadar gidiyor bilmiyorum şimdiden Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın muradınıza kavuştursun bian önce

Sonrasında hangi merkezi tercih ettiniz peki ? Benimde orda donmuşlarım var taşıyacağım merkez arastırıyorumda

selman beye randevu alıp eşimle beraber gittik, gayet iyi geçti, kararımızı verdikten sonra tekrar selman beye randevu almak istedik ama teldeki bayan randevu vermemekte ve başka doktora yönlendirmek için dakikalarca direndi, uzun uğraşlar sonucu randevuyu aldık (isteyince oluyomus), selman beyi son görüşümüz oldu bu, daha sonra hep başka doktora yönlendirdiler,personel alakasız ve bilgisiz, transfer günü saat 11 e randevu verilmesine rağmen 4 saat sıkışık halde bekledim,eşimde sperm analizi için 2 saat bekledi, transfer sonrası sedyede asansöre bindiğimizde sağımda yemek taşımakla görevli personelin yemekleri hasta asansöründe aşağı indiriyordu,yemek kokuları ile beraber aşağı indik, düşünün a sınıf hastane, kağıda yazılı kullanacağım ilaçları verdiler neden reçeteye yazmıyorsunuz dediğimde devlet karşılamıyor cevabı aldım, ancak eczaneye gittiğimde neden yazdırmadınız sorusu soruldu bende karşılamıyor dedim adam gidin yazdırın karşılıyo dedi ilaçlar pahalı ve başka hastanede yazdırıp sorunsuz aldım, yani memnun kalmadım yolum geçmez bir daha önünden

Sonrasında hangi merkezi tercih ettiniz peki ? Benimde orda donmuşlarım var taşıyacağım merkez arastırıyorumda
ben bahçeci fulyada mustafa beyde 2deneme yaptırdım ilkinde transferim yapılmadı emriyolarım gelişmediği için 2. denememde transferim oldu fakat transfer ederken emriyolar kaliteli değildi emriyolog ve mustafa beyle görüştük transfer kararı aldık ondada tutmadı sonrasında mustafa bey bana ilaç tedavisi başladı ekim ayında ilaçla beraber normal yolla hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı (( ilaç tedavisine tekrar başladım bu ay tekrar kaldım doğal yolla fakat bundada çok ümitlenmek istemiyorum henüz çok yeniyiz daha kalp atışları başlamadı meleğimizin ben herkese tavsiye ediyorum mustafa beyi mesela bende trioit varmış ve bunu hiç bir şekilde selma bey ve aysun hanım bakmadı mustafa bey testlerimi yaptı ve ilk olarak troit tedavisine başlattı

tedavın sonuç verdımı pekı?

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende şuan arastırıyorum şişli memorial yada bahçeci dusunuyorum mustafa bey hep kendisi mi bakıyor peki madicanada en nefret ettiğim sey farklı kişilerin surekli muayene etmesiydi 2. Denememde ise transferde sorun olduğunu dusunuyorum ertesi gun kanama başladı cunku mustafa beye gidebilirim aslında ama kendisi ilgileniyormu bizzat

ben çok memnun kaldım mustafa bey ilgilendi çok yoğun olduğu zamanlarda bile ultrason muaynesini başka doktor yapsa bile muayne sonrası görüşmeyi kendisi yapıyor hemşirelerinden de çok memnunum ne zaman arasam ulaşabiliyorum transferimi benimde başka doktor yaptı mustafa bey olmadığı için ama öncesinde benim bilgim vardı başka doktorun transfer edeceğinden ben tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…