Beylikdüzü Medicana-Medilife oneriler yardimm

Yesilperiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
1.186
704
163
Merhaba kizlar..Ben 10 haftalik hamileyim en basindan itibaren Medicana beylikdüzü mehtap hanima gidiyorum..Cok memnunum aslinda guler yuzlu..ben sormadan herseyi anlatan bir bayan cok begendim ve arastirdim Normal dogumu destekliyormus.. En son test verdi 26 maddelik orda yaptirmadim cevremin soylemleriyle... devlet hastanesine gittim okadar ugrastimki hepsini yapmamis s*l*klar ya orda yaptirsam artik 2000 mi 3000 mi bilemedim... Dogum parasi 5000 5500 diye biliyorum sordum... biz cok dert etmedik ama annem basta olmak uzerr cevremdeki dogum yapmis kadinlar cok pahali diyor ya aslinda cok memnunum ama baska kime guvencem ben ? medilife hastanesi uygunmus kimi onerirsiniz lutfen yardim edin yaa (

Medicana mehtap hanima giden varmi?? Medilife'den oneriniz kim lutfeeeeennn yardim..

valla muahale olmasa yine dogacak o çocuk ordan bi sekilde çikacak ( insallah sagliklica olur )
5000 çok tabiki
iki çocuk dogurdum basimda iki ebe vardi sadece dr yuzu gormedim ..
ama TR deki saglik hizmetini hastane sartlarini bilmiyorum tam, devlet olmaz diyorsan ille yari fiyatina ozel bulabilirsin galiba, hiç o kadar yuksek dogum fiyati duymadim ben hemde normal doguma, ozellerde sezeryana 1-2 bin aliyolar diye okuyorum forumlarda

yok canim bu medicana otel gibi hatta Acibadem cook daha pahali emin ol dogru yeni sordum..hatta 3 haftada bir cagirdi 150 tl.. normalde bazi ozellerde 40 50tl... devlette asla diyorum buyuk konusmiymda hayvan gibi davraniyorlar.. Hele test icin gittim surat asik mahkeme duvari gibi burda devlet boyle ne yazikki... iyi olsa gitmezmiyim... puff beylikduzunde oturanlar yazar umarim..

canım 5000in çok olduğuna katılıyorum ama eşinin ne dediği önemli eğer bu para sizi maddi olarak yıkmıyacaksa çok sıkıntı etme derim. özel sigortanız falan yok mu? keşke hesabını baştan yapsaydın dicem ama annelik böyle işte karnındayken bile onun için en iyisini istiyorsun :) daha gebeliğin başındasın eminim biraz araştırırsan iyi bi doktor bulabilirsin :)

ya doktoru mu arastirarak gittim pahali evet...aslinda bizim maddi acidan skintimiz yok yani esimle bastan gittik oraya bilerek...ama cevremdekiler dogum yapanlar etkilediler ya.
hastaneye gidiyorum doktorum cok iyi gördugum ilgi alaka mukemmel zaten.. iste dedigim gibi insanlar etkiledi biraz gerek yok falan flan bende acabaa oldumm:)

acaba olma keyfine bak herkese de 5000 tlnin karşılığını alacağını söyle. bu arada 5000 özel hastanelere göre ortalama bir fiyat 10000e kadar yolu var.. ayrıca bu 5000in içinde ve dışında neler olacağını detaylı öğrenin böylece sonradan şok olup anneni ve diğerlerini haklı çıkarmayın. bazen çok sıradan birşey fiyatın dışında tutuluyor ve birden 1000 tl ekstra çıkarıyorlar.. hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

Arkadaşlar bende merak ediyorum medicana nasıl dr hizmeti şu an hamile değilim ama 2015 te düşünüyorum kısmetse sırf medicanın fiyatları düşündürüyor beni bunun için özel sağlık sigortası düşünüyorum sizce buna değer mi?

kızlar beylikdüzü medicanada kuzenm yenidoğan hemşiresi :) mehtap hanım çok tatlı dill bi bayanmış en çok onun hastası oluyoruş. ama en iyileri Ali Metin Celep miş. mükemmel bi doktor diyor.bilginize. bu arads sezeryan son fiyatı 7000 kızlar bilginize

yorumunu simdi gördummm..mehtap hanim gercekten cok seker bir bayan bende onun ismini duydugum icin gittim.. insan can tasidiginda anliyor ya.. Tesekkurler yorum icin cnm :)

ben suan yararlanamiyorum eger dusunuyorsan hemen yaptir derimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…