canım merhaba bende raporsuz bir hastayım.medicana beylikdüzünde kismet olusa perşembe trnsferim olacak.ben çok memnunum şimdilik.ilk mikroenjeksiyon denemem olacak .benim eşimde ve bende proplem yok.ilaçlara gelin ce gonal_f ,orgulatron,pregny bana yaklaşik olarak 2000 mal oldu,zaten hastane ilaçlara az olsa yardımcı oluyor.3,250 mikroenjeksiyona verdim.SENİN İLAÇLARIN GERÇEKTEN ÇOK PAHALI PLMUŞ.NEYSE CANIM SEN ÜZÜLME İNŞALLAH OLUR.
canım selman bey sabahları orda oluyor.Bende çalişiyorum ama gitmediğim gün için zaten rapor veriyorlar.iş yerimlede konuşmuştum idare ediyorlar.adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun. İki günde bir çağiriyor,kontrol için6 veya 7 gün iğne tedavisi sürüyor zaten ondan sonra yumurta yoplama işlemi yapılıyor.
evet selman bey benim doktorum çok iyi,çok samimi,sakin bir insan .sizin kaçıncı denemeniz.görüşmek dileğiyle....
canım bende raporsuzum tüp bebk işlemi için 2750 aldılar toplamda ilaçlarla beraber diğer işlemler bana 5000 tl ye patladı eksiği vardır fazlası yoktur
canım selman bey sabahları orda oluyor.Bende çalişiyorum ama gitmediğim gün için zaten rapor veriyorlar.iş yerimlede konuşmuştum idare ediyorlar.adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun. İki günde bir çağiriyor,kontrol için6 veya 7 gün iğne tedavisi sürüyor zaten ondan sonra yumurta yoplama işlemi yapılıyor.
merhaba canım hayırlı olur ve tutar inşallah..bende yarın gidicem yarın adetimin 3.günü ...bişey merak ediyorum selman beye hergünmü gidiyordunuz ve tedaviler hep sabahmı oluyo malum çalışınca iş çıkışı daha iyi oluyo ama tlfda görüştüğüm sekreter sabah dedi...benimde senin gibi ne eşimde nede bende sorun yok 1.5 yıldır deniyoruz artık pes ettim tüp bebeğe karar verdim yarın ilk görüşmeyi yapıcam heyecanlıyım bakalım ne olcak
hewler çok oldu ama bi şey daha sormak istiyorum. gerekli açıklamaları hemşirelermi yapıyor yoksa doktormu. istediğimiz zaman soru sorabiliyormuyuz doktora veya tlf la ulaşmak istediğimizde bir sorun karşısında hemşireler mi doktorlarmı çıkıyor telefon.
tşkler bilgilerin için canım
ne kadar uygun yaptırmışsınız.tüpmü mikroenj. mu sizinki sonuç nedir hamilesindir inşallah. ben 2. yi mikro yaptırmayı düşünüyorum.
sağlıcakla kal.
tüp bebek canım ilk denemede hamileyim ikizlerime..inşallah sende kavuşursun sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?